Mereka Bersama Heliza

February 01, 2011

Tak puas hati? Jangan bengang dulu. Takpe, lain kali boleh gi join ye, insya'Allah...

Meh, nak kongsi gambar mereka bersama Ija kat gathering SB. Rasa macam satu fenomena lak tengok profile pic semua bersama Ija. Haha~

Aimman

Syafiq

Faizal

Paknyah Ujang

Norfa

Bro Framestone

Ir. Nazirul

Sakirin KSP

Cik Yatt

Man Yusoef

Farhana Sahri

Zack Entry

Atiq Salleh

dDfabulous

Tu je... Takdelah fenomena sangat pun. Heh~

Paknyah yang tiap hari post entry pasal Ija tu lah yang paling minat kat dia, sampai macam-macam keterharuan yang dialami paknyah sepanjang berblog. Sampai Ija datang baca & komen kat blog pun dia kecoh. Haha~ Lepas tu siap berebut Ija kat SB. Comot jek semua~ :D Tapi baguslah Ija ni, boleh turun padang bersama-sama peminat... Hehehe.

Kalo de lagi gambar, gitau la...kot-kot kecik hati ke sebab gambar tak masuk dalam ni. :p

Admin: Sumber gambar adalah dari FB dan blog mereka~ Hehe.



You Might Also Like

40 Comments

  1. ahak..ade jugak ye..thank eh..hehe

    ReplyDelete
  2. alamak...kak sunah tertinggal gamba sy ngan ija la...haha

    ReplyDelete
  3. den je spesial, tak formal, yang len sume gmbr formal.haha

    ReplyDelete
  4. trima kasih kak sunah.. hehehe..masuk jugak.. femes la lepas ni..nama dah komecial..leh jadi artis.. hahahaha

    ReplyDelete
  5. @mohd zhafri

    zhafri gi amek dulu gambar baru tepek komen kat sini lagi ye~ :D

    ReplyDelete
  6. @nazirulhazwan~

    hee~ paling suke gambar tu gak~ comel ija kat situ~

    ReplyDelete
  7. @Norfa

    ha'ah la~ lepas ni "Mereka Bersama Morfa" lak~ :D

    ReplyDelete
  8. comelll la heliza...
    n smua pun smart2..
    =D

    ReplyDelete
  9. kes bro.. sebab ada sekali die datang blog bro n tglkan komen...

    lepas tue die like fan page blog bro.. follow bro kat twitter... die mintak nk add kat fb..

    lepas tue mintak no tepon bro...

    then selalu msg2 sama2... tau2 je jumpa masa dinner... n pakat nk face 2 face...

    n die rase berminat nk join gath.. so bro pun bawak la die join sama...

    pnjang cite bro dgn ija sebenarnye.. pe2 pun ija lebih tahu..

    ReplyDelete
  10. beztnye dpt brgmbr brsma akq heliza

    omg

    jelez sngt nih

    ReplyDelete
  11. @Bro Framestone

    tu dia~~ ade sejarah di sebalik gambar~ hehehe..panjang betul citenye ye~~

    ReplyDelete
  12. @bun

    jangan jeles~ nanti paknyah ujang makin menjeleskan~ haha

    ReplyDelete
  13. wah....tak dapat gi gathering..ade kursus 3 hari...baru je balik...sunah tak gi ke?

    ReplyDelete
  14. @FasiHaH SupiaN

    tak gi gak dear~ huhu~ kalo tak, mesti da ade gambar sekali kat situ~ :D

    ReplyDelete
  15. wah bestnye ghatering same2 blogger.. sye jauh xleh trun skali. sadis nye...

    ReplyDelete
  16. hahaahhaha paknyah ek...siot jer...,
    tp antara byk2 gambar...gambar gua gak yg paling sesuai dgn ija..hahahahhah,

    opskos la meroyan heliza komen ..hihi

    ReplyDelete
  17. @Ujang9897

    paknyah memang selalu perasan cenggini...jadi semua orang, sila abaikan komen dia...:p

    ReplyDelete
  18. wah eman kat atas sekali? thx! ehe

    ReplyDelete
  19. @EmanCloud

    a'ah~ gambar ni pon saya suke~ cantik! :))

    ReplyDelete
  20. eh2..sape gadis berbju kurung tu?? hihi.. follower 456..:)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com