BLOG ENCIK SUAMI

Monday, February 14, 2011

Saya Dah Jumpa Sakura Putih


Alhamdulillah...ingat tak, saya pernah mencari blogger sakura putih kat sini? Saya rasa saya dah jumpa. Dia datang menjenguk saya di shoutmix pagi tadi. Cuba klik SINI dan tengok url blognya. Gembiranya~ :)

Mereka juga telah membantu menyebarkan kempen...

Wan Gerrard
aibaks
CinderLaLa

Dan...bukan...bukan saya buat entry sebelum ni untuk mendapatkan perhatian atau simpati sesiapa. Tetapi berniat untuk berkongsi dan mengingatkan antara satu sama lain, selebihnya saya mahu meminta maaf kepada semua...

Terima kasih kepada semua yang datang bagi kata-kata semangat. Macam-macam yang saya rasa bila baca komen-komen kamu semua...dan banyaknya saya menitiskan air mata...betapa saya bersyukur mengenali kamu-kamu semua...terima kasih Allah!

Admin: Kadang-kadang lalat boleh bertukar menjadi rama-rama...:)





26 comments:

athirah said...

kenapa touching ni sunah? wuwuwuuw... ni yg sedih skali ni.... trex je x join kempen tu lg... =,=" jgn kecewa ng trex okay?

Fiqas said...

salam sunah...

betul,kadang2 lalat blh jadi rama2 cantik, dan tak mustahil rama2 bolh jadi jadi langau.. :)

Wan Gerrard said...

Salute sunah kerana memulakan kempen tersebut ^_^

Sunah Mohammad said...

@athirah

huhu...trex jangan la sedih sekali...biar akak sedih sorang2 ye...:D

Sunah Mohammad said...

@Fiqas

salam fiqas~ saya suka la baca ayat fiqas ni... :)

Sunah Mohammad said...

@Wan Gerrard

terima kasih WanG~ saya salute WanG sebab join kempen~ ;)

aibaks said...

wa.. kadang2 lalat leh bertukar jadi rama2? uih.. leh ke?

BRO_MONDAY said...

miss sunah : wah!!! nama ai masok entry yu!!! ai laik dis so mac...tengkiu²...1 lagi, ai sebar dan join kempen ni bukan kerana nama! ai hanya lah sebarkan coz sayam kan insan di muka bumi kita ni...agar sama² jauhi perkara terlarang...('',) insyaAllah dapat kita amek iktibar...

FariehanIbrahim [LBC] said...

sys~~
mekasih sgt2, tak penah sangka pom akn jadi sakura putih yg dicari. kui3x =PP

tak nak jadi lalat, nak jadi rama-rama. peace~~ (^^)v

jgn sdey2 er sys, tenyum tikit. ^^

kiera'sakura said...

yey.. sunnah dh kembali ceria... amin.....

Sunah Mohammad said...

@aibaks

boleh aje~ ;)

: JannahSuhaimi : said...

para para sakura

Sunah Mohammad said...

@BRO_MONDAY

yup, itu yang kita nak, ok? bagus bro..i loike jugak..:)

Sunah Mohammad said...

@FariehanIbrahim [LBC]

senyum ni... ;)

Sunah Mohammad said...

@kiera'sakura

thanks tau dear..:)

Sunah Mohammad said...

@: JannahSuhaimi :

hehe..macam blackpaper gak..

.waniey jamaludin. said...

nice 1 sunah~

Sunah Mohammad said...

@.waniey jamaludin.

:)

YanaMIB said...

air mata gembirakah?? =)


bgs kn ramai yg sebarkn kempen tu..moga² ramai yg sedar..wpn mmg ada yg ckp, "valentine's day bkn utk kekasih je, boleh je celeb utk famili, binatang peliharaan bla bla bla.."

klu dah haramjadah tu haram je la kan..xperlu putar belit fakta...

keep up the gud work sunah! weee~ ^_^

Sunah Mohammad said...

@YanaMIB

thanks akak~

CinderLaLa said...

Nama sy ada terselit gak..teruja.... Thanks dear....sy pn sahut kempen tu bukn utk nama semata2..hny sebagai peringatan kpd diri sendiri dan org lain.. Senyum selalu sis.. =)

Sunah Mohammad said...

@CinderLaLa

yup, saya pamerkan nama2 ni pun bukan kerana nak menaikkan nama, tapi supaya blogger boleh berkenal-kenalan dan ziarah entry masing2...:)

terima kasih..senyum ni... ;)

yaya_flanella said...

yups. boleh berkenalan. :)

Sunah Mohammad said...

@yaya_flanella

betul tu dear~

sakuraputih said...

salam sunah..
he3x..salam ukhwah, xde ape yg menarik pasal sy pun, thanks a lot..moga persahabatan di maya ni akn berkekalan, insyaAllah

Sunah Mohammad said...

@sakuraputih

salam kakak sakuraputih~ salam ukhwah~ insya'Allah~ ;)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.