Friday, July 1, 2011

31-7 Birthday Giveaway!



Okie, ni GA gabungan dengan beberapa orang blogger yang saya kenal dalam dunia blog ni... Yang istimewanya kami semua punya tarikh lahir yang sama. Hehehe... Jadi kami adalah kembar empat yang lahir pada tahun berbeza-beza. Erk! Camtu panggil kembar gak ke? Tak kisahlah! Janji sama tarikh! Macam kat bawah...

Sunah Sakura - 31 Julai 1987
cik pulau - 31 Julai 1988
CiKaLi - 31 Julai 1989
gadis melayu - 31 Julai 1990

Untuk GA ni, hadiah untuk 12 orang pemenang akan disumbangkan oleh keempat-empat blogger kat atas ni, dan 2 orang pemenang lagi hadiahnya akan disumbangkan oleh Jalut Norfanil.com. So, 14 pemenang akan dipilih. Kalau ada lagi yang nak menyumbang, boleh jugak~~~ :D Hadiah-hadiahnya akan diupdate di mana-mana blog blogger di atas nanti yeee...

Bagi yang berminat nak join, buat satu entri:
  1. Tajuk: 31-7 Birthday Giveaway!
  2. Letak banner GA kat atas tuuu dalam entri kamu dan linkkan ke entri ni.
  3. Bagi la ucapan besday sikit untuk keempat-empat kembar ni, ringkas jek~
  4. Dah siap published, copy siap-siap url entri tu dannnnnnn paste kat entri cik pulau yang INI. Paste kat sana je tau, sape yang paste kat sini, takkan disenaraikan.
Pemenang akan dipilih dengan menggunakan random.org dan tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 Julai 2011 jam 12.00 tengah malam. So, pe tunggu lagi~


66 comments:

Tea said... Reply to comment

best!! nt tea nk join ni, Insyaallah.. kena tgu internet gegeh berlari dlu.. skg ni tgh jd kura2.. -..-

cik Dil said... Reply to comment

dil 17.7..xley masok senarai ke..hihii..ni kembar bulan..

suri solehah said... Reply to comment

wah GA..boleh join ni..sunah lahir bulan julai ye

K O R I E said... Reply to comment

korie comperm nak join sbb ada kak sunah dan yg lain^^.. oke. nt kita buat. wah kembar 4 org skali.. best ni. msti diorang ni diingati stiap kli smbut bufday.

niena shopping2u said... Reply to comment

wajib join ni :)

niena shopping2u said... Reply to comment

wah.. tarikh yg sama :)

Jalut said... Reply to comment

saya lahir bulan 7 gak.. 8hb 7... coming soon.. hehehe..

JIJI YU said... Reply to comment

nak pikir jap..

Подтверждаю said... Reply to comment

=)

siti kektus said... Reply to comment

eh, kite sama la kak, tapi bila di buang no 1 tu la. hehe ;)

fida said... Reply to comment

nak join. Esok fida buat entry.

On gune hp nie. Laptop rosak. Esok nk pinjam laptop mama. :)

FasiHaH SupiaN said... Reply to comment

wahhhh~~~


hehehehe


akan join.hihihi

Ibnu isa said... Reply to comment

kalau family bleh x.. heee

http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2011/06/dihina-lagi-belanda-haram-sembelih.html

niena shopping2u said... Reply to comment

http://www.my-shopping2u.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

kt situ dh paste.. tpi nk paste gk kt sini :)

Alya Esprézzo said... Reply to comment

kak sunaaaaaaaaaaah, alya 30 tak boleh senaraikan ke? wahahaahah :P

pRiNCe said... Reply to comment

kalau prince lahir 31 julai 1991 boleh join gak?hehe..:)

cik pulau said... Reply to comment

weewiitttt..^^,

niena shopping2u said... Reply to comment

lgu tu mmg best :)
akak suka smua lgu imran ..arwah dlu pn suka jgak :)

::blog anak jawer:: said... Reply to comment

sanah helwah n hepy bufday ye kak sunah..

sergeant keroro said... Reply to comment

hehe, tak pernah bertuah dalam GA T.T

gadis melayu said... Reply to comment

ngeeeeee~>_<

efa nur said... Reply to comment

waahhh..bestnye same tarikh lahir.. jeles i..hikhik nak join..!! :D

~hepy becoming befday to u all~ :D
Jom Terjah Sini :)

efa nur said... Reply to comment

HAPPY BIRTHDAY to
kak sunah, cik pulau, ciKali, & gadis melayu :)

jemput singgah baca ucapan..hehe:D

http://efagurlz.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

نور عملينا زهافيرح said... Reply to comment

nk join ! nak join ! :)

suhaili sarif said... Reply to comment

weehuhuuuu..kembars rupanya semua.hehe
sweet btul tarikh sama.hihi
okies..kak elly join ya sunah!!!

p/s: nak adiah bestday x??? :D

Lelaki Ini said... Reply to comment

bufday saya bulan 7 juga!
tp 4/7

Isteri Encek Bard said... Reply to comment

Insya Allah ti akak join yer dear

Faaein Talip Roy said... Reply to comment

perghhh... korang lahir 31 Julai...

eden plak lahir 1 Julai...

nak joinnnnn... hahaha.. memandangkan takde sesapa bagi adiah kat eden... jadi berharap bonarlah dapat adiah dari GA ni.. hahaha..

Cik Meifaa' said... Reply to comment

diiklankan disini..

http://gift4blogger.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

アヌム ちゃん said... Reply to comment

ramainya kembar..heeeee~

qasehraihan said... Reply to comment

uitttt...mcm best je ni..hehe

sunnah..

entry panas hati lagi..huhu

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/07/entry-sangat-sakit-hati-kau-memang.html

mynameismy said... Reply to comment

wah syioknyeeee!!!

my lahir 16 julai!;)

merahitujambu said... Reply to comment

menarik nih!!

Alisya said... Reply to comment

@Alya Esprézzo alya, kita sama lah...30 hb jugak..hehe

WARDAH ALISYA

Iffah Afeefah said... Reply to comment

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

NadiRah said... Reply to comment

http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html


siap!!! ^^

dAk EyTy ThOmeL said... Reply to comment

ok da siap...

http://eyty-story.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

♥EiDaEiRaFiZie♥ said... Reply to comment

join..

http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

tq

muz said... Reply to comment

Saya join ye Cik Sunah Sakura

http://komputer-milikku.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

tiefazatie said... Reply to comment

ifa dh join!hihi

nur said... Reply to comment

NUR JOIN YE SUNAH..

http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

nurhafiz2009@yahoo.com

Cheq Sue said... Reply to comment

happy birthday julai...

http://chequesuechekgu.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

Adek Pijat said... Reply to comment

http://almost-about-me.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

cik pulau said... Reply to comment

wahhhh..
memang besar tu..
kalau salah paste lagi tak tahu lah...
hahaha

SentuhanSofea said... Reply to comment

heppy besday all of u..dear...may god bless u always...

CiKaLi said... Reply to comment

cambest je.. akak.. sy nak join leh ??

Frommetoyou GA said... Reply to comment

join ye..

http://segmentandgiveaway.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

Nana said... Reply to comment

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

Hans said... Reply to comment

insyaallah
kalau sempat den join :-)

Juvana Episod 11

Pojiekyra said... Reply to comment

kora-kora lagi laju dr line kyra akak hahhahaha

ashafanie said... Reply to comment

pagi esok join...

Hans said... Reply to comment

sudah join
yehaaaaaaaaa

Nadya O'Conner said... Reply to comment

nadia join...:)

dayangkueffazulaikha said... Reply to comment

saya lahir 30 july. hehehe

NURUL NADIAH MAMAT said... Reply to comment

sama tahun rupanya kita....hihihiii.....

logorithm said... Reply to comment

SMTI. :-)

[U] Dua lagi rekabentuk LOGO mengancam untuk pilihan EqbalZack.com!

[18SX] Cinta malam pertama

[18PGSX] Logorithm's Wordless Wednesday #5 - Pecah kepala!

Sis-Lin said... Reply to comment

eh eh cmne leh terlepas ni..nsb hrni bru 11hb hahahah sempat lg..sat2 nak bt entry..muahahahahahahaha

:p

Sis-Lin said... Reply to comment

Kita dah SIAP dah tu...dh link kat SANA tu..tp saja nak LINK jugak kat sini..hahahahahha

http://linmdnoor.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

bexraz said... Reply to comment

dah join =)...

http://bexraz.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

Cik Farah said... Reply to comment

yeahhhhh! farah join! jemput bce ehh kak sunah :)

http://ceriteracikfarah.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

btw, farah dah link dah kt blog cik pulau :)

buyat(bebola tomato) said... Reply to comment

selamat hari pembesaran

oja_alia said... Reply to comment

http://misscenonettt.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

selamat hari jadi!

aquatwins932 said... Reply to comment

salam kunjungan dari saya.. follow blog ni :D

CiKaLi said... Reply to comment

ingt.. jgn salah paste komen yee...

tomato said... Reply to comment

dah join kak sunah ! ^^

sorfiena said... Reply to comment

kita sama , kita sama :D
31 julai ^___^

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (48) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.