BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, February 24, 2011

NorfaNil is Hitam Putih


Ok, ok! Saya janji ini yang last untuk malam ni! Err...dah nak dekat lebih dua pagi gak...adoiii...-_-"

Ingat tak budak kecik nama Norfa? Yang ada www.norfanil.com? Yang blog dia kena malware dengan dahsyatnye dulu tu? Yang jadi loyal reader kat blog dia. Ops~ :p

Sudah boleh reveal... Actually, dia da wat blog baru semalam-semalam...dan baru tadi gak dia kata blog norfanil.com tu da ok balik...dan sekarang dia da gabungkan kedua-dua blog menjadik....




Erkk..ape la Norfa ni, letak nama gitu...:p

Okie, okie...takmo buli-buli...Hahaha~

Jom ramai-ramai tolong dia bangun semula dari zero~ ;)

Klik blog dia kat atas, ok?

Jangan lupa bagi dia kata-kata yang buat dia tergoda supaya tak benti berblog...:p 


ENTRI CAMBEST TAKDE SEBAB DA MASANYA UNTUK TIDO! :D



14 comments:

Is Hitam Putih said...

akak selalu kenakan saya.. sya nagis la..waaaaaa... hahahah. thanz kak..

Sunah Mohammad said...

@Is Hitam Putih

nangis tak comel! haha~

sama-sama dear~ ;)

DeQdEq said...

ok.....skrg akak dah tau.....skrg juga akak gi terjah norfa

SaYraH WonDerLanD said...

ngah garu2 tangan camne nak bg ayat menggoda untuk bg this girl terus menulis heee

kay_are said...

terjah die .. huu

sissyira said...

salam

kawan baru lagi ni.

Sunah Mohammad said...

@DeQdEq

hehe..sila-sila~

Sunah Mohammad said...

@SaYraH WonDerLanD

jangan sampai berdarah tangan tu ek..:p

Sunah Mohammad said...

@kay_are

terajang~? haha~

Sunah Mohammad said...

@sissyira

wa'alaikumussalam kak syira..

hehe..norfa ni dah lama da kat blog tu, yang masa gathering kat ganu tu dia yang handle..ingat tak?

Farhana Sahri said...

waaa...npe ley jd cmtu

Sunah Mohammad said...

@Farhana Sahri

entah ler~~ ;)

senydream said...

bru nk p jenguk blog dye ni..:)

Sunah Mohammad said...

@senydream

hee~ sile-sile...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.