..BLOG YANG MENARIK PERHATIANKU..

April 21, 2011


hello hello..assalamualaikum..

hahaha....tergelak,tersenyum,kagum..sume ade....
sebenarnya aku terpikir macam mana nak buat orng suke blog kite..
ape cerita yg akan menarik perhatian dieorng..
sampai sekarang aku tak menemui jawapannyer..

herm..sedihnyer..
tapi tak pe la...
asalkan aku bace entri2 menarik kat blog orng lain da memberi kepuasan kepada ku..huhu

kalau korang ade idea mcm mane nak tarik perhatian orng lain kongsila yer....
tak baik kedekut ilmu....

Sambung baca kat SINI!

You Might Also Like

15 Comments

  1. yeke? eyqa tertarik dengan cara penulisan akak.. cun! slumber.. hihihi.. :D

    ReplyDelete
  2. erm betul

    susa nk puaskn ati org

    ReplyDelete
  3. entri sunah dah menarik la..tu pasal dia suka..=)

    susah gak kan nk buat blog kita jd org suka

    ReplyDelete
  4. entri sunah dah menarik.... suke bace..;)

    ReplyDelete
  5. ecehh dlm senarai top 3 wewiitt..=)

    ReplyDelete
  6. susah nk dpt identiti sendiri.

    ReplyDelete
  7. blog yg menarik perhatian keen ialah blog yg menulis dr hati.. ^_^

    ReplyDelete
  8. wa'alaikummussalam..

    blog dan entri sunah sebahagin dari yang terbaik yang saya hadap. hehe

    ;)

    ada je perubahan positif.
    eh! seiring dengan quote dulu~
    hoho~
    "Menongkah Arus, Membawa Perubahan"
    hoho~ gunapakai masa kempen, untuk blog.

    cantik! ;)

    ok~ terjah time!~

    ReplyDelete
  9. hi Sunah Sakura, enjoy betul reading blog awak ni, menarik and simple... jom singgah blog sy and bagi komen ckit... =) follow mine too k... xoxo!

    ReplyDelete
  10. salam..jom ke blog saya..bagi komen :)

    baru mule berblogging

    http://life-hambaallah.blogspot.com/

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com