BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, March 3, 2011

Yuyu Zulaikha Jeles Saya Ada 8000 Followers!


Ish, ish, ish... Yuyu Zulaikha ni... Followers saya pun dia nak mintak... Followers dia lagi banyak dari saya punye~~~ Kejam betul!

Nak tau pe cite?

Macam ni...alkisah bermula...

Saya post kat SB benda ni...saja nak promote blog...


Mencari followers ke 80000!!!! Ops, terlebih 0! 8000 jek~~~ eh! Uncle John pun nampak yang 8000 tu hanyalah sandiwara~ hahaha! Tapi... Yuyu sayang pulak...


Erk! Dia nak mintak sikit followers saya yang ciput~ Ekeke~ Cian Yuyu... 800 pun tak sampai la dear... Hehehe... Cumil jek Yuyu~ Hahaha! Nanti tunggu akak da beranak cicit, akak bagi sikit kat Yuyu ye...masa tu Yuyu da jadi Lagenda Blogger Wanita~ Fullamak!

Ameen...:)




38 comments:

forever love said...

hahahah..kene tipu kaw2 punya..hihi

y u y u Z u l a i k h a said...

wwuaarrrrr! kena tipuuuu! gtaoo makk! nangess bawah katil! :(

logorithm said...

I termiss menjadik follower Cik Sunah yang ke-777! Tak per... I target 7,777 pulak. Hehe...

Myung Dae said...

HAHAHA . kesian yuyu kene tipu . =P jahat sunah ni =P

Tok Esah said...

hahaha, cepat larik yuyu, gtau mak cepat2x.. hehee comei plak yuyu nges, hehe

kay_are said...

kne tipu free.. kesian cik yuyu ^^

efa said...

nk unfollow la kak sunah nk jd yg ke 8000 tu kehkeh :P

HAJAR hasan said...

kak sunah~ dah lebih 7 org daa~ laku betul ni. ekekekeke...

athirah said...

insyaALLAH tercapai la suatu hari nanti... heheh.. k.sunah kan rajin... kalau ada usaha mesti berjaya..

GOOD LUCK for 80000followers :)

cik pulau said...

sian yuyu... lalala~
bawah katil nampak la yuyu..
sorok bawah tong la.komfem x nampak..
lalala~ ^^,

ada mokhtar said...

alamak, tertipu gak =)

Citarasa Rinduan said...

nakal..tapi manja gitu...

apapun tahniah sunnah...ramai tu

Achu said...

tahun ni ckupkn la 8000^^

bun said...

alah kak sunah
dah 8009 lah
ngatkan baru nak unfollow

Sunah Mohammad said...

@forever love

hihihi...atiq pun suke jek...like sume..:D

Sunah Mohammad said...

@y u y u Z u l a i k h a

erk..nasib bek yuyu kecik jek...bolehla masuk bawah katil...hehehe...guro saje! :p

Sunah Mohammad said...

@logorithm

hahaha! nanti unfollow ye bile dekat2 tu~ :D

Sunah Mohammad said...

@Myung Dae

bako! hahaha!

Sunah Mohammad said...

@Tok Esah

yuyu da lari jauh2 da...menyembunyikan kecomelan dia..:p

Sunah Mohammad said...

@kay_are

hehehe...maaf yuyu dear~

Sunah Mohammad said...

@efa

hahaha! takleh! :p

Sunah Mohammad said...

@HAJAR hasan

:p gara2 yuyu jeles...

Sunah Mohammad said...

@athirah

insya'Allah...80000...huhuhu...

thanks trex sayang~ :)

Sunah Mohammad said...

@cik pulau

takpe..kite semua buat2 tak nampak, ok? hehehe..

Sunah Mohammad said...

@ada mokhtar

erk! hahaha~ maap ye...:)

Sunah Mohammad said...

@Citarasa Rinduan

terima kasih kak ayu~ :)

Sunah Mohammad said...

@Achu

adusss...mampukah ceq?

Sunah Mohammad said...

@bun

tu la...bun lambat sangat! :D

forever love said...

hahaha..like je yang mampu...hihi

Woofer Storm said...

yuyu nangis?alamak,ingtkan selalu meleleh je lap hingus..heheee

MIMIE AIZA said...

hahaha... kecian yuyu

Encik Blogger said...

ops.. tertipu plak..

y u y u Z u l a i k h a said...

sobbsobb T_T makkkkk~ sunnah tipuuuu kakakk T_T

Sunah Mohammad said...

@forever love

kalo join kang terbuli sekali pulak! hahaha~

Sunah Mohammad said...

@Woofer Storm

ouh, selama ni yuyu lap ingus je ek?

melelehhhh.....:p

Sunah Mohammad said...

@MIMIE AIZA

huhuhu...

Sunah Mohammad said...

@Encik Blogger

err....maaf ye~ tertipu sekali..:p

Sunah Mohammad said...

@y u y u Z u l a i k h a

hahaha~ adessss...ciannye die nangis2...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.