BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, February 1, 2011

Mereka Bersama Heliza

Tak puas hati? Jangan bengang dulu. Takpe, lain kali boleh gi join ye, insya'Allah...

Meh, nak kongsi gambar mereka bersama Ija kat gathering SB. Rasa macam satu fenomena lak tengok profile pic semua bersama Ija. Haha~

Aimman

Syafiq

Faizal

Paknyah Ujang

Norfa

Bro Framestone

Ir. Nazirul

Sakirin KSP

Cik Yatt

Man Yusoef

Farhana Sahri

Zack Entry

Atiq Salleh

dDfabulous

Tu je... Takdelah fenomena sangat pun. Heh~

Paknyah yang tiap hari post entry pasal Ija tu lah yang paling minat kat dia, sampai macam-macam keterharuan yang dialami paknyah sepanjang berblog. Sampai Ija datang baca & komen kat blog pun dia kecoh. Haha~ Lepas tu siap berebut Ija kat SB. Comot jek semua~ :D Tapi baguslah Ija ni, boleh turun padang bersama-sama peminat... Hehehe.

Kalo de lagi gambar, gitau la...kot-kot kecik hati ke sebab gambar tak masuk dalam ni. :p

Admin: Sumber gambar adalah dari FB dan blog mereka~ Hehe.





40 comments:

~Kirin Selama Perak~ said...

pembetulan
SAKIRIN
:)

Syafiq Rosli said...

ahak..ade jugak ye..thank eh..hehe

mohd zhafri said...

alamak...kak sunah tertinggal gamba sy ngan ija la...haha

nazirulhazwan~ said...

den je spesial, tak formal, yang len sume gmbr formal.haha

Norfa said...

trima kasih kak sunah.. hehehe..masuk jugak.. femes la lepas ni..nama dah komecial..leh jadi artis.. hahahaha

Sunah Mohammad said...

@~Kirin Selama Perak~

ops, da dibetulkan~ hehe

Sunah Mohammad said...

@Syafiq Rosli

ade2~ hehe...sebab tu kumpulkan tadi~

Sunah Mohammad said...

@mohd zhafri

zhafri gi amek dulu gambar baru tepek komen kat sini lagi ye~ :D

Sunah Mohammad said...

@nazirulhazwan~

hee~ paling suke gambar tu gak~ comel ija kat situ~

Sunah Mohammad said...

@Norfa

ha'ah la~ lepas ni "Mereka Bersama Morfa" lak~ :D

Aiydalela said...

bestnye :)

ijam ismail said...

comelll la heliza...
n smua pun smart2..
=D

Sunah Mohammad said...

@Aiydalela

Aiydalela jeles kah?? :D

Sunah Mohammad said...

@ijam ismail

a'ah~ comel kan~~ ;)

Bro Framestone said...

kes bro.. sebab ada sekali die datang blog bro n tglkan komen...

lepas tue die like fan page blog bro.. follow bro kat twitter... die mintak nk add kat fb..

lepas tue mintak no tepon bro...

then selalu msg2 sama2... tau2 je jumpa masa dinner... n pakat nk face 2 face...

n die rase berminat nk join gath.. so bro pun bawak la die join sama...

pnjang cite bro dgn ija sebenarnye.. pe2 pun ija lebih tahu..

bun said...

beztnye dpt brgmbr brsma akq heliza

omg

jelez sngt nih

man yusoef said...

eh eh ada muke saye...haha...

Sunah Mohammad said...

@Bro Framestone

tu dia~~ ade sejarah di sebalik gambar~ hehehe..panjang betul citenye ye~~

Sunah Mohammad said...

@bun

jangan jeles~ nanti paknyah ujang makin menjeleskan~ haha

Sunah Mohammad said...

@man yusoef

sure ke tu muka man? :p

ZACK ENTRY said...

ada jugak..=)

FasiHaH SupiaN said...

wah....tak dapat gi gathering..ade kursus 3 hari...baru je balik...sunah tak gi ke?

Sunah Mohammad said...

@ZACK ENTRY

hehe~ ade2~

Sunah Mohammad said...

@FasiHaH SupiaN

tak gi gak dear~ huhu~ kalo tak, mesti da ade gambar sekali kat situ~ :D

kiera'sakura said...

wah bestnye ghatering same2 blogger.. sye jauh xleh trun skali. sadis nye...

Ujang9897 said...

hahaahhaha paknyah ek...siot jer...,
tp antara byk2 gambar...gambar gua gak yg paling sesuai dgn ija..hahahahhah,

opskos la meroyan heliza komen ..hihi

Sunah Mohammad said...

@kiera'sakura

same la kite~~~ huhuhu

Sunah Mohammad said...

@Ujang9897

paknyah memang selalu perasan cenggini...jadi semua orang, sila abaikan komen dia...:p

EmanCloud said...

wah eman kat atas sekali? thx! ehe

Sunah Mohammad said...

@EmanCloud

a'ah~ gambar ni pon saya suke~ cantik! :))

cik yatt said...

eh2..sape gadis berbju kurung tu?? hihi.. follower 456..:)

Sunah Mohammad said...

@cik yatt

a'ah..sape tu ek? hehe~

dD Fabulous | sitekateki said...

nak jugakkkkk...

Sunah Mohammad said...

@dD Fabulous | sitekateki

dd nak gak ke? hehe..meh saya update ye~~~

dD Fabulous | sitekateki said...

tq...

Sunah Mohammad said...

@dD Fabulous | sitekateki

u're welcome! :)

MIMIE AIZA said...

sgt jelesss

Sunah Mohammad said...

@MIMIE AIZA

hee~~~

Encik Blogger said...

jeles2 nih...

Sunah Mohammad said...

@Encik Blogger

nanti datangla gathering ye~~

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.