TERBAIK DARI ENCIK SUAMI

Thursday, April 21, 2011

..BLOG YANG MENARIK PERHATIANKU..


hello hello..assalamualaikum..

hahaha....tergelak,tersenyum,kagum..sume ade....
sebenarnya aku terpikir macam mana nak buat orng suke blog kite..
ape cerita yg akan menarik perhatian dieorng..
sampai sekarang aku tak menemui jawapannyer..

herm..sedihnyer..
tapi tak pe la...
asalkan aku bace entri2 menarik kat blog orng lain da memberi kepuasan kepada ku..huhu

kalau korang ade idea mcm mane nak tarik perhatian orng lain kongsila yer....
tak baik kedekut ilmu....

Sambung baca kat SINI!

15 comments:

EYQASARA said...

yeke? eyqa tertarik dengan cara penulisan akak.. cun! slumber.. hihihi.. :D

Miss Ran said...

erm betul

susa nk puaskn ati org

AdyBudika said...

T_T

Ujang9897 said...

entri sunah dah menarik la..tu pasal dia suka..=)

susah gak kan nk buat blog kita jd org suka

Pembawa_Wacana said...

entri sunah dah menarik.... suke bace..;)

Izamir Ridzwan said...

simple writing is the best way

YanaMIB said...

ecehh dlm senarai top 3 wewiitt..=)

cik fza said...

susah nk dpt identiti sendiri.

NuSaNa NoSa 91 said...

blog yg menarik perhatian keen ialah blog yg menulis dr hati.. ^_^

cik pulau said...

perhhh.. tahniahhh.. hehe..

LORD ZARA 札拉 said...

tahniah~

:)

FasiHaH SupiaN said...

antara yang top tu angah :)

... said...

wa'alaikummussalam..

blog dan entri sunah sebahagin dari yang terbaik yang saya hadap. hehe

;)

ada je perubahan positif.
eh! seiring dengan quote dulu~
hoho~
"Menongkah Arus, Membawa Perubahan"
hoho~ gunapakai masa kempen, untuk blog.

cantik! ;)

ok~ terjah time!~

ninie said...

hi Sunah Sakura, enjoy betul reading blog awak ni, menarik and simple... jom singgah blog sy and bagi komen ckit... =) follow mine too k... xoxo!

aHLI pondok said...

salam..jom ke blog saya..bagi komen :)

baru mule berblogging

http://life-hambaallah.blogspot.com/

Blogger Rajin Komen

Get this widget
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih dari Jeneral Sunah Suka Sakura dot com.