Contest Design T-Shirt Rasmi Sahabat Blogger


Okie...saja nak try. Tengok dulu syarat-syarat yang di"copy paste":
  1. mesti menggunakan logo sahabat blogger
  2. corak tak kesah cmne nak buat. asalkan cun n tak lebih-labih.
  3. panel-panel adalah admin-admin sahabat blogger. dorang akan pilih design mana paling cun dan layak di angkat sebagai T-Shirt rasmi sahabat blogger
  4. mesti ada url sahabatblogger.net
  5. motto mesti pakaimoto rasmi iaitu 'we are now united'
  6. bila dah siap sila postkan design korang kat event ni ye. bukan kat wall SB. kang jatuh bawah lak takde admin dpt tgk
  7. tarikh tutup adalah pada 12.00am 7/4/2011. sebulan tu
pemenang akan di pilih seorang sahaja, dan design pemenang akan dijadikan T-shirt rasmi SB ni. hadiah? dah ada sponsor. Sambung kat SINI.

Saya design macam ni jek...

Untuk ladies, design sama jugak, cuma lengan panjang ye...pandai-pandai ler...

Huhu...sangat simple dan biasa...tak de idea dah! Kamu-kamu nak try? Meh amek logo SB ni...


Ha, cepat buat entry! Kalo de idea lagi, nanti saya tambah lagi..haha~


BANYAK ENTRI CAMBEST HARI NI, TAK TAU NAK PILIH

24 comments:

  1. fuyyo....kak sunah dah design...huhu

    ReplyDelete
  2. wahh!!
    cantik!!
    bila nk design header untuk nad pulak??
    (erk,x memasal! hahah)

    ReplyDelete
  3. wah, besarnye keyboard.. ehhe nice sunah!!!

    ReplyDelete
  4. ooo pandai sunah buat.....cntik2....

    ReplyDelete
  5. sunnnnnnn...pandainya sun design
    sgt cool!!!!!!
    sukala keyboard 2.sye da dpt imagine2.2 org pakai pastu amk gmbr dpn blkg..huhu

    ReplyDelete
  6. tak pandai la nak reka2..
    hehhe

    ReplyDelete
  7. kena pk dulu idea tue..inyaAllah ada masa deqlis join..

    JOM BACA ENTRI TERBARU :- Review Hikayat Merong Mahawangsa

    ReplyDelete
  8. mcm baju slangor je... hahhaa

    apa2pon cun nih!!! haaa..


    jom baca dan komen Jepun akan hancur.

    ReplyDelete
  9. wah y ni fail...tak bole join tk kretf

    ReplyDelete
  10. @NadiRah

    huh! design sendirik! hahaha~ kejam tak??? :p

    ReplyDelete
  11. @Miss Ran

    hehe...wat cerpen je la...cerpen t-shirt sahabat blogger...:p

    ReplyDelete
  12. la ye ke kak sunah?nnti zue try tq tau...

    eh kak sunah tak jawab lg soaln cepu emas..or bak kate bialah rasea eh?hehhhehee....

    ReplyDelete
  13. as salam..
    wah! contest yang menarik!
    boleh menguji kreativiti masing2.
    thanks kongsikan kat sini

    =)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.