Yuyu Zulaikha Jeles Saya Ada 8000 Followers!

March 03, 2011


Ish, ish, ish... Yuyu Zulaikha ni... Followers saya pun dia nak mintak... Followers dia lagi banyak dari saya punye~~~ Kejam betul!

Nak tau pe cite?

Macam ni...alkisah bermula...

Saya post kat SB benda ni...saja nak promote blog...


Mencari followers ke 80000!!!! Ops, terlebih 0! 8000 jek~~~ eh! Uncle John pun nampak yang 8000 tu hanyalah sandiwara~ hahaha! Tapi... Yuyu sayang pulak...


Erk! Dia nak mintak sikit followers saya yang ciput~ Ekeke~ Cian Yuyu... 800 pun tak sampai la dear... Hehehe... Cumil jek Yuyu~ Hahaha! Nanti tunggu akak da beranak cicit, akak bagi sikit kat Yuyu ye...masa tu Yuyu da jadi Lagenda Blogger Wanita~ Fullamak!

Ameen...:)


You Might Also Like

38 Comments

  1. hahahah..kene tipu kaw2 punya..hihi

    ReplyDelete
  2. wwuaarrrrr! kena tipuuuu! gtaoo makk! nangess bawah katil! :(

    ReplyDelete
  3. I termiss menjadik follower Cik Sunah yang ke-777! Tak per... I target 7,777 pulak. Hehe...

    ReplyDelete
  4. HAHAHA . kesian yuyu kene tipu . =P jahat sunah ni =P

    ReplyDelete
  5. hahaha, cepat larik yuyu, gtau mak cepat2x.. hehee comei plak yuyu nges, hehe

    ReplyDelete
  6. kne tipu free.. kesian cik yuyu ^^

    ReplyDelete
  7. nk unfollow la kak sunah nk jd yg ke 8000 tu kehkeh :P

    ReplyDelete
  8. kak sunah~ dah lebih 7 org daa~ laku betul ni. ekekekeke...

    ReplyDelete
  9. insyaALLAH tercapai la suatu hari nanti... heheh.. k.sunah kan rajin... kalau ada usaha mesti berjaya..

    GOOD LUCK for 80000followers :)

    ReplyDelete
  10. sian yuyu... lalala~
    bawah katil nampak la yuyu..
    sorok bawah tong la.komfem x nampak..
    lalala~ ^^,

    ReplyDelete
  11. nakal..tapi manja gitu...

    apapun tahniah sunnah...ramai tu

    ReplyDelete
  12. alah kak sunah
    dah 8009 lah
    ngatkan baru nak unfollow

    ReplyDelete
  13. @forever love

    hihihi...atiq pun suke jek...like sume..:D

    ReplyDelete
  14. @y u y u Z u l a i k h a

    erk..nasib bek yuyu kecik jek...bolehla masuk bawah katil...hehehe...guro saje! :p

    ReplyDelete
  15. @logorithm

    hahaha! nanti unfollow ye bile dekat2 tu~ :D

    ReplyDelete
  16. @Tok Esah

    yuyu da lari jauh2 da...menyembunyikan kecomelan dia..:p

    ReplyDelete
  17. @athirah

    insya'Allah...80000...huhuhu...

    thanks trex sayang~ :)

    ReplyDelete
  18. @cik pulau

    takpe..kite semua buat2 tak nampak, ok? hehehe..

    ReplyDelete
  19. hahaha..like je yang mampu...hihi

    ReplyDelete
  20. yuyu nangis?alamak,ingtkan selalu meleleh je lap hingus..heheee

    ReplyDelete
  21. sobbsobb T_T makkkkk~ sunnah tipuuuu kakakk T_T

    ReplyDelete
  22. @forever love

    kalo join kang terbuli sekali pulak! hahaha~

    ReplyDelete
  23. @Woofer Storm

    ouh, selama ni yuyu lap ingus je ek?

    melelehhhh.....:p

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com