BLOG ENCIK SUAMI

Friday, March 18, 2011

Segmen : Ady Budika cakap saya takde entri?!


Hoh!!! Sape kate???? Berani dia cakap macam tu ye???? Mentang-mentang hari ni ade satu entri je yang terdaya untuk update!! Huh! Meh nak update ni~!

Header segmen merangkap pic yang terpilih

Kamu-kamu tengok gambo atas ni~ Huh! Tak puas hati betul!!! Kalah header sakura tak bape nak cantik kat atas tu! Tapi cam sama je...ade pecah-pecah, crop-crop sikit, tiru ke ape??? Da la kaler putih, cam suci n sejuk je mata konon bila tengok. Hish!!! Nasib bek cantikkkkk...kalo tak, lagi banyak nak kutuk ni...huh!

Ok, sekian...mengamuk lebih-lebih kang, ade yang bagi puisi pulak...:p

Nak tau lebih, klik SINI.



11 comments:

AdyBudika said...

ahahaahahaha...jahat!

NadiRah said...

alololo..gurau2 mnja kat sini yer..?huhuhu

solo molo said...

hahaha...

~CiK TiNieY~ said...

sekali gambar dua2 sama...nakal ea sunah?haha

Miss Ran said...

grang cik sunah kite ni..er puisi mne la tu..hahahaha

anies anessa said...

esh2...update satu entry pon oke laaa

kembatolo™ said...

ehem ehem. hahaha

~...AmALinA....~ said...

wah!!!!haahahahh~ nk kena join gak la cmni..=p

qasehraihan said...

hahahaha...ehem ehem kah??

Citarasa Rinduan said...

selamat malam sunnah

kak baru balik dr kampung..
apa yang kak tertinggal nie??
wah...mesra2 gitu!!

cik Suka Suki@Atikah Latiff said...

hehehehe. kakak kakak . hehehe

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.