31-7 Birthday Giveaway!

31-7 Birthday Giveaway!



Okie, ni GA gabungan dengan beberapa orang blogger yang saya kenal dalam dunia blog ni... Yang istimewanya kami semua punya tarikh lahir yang sama. Hehehe... Jadi kami adalah kembar empat yang lahir pada tahun berbeza-beza. Erk! Camtu panggil kembar gak ke? Tak kisahlah! Janji sama tarikh! Macam kat bawah...

Sunah Sakura - 31 Julai 1987
cik pulau - 31 Julai 1988
CiKaLi - 31 Julai 1989
gadis melayu - 31 Julai 1990

Untuk GA ni, hadiah untuk 12 orang pemenang akan disumbangkan oleh keempat-empat blogger kat atas ni, dan 2 orang pemenang lagi hadiahnya akan disumbangkan oleh Jalut Norfanil.com. So, 14 pemenang akan dipilih. Kalau ada lagi yang nak menyumbang, boleh jugak~~~ :D Hadiah-hadiahnya akan diupdate di mana-mana blog blogger di atas nanti yeee...

Bagi yang berminat nak join, buat satu entri:
  1. Tajuk: 31-7 Birthday Giveaway!
  2. Letak banner GA kat atas tuuu dalam entri kamu dan linkkan ke entri ni.
  3. Bagi la ucapan besday sikit untuk keempat-empat kembar ni, ringkas jek~
  4. Dah siap published, copy siap-siap url entri tu dannnnnnn paste kat entri cik pulau yang INI. Paste kat sana je tau, sape yang paste kat sini, takkan disenaraikan.
Pemenang akan dipilih dengan menggunakan random.org dan tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 Julai 2011 jam 12.00 tengah malam. So, pe tunggu lagi~

Post a Comment

66 Comments

  1. best!! nt tea nk join ni, Insyaallah.. kena tgu internet gegeh berlari dlu.. skg ni tgh jd kura2.. -..-

    ReplyDelete
  2. dil 17.7..xley masok senarai ke..hihii..ni kembar bulan..

    ReplyDelete
  3. wah GA..boleh join ni..sunah lahir bulan julai ye

    ReplyDelete
  4. korie comperm nak join sbb ada kak sunah dan yg lain^^.. oke. nt kita buat. wah kembar 4 org skali.. best ni. msti diorang ni diingati stiap kli smbut bufday.

    ReplyDelete
  5. saya lahir bulan 7 gak.. 8hb 7... coming soon.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. eh, kite sama la kak, tapi bila di buang no 1 tu la. hehe ;)

    ReplyDelete
  7. nak join. Esok fida buat entry.

    On gune hp nie. Laptop rosak. Esok nk pinjam laptop mama. :)

    ReplyDelete
  8. kalau family bleh x.. heee

    http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2011/06/dihina-lagi-belanda-haram-sembelih.html

    ReplyDelete
  9. http://www.my-shopping2u.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

    kt situ dh paste.. tpi nk paste gk kt sini :)

    ReplyDelete
  10. kak sunaaaaaaaaaaah, alya 30 tak boleh senaraikan ke? wahahaahah :P

    ReplyDelete
  11. kalau prince lahir 31 julai 1991 boleh join gak?hehe..:)

    ReplyDelete
  12. lgu tu mmg best :)
    akak suka smua lgu imran ..arwah dlu pn suka jgak :)

    ReplyDelete
  13. hehe, tak pernah bertuah dalam GA T.T

    ReplyDelete
  14. waahhh..bestnye same tarikh lahir.. jeles i..hikhik nak join..!! :D

    ~hepy becoming befday to u all~ :D
    Jom Terjah Sini :)

    ReplyDelete
  15. HAPPY BIRTHDAY to
    kak sunah, cik pulau, ciKali, & gadis melayu :)

    jemput singgah baca ucapan..hehe:D

    http://efagurlz.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  16. weehuhuuuu..kembars rupanya semua.hehe
    sweet btul tarikh sama.hihi
    okies..kak elly join ya sunah!!!

    p/s: nak adiah bestday x??? :D

    ReplyDelete
  17. bufday saya bulan 7 juga!
    tp 4/7

    ReplyDelete
  18. perghhh... korang lahir 31 Julai...

    eden plak lahir 1 Julai...

    nak joinnnnn... hahaha.. memandangkan takde sesapa bagi adiah kat eden... jadi berharap bonarlah dapat adiah dari GA ni.. hahaha..

    ReplyDelete
  19. diiklankan disini..

    http://gift4blogger.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  20. uitttt...mcm best je ni..hehe

    sunnah..

    entry panas hati lagi..huhu

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/07/entry-sangat-sakit-hati-kau-memang.html

    ReplyDelete
  21. wah syioknyeeee!!!

    my lahir 16 julai!;)

    ReplyDelete
  22. http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  23. http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html


    siap!!! ^^

    ReplyDelete
  24. ok da siap...

    http://eyty-story.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  25. join..

    http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

    tq

    ReplyDelete
  26. Saya join ye Cik Sunah Sakura

    http://komputer-milikku.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  27. NUR JOIN YE SUNAH..

    http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

    nurhafiz2009@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. happy birthday julai...

    http://chequesuechekgu.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  29. wahhhh..
    memang besar tu..
    kalau salah paste lagi tak tahu lah...
    hahaha

    ReplyDelete
  30. heppy besday all of u..dear...may god bless u always...

    ReplyDelete
  31. cambest je.. akak.. sy nak join leh ??

    ReplyDelete
  32. http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  33. kora-kora lagi laju dr line kyra akak hahhahaha

    ReplyDelete
  34. sama tahun rupanya kita....hihihiii.....

    ReplyDelete
  35. eh eh cmne leh terlepas ni..nsb hrni bru 11hb hahahah sempat lg..sat2 nak bt entry..muahahahahahahaha

    :p

    ReplyDelete
  36. Kita dah SIAP dah tu...dh link kat SANA tu..tp saja nak LINK jugak kat sini..hahahahahha

    http://linmdnoor.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  37. dah join =)...

    http://bexraz.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  38. yeahhhhh! farah join! jemput bce ehh kak sunah :)

    http://ceriteracikfarah.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

    btw, farah dah link dah kt blog cik pulau :)

    ReplyDelete
  39. http://misscenonettt.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

    selamat hari jadi!

    ReplyDelete
  40. salam kunjungan dari saya.. follow blog ni :D

    ReplyDelete
  41. ingt.. jgn salah paste komen yee...

    ReplyDelete
  42. kita sama , kita sama :D
    31 julai ^___^

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com