Selera Sakura is Released

February 20, 2011


Senyap-senyap sejak tadi dan tak sempat nak reply-reply mesej, sampai hampir terlupa nak tolong belikan tiket flite cousin~ Maaf dear...da belikan, jangan merajuk! :p

Ohooo~hoi~ Kenapa senyap-senyap jek?

Sebab tengah edit page lagi satu lerr. Nak gitau semua yang follow kat situ (tak banyak mana pun followers kat situ! haha~), takut ade yang terlepas pandang dan tak tau page tu dah bertukar Url...

Kek Lapis Sarawak dah bertukar wajah. Kini page tu nama dia Selera Sakura.


Dengan ini, segala resepi dari Sunah Suka Sakura dot com akan dipindahkan ke situ~ ;) Lepas ni pun, segala resepi hanya akan dimuatkan kat situ ye~

Oh, url baru dia kalo nak tau, sila klik SINI.

Err..takde kaitan dengan masakan Jepun, ok? :D


ENTRY CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!

You Might Also Like

22 Comments

  1. KAKAK SUNAH KU
    USTAZAH KU
    PEMBULI KU

    TERIMA KASIH YEEEEEEE :)

    NANTI NAS NAK TEMPAH KEK SERAWAK YEEE

    ReplyDelete
  2. awk utm jb..
    still belajar lagi???

    ReplyDelete
  3. ohoh!! ada dua blog rupanya..huhu

    ReplyDelete
  4. blog baru eyk kak sunah. wah! nnt sye follow. okey? ;)

    ReplyDelete
  5. @yad'z

    hehe..da lama da blog ni, tapi da upgrade..:)

    ReplyDelete
  6. Huiyoo pandai masak?
    Bagus. Acewahh. :D

    ReplyDelete
  7. as salam..
    alhamdulillah..
    tahniah ;)
    moga lebih banyak resepi2 baru yang unik di masukkan dalam blog kamu yang ke-dua ni

    :)

    sukaa ;)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com