Monday, March 14, 2011

SEGMEN: BEN ASHAARI SOAL CINTA



Ini segmen Enchek Ben, klik SINI.

LELAKI pilihan anda ?
Semua orang mahu pasangan yang beragama...secondnya, pandai ambil hati orang tua...third, terima diri saya seadanya, okie?

Perlukah lelaki SEKSI ? Definasi SEKSI seorang lelaki bagi anda ?
Err...ape benda ni? Tak pandai nak jawab...-_-"

LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta .. Apakah anda rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda ? Apa jadi selepas dah miliki cinta anda ?
Itu bergantung kepada hati LELAKI...Kalau LELAKI tu jujur dan ikhlas dalam perhubungan, pengorbanan cinta tu akan sampai bila-bila, insya'Allah.

Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan ? Kenapa ?
Oh...saya sudah ada madu... Jadi, adakah itu bermakna saya sanggup? Jadi takleh jawab la soklan ni kan? Hehehe...


Jika anda mengetahui pasangan anda punya teman wanita lain , apakah yang akan anda lakukan ?
Oh, sampai hati...ish ish ish...hilang percaya...#okbai (datang balik....Nak saya tolong pinangkan?)

LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ?
Ini pun...bergantung kepada hati LELAKI dan PEREMPUAN...tak buat survey dan research lagi untuk jawapan lebih tepat...

SETIA... pada pendapat anda , siapakah yang lebih setia pada cinta ? Apakah buktinya ??
Ini pun...bergantung kepada hati LELAKI dan PEREMPUAN...tak tau nak kata...yang pasti, selagi kepercayaan tu ada, selagi tu kesetiaan akan ada, err...betul tak ni Qaseh (Pakar Cinta)?

Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?
Erm...agak lah...fiu fiu fiu~~~

Okie, da habis soklan...

Jom jenguk VLOG Enchek Ben dan Che Mat Gebu di Sedenak kat SINI.


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!

45 comments:
Write Comments
  1. insyaallah..niat mahu teguh dan betul~~

    ReplyDelete
  2. soalan seksi tu macam lawak ckit..hehe..

    ReplyDelete
  3. erk smela kite cmburu

    y soalan ats skali mrujuk kpd siape ye

    ReplyDelete
  4. singgah nak tengok ciri laki pilihan sunah..hukhuk

    ReplyDelete
  5. cemburu tandanya sayang. hihi.

    ReplyDelete
  6. itu dia kak sunah dah bicara siapa pilihan hatinya :)

    ReplyDelete
  7. hehe smg kita dipertemukan jodoh yg baik :)

    ReplyDelete
  8. salam,
    mengunjungi rakan2 segmen ben ashaari soal cinta;)

    soal apisv2

    ReplyDelete
  9. wiwit.. heheh.. bro ady pon dah buat.. along pon buat gak lah.. hahahakk.. =p

    ReplyDelete
  10. as salam..
    mengunjungi sahabat2 blogger yang turut serta segmen encik ben~

    wah! macam2 pendapat dan keinginan.
    moga2 diredhai dan berkekalan selamanya..
    ameen...

    =)

    ReplyDelete
  11. @AdyBudika

    yup, that's rite~ "segala amalan adalah dengan niatnya.."

    ReplyDelete
  12. @Miss Ran

    cemburu jugak?

    soalan atas sekali merujuk kepada LELAKI pilihan anda..betul kan soklan tu?

    ReplyDelete
  13. @al_hakim

    da nampak? okie...cukup syarat, gtau ye..ops~

    ReplyDelete
  14. @Qaseh dalia adelia

    hehehe...suke baca entri qaseh pasal cinta...sandarannya pada Allah.. :)

    ReplyDelete
  15. @noraim

    betul, betul! tapi jangan terlebih2 cemburu... :)

    ReplyDelete
  16. @Areliff

    hahahaha! ang memang matang aliff....

    ReplyDelete
  17. @apisv2

    wa'alaikumussalam apis...terima kasih! :)

    ReplyDelete
  18. hahha.. die kelas... tatau la nk buat ke tak.. sibuk nanti.. =p

    ReplyDelete
  19. jom kite bertukar pendapat =)
    dari blog abg ben

    http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

    ReplyDelete
  20. Prince dtg mlwat...entry yg bagus..:)...jom join contest kat blog prince..hadiah lumayan...n jmputla bce info mnarik tentg kecantikan tubuh badan...

    ReplyDelete
  21. wahhh..pendapat yang bgus..=)
    suka3...!!!

    ReplyDelete
  22. suka baca komen org tentang bab Cinta nie ^_^

    ReplyDelete
  23. cemburu tu kadang2 perlu kan..kan?

    ReplyDelete
  24. macam-macam japawan ada...



    salam ziarah dari segmen soal hati En Ben...

    ReplyDelete
  25. macam2 pendapat tentang cinta
    jom baca pendapat saya jugak!

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com