BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, February 20, 2011

Selera Sakura is Released


Senyap-senyap sejak tadi dan tak sempat nak reply-reply mesej, sampai hampir terlupa nak tolong belikan tiket flite cousin~ Maaf dear...da belikan, jangan merajuk! :p

Ohooo~hoi~ Kenapa senyap-senyap jek?

Sebab tengah edit page lagi satu lerr. Nak gitau semua yang follow kat situ (tak banyak mana pun followers kat situ! haha~), takut ade yang terlepas pandang dan tak tau page tu dah bertukar Url...

Kek Lapis Sarawak dah bertukar wajah. Kini page tu nama dia Selera Sakura.


Dengan ini, segala resepi dari Sunah Suka Sakura dot com akan dipindahkan ke situ~ ;) Lepas ni pun, segala resepi hanya akan dimuatkan kat situ ye~

Oh, url baru dia kalo nak tau, sila klik SINI.

Err..takde kaitan dengan masakan Jepun, ok? :D


ENTRY CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!



22 comments:

z a k w a n said...

KAKAK SUNAH KU
USTAZAH KU
PEMBULI KU

TERIMA KASIH YEEEEEEE :)

NANTI NAS NAK TEMPAH KEK SERAWAK YEEE

Sunah Mohammad said...

@z a k w a n

hoh! pembodek! :p

anies anessa said...

yey!!!da bole komen....

Sunah Mohammad said...

@anies anessa

ahaha~ tadi pon leh gak kan? :D

shahsyaz said...

awk utm jb..
still belajar lagi???

NadiRah said...

ohoh!! ada dua blog rupanya..huhu

Sunah Mohammad said...

@shahsyaz

erm? ha'ah...nape?

Sunah Mohammad said...

@NadiRah

nad~ hehe...jom gather2~

~...AmALinA....~ said...

kak sunah mucuk!!!~ (^_^)

Sunah Mohammad said...

@~...AmALinA....~

ye ina the mucuk girl~ :D

yad'z said...

waaa.. dah makin maju.. hehe

HAJAR hasan said...

blog baru eyk kak sunah. wah! nnt sye follow. okey? ;)

Sunah Mohammad said...

@yad'z

hehe..da lama da blog ni, tapi da upgrade..:)

Sunah Mohammad said...

@HAJAR hasan

blog lama yang diupgrade dear..okey~ ;)

Mr. Swift said...

Huiyoo pandai masak?
Bagus. Acewahh. :D

... said...

as salam..
alhamdulillah..
tahniah ;)
moga lebih banyak resepi2 baru yang unik di masukkan dalam blog kamu yang ke-dua ni

:)

sukaa ;)

senyum cinta said...

bt kek ka?????

Sunah Mohammad said...

@Mr. Swift

erk! hahaha~

Sunah Mohammad said...

@...

terima kasih~ :)

Sunah Mohammad said...

@senyum cinta

erm? a'ah...:)

ijam ismail said...

kak sunah...
=)
no comment..hahaha

Sunah Mohammad said...

@ijam ismail

hahaha! no komen tapi komen! adoi..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.