BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, March 24, 2011

GAME ANTARA BLOGGER 2 : GEGAR !!!


NAMA KUMPULAN : SERUMPUN SATU MALAYSIA

KENAPA KAMI PILIH NAMA INI :

kerana kami mahu berjuang habis - habisan untuk mengeratkan lagi hubungan sesama blogger dan berkumpul dalam satu tempat yang sama, menjadi satu rumpun yang bersatu !

KETUA KUMPULAN : MOHD FADZLI ( http://fadzli-rt.blogspot.com/ )

KENAPA SAYA PILIH BLOGGER INI SEBAGAI KETUA KUMPULAN :

kerana mana-mana pun lelaki lah yg memimpin ..lelaki yg menggerakkan bangsa ..dan perempuan menyokong .. biar mati anak jangan mati adat !

SENARAI AHLI :

http://simplecutebeautiful.blogspot.com
http://www.cikscc.com

PENDAPAT SAYA MENGENAI 1TUBE.MY IALAH :

Positif: Satu usaha yang baik dari pihak Malaysia sendiri untuk mewujudkan web tempatan seumpama Youtube...
Negatif: Err...1Tube kena block kat dalam kampus...takleh nak tengok...tak best betul! -_-"



13 comments:

c-tea said...

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/game-antara-blogger-2-gegar.html

fashah84 said...

http://fashah84.blogspot.com/2011/03/game-antara-blogger-2-gegar.html

c-tea said...

wajib komen kan..meh ct komen..group kite terbaik....yezzzzza,,,

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/game-antara-blogger-2-gegar.html?utm_source=BP_recent

Qaseh dalia adelia said...

wah group sape hebat ni haha

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ said...

link saya awak tak masuk lagi..

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ said...

http://simplecutebeautiful.blogspot.com/2011/03/game-antara-blogger-2-gegar.html

efa said...

bestnya...ada geng caya la geng ni leh menang kot ekeke

Sunah Mohammad said...

@❦ CuTe MuMmY FaRa ❦

dah! :)

Sunah Mohammad said...

@efa

hahaha! efa tak join!

syuwai said...

wah~

melawat-lawat kawan se'satu group ^^

muniraksasa (; said...

saye no3 tuu. heh

Nour Akmal said...

mcm nama kolej sy..
kolej serumpun..
apa2 pun..dpt kumpul blogger2 lain kat cni..suka3...!!!

putERi-kAtEk said...

SAYA GENG no.1.... GENG KENTUT!!!

tumpang kentut kat sini boley?????

hahahahahaha


prooottttttt....

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.