Monday, February 14, 2011

Saya Dah Jumpa Sakura Putih


Alhamdulillah...ingat tak, saya pernah mencari blogger sakura putih kat sini? Saya rasa saya dah jumpa. Dia datang menjenguk saya di shoutmix pagi tadi. Cuba klik SINI dan tengok url blognya. Gembiranya~ :)

Mereka juga telah membantu menyebarkan kempen...

Wan Gerrard
aibaks
CinderLaLa

Dan...bukan...bukan saya buat entry sebelum ni untuk mendapatkan perhatian atau simpati sesiapa. Tetapi berniat untuk berkongsi dan mengingatkan antara satu sama lain, selebihnya saya mahu meminta maaf kepada semua...

Terima kasih kepada semua yang datang bagi kata-kata semangat. Macam-macam yang saya rasa bila baca komen-komen kamu semua...dan banyaknya saya menitiskan air mata...betapa saya bersyukur mengenali kamu-kamu semua...terima kasih Allah!

Admin: Kadang-kadang lalat boleh bertukar menjadi rama-rama...:)



26 comments:
Write Comments
  1. kenapa touching ni sunah? wuwuwuuw... ni yg sedih skali ni.... trex je x join kempen tu lg... =,=" jgn kecewa ng trex okay?

    ReplyDelete
  2. salam sunah...

    betul,kadang2 lalat blh jadi rama2 cantik, dan tak mustahil rama2 bolh jadi jadi langau.. :)

    ReplyDelete
  3. Salute sunah kerana memulakan kempen tersebut ^_^

    ReplyDelete
  4. @athirah

    huhu...trex jangan la sedih sekali...biar akak sedih sorang2 ye...:D

    ReplyDelete
  5. @Fiqas

    salam fiqas~ saya suka la baca ayat fiqas ni... :)

    ReplyDelete
  6. @Wan Gerrard

    terima kasih WanG~ saya salute WanG sebab join kempen~ ;)

    ReplyDelete
  7. wa.. kadang2 lalat leh bertukar jadi rama2? uih.. leh ke?

    ReplyDelete
  8. miss sunah : wah!!! nama ai masok entry yu!!! ai laik dis so mac...tengkiu²...1 lagi, ai sebar dan join kempen ni bukan kerana nama! ai hanya lah sebarkan coz sayam kan insan di muka bumi kita ni...agar sama² jauhi perkara terlarang...('',) insyaAllah dapat kita amek iktibar...

    ReplyDelete
  9. sys~~
    mekasih sgt2, tak penah sangka pom akn jadi sakura putih yg dicari. kui3x =PP

    tak nak jadi lalat, nak jadi rama-rama. peace~~ (^^)v

    jgn sdey2 er sys, tenyum tikit. ^^

    ReplyDelete
  10. yey.. sunnah dh kembali ceria... amin.....

    ReplyDelete
  11. @BRO_MONDAY

    yup, itu yang kita nak, ok? bagus bro..i loike jugak..:)

    ReplyDelete
  12. air mata gembirakah?? =)


    bgs kn ramai yg sebarkn kempen tu..moga² ramai yg sedar..wpn mmg ada yg ckp, "valentine's day bkn utk kekasih je, boleh je celeb utk famili, binatang peliharaan bla bla bla.."

    klu dah haramjadah tu haram je la kan..xperlu putar belit fakta...

    keep up the gud work sunah! weee~ ^_^

    ReplyDelete
  13. Nama sy ada terselit gak..teruja.... Thanks dear....sy pn sahut kempen tu bukn utk nama semata2..hny sebagai peringatan kpd diri sendiri dan org lain.. Senyum selalu sis.. =)

    ReplyDelete
  14. @CinderLaLa

    yup, saya pamerkan nama2 ni pun bukan kerana nak menaikkan nama, tapi supaya blogger boleh berkenal-kenalan dan ziarah entry masing2...:)

    terima kasih..senyum ni... ;)

    ReplyDelete
  15. salam sunah..
    he3x..salam ukhwah, xde ape yg menarik pasal sy pun, thanks a lot..moga persahabatan di maya ni akn berkekalan, insyaAllah

    ReplyDelete
  16. @sakuraputih

    salam kakak sakuraputih~ salam ukhwah~ insya'Allah~ ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com