NorfaNil is Hitam Putih

February 24, 2011


Ok, ok! Saya janji ini yang last untuk malam ni! Err...dah nak dekat lebih dua pagi gak...adoiii...-_-"

Ingat tak budak kecik nama Norfa? Yang ada www.norfanil.com? Yang blog dia kena malware dengan dahsyatnye dulu tu? Yang jadi loyal reader kat blog dia. Ops~ :p

Sudah boleh reveal... Actually, dia da wat blog baru semalam-semalam...dan baru tadi gak dia kata blog norfanil.com tu da ok balik...dan sekarang dia da gabungkan kedua-dua blog menjadik....




Erkk..ape la Norfa ni, letak nama gitu...:p

Okie, okie...takmo buli-buli...Hahaha~

Jom ramai-ramai tolong dia bangun semula dari zero~ ;)

Klik blog dia kat atas, ok?

Jangan lupa bagi dia kata-kata yang buat dia tergoda supaya tak benti berblog...:p 


ENTRI CAMBEST TAKDE SEBAB DA MASANYA UNTUK TIDO! :D

You Might Also Like

14 Comments

  1. akak selalu kenakan saya.. sya nagis la..waaaaaa... hahahah. thanz kak..

    ReplyDelete
  2. ok.....skrg akak dah tau.....skrg juga akak gi terjah norfa

    ReplyDelete
  3. ngah garu2 tangan camne nak bg ayat menggoda untuk bg this girl terus menulis heee

    ReplyDelete
  4. @sissyira

    wa'alaikumussalam kak syira..

    hehe..norfa ni dah lama da kat blog tu, yang masa gathering kat ganu tu dia yang handle..ingat tak?

    ReplyDelete
  5. bru nk p jenguk blog dye ni..:)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com