DIA NAK KUTUK BLOG NI ???


Oooo...ada hati ye nak kutuk blog ni?

Kang ade jugak yang lari dari segmen kang. Tak nak join dah, baru tahu! Sukeeeeenye lah orang jeles dengan blog yang tak bape nak cantik ni. Hurmmm...tu dia review-review tu mesti nak saya review balik kan, kan, kan? Mengaku je lah...

Meh nak review...erm...blog ni...blog ni...blog ni...blog ni kan, simple sangat. Tapi simple dia ni saya ok je... Lagi simple lagi bagus, tak berat dengan widget-widget pelik. Lepas tu header tu leh tak tukar? Buat la lawa sikit. Header lama tu lagi mahsyuk la saya rasa. Errr...hehehe.

Masuk blog dia ni kan, laju jek...saya pun heran, kenapa ek laju sangat. Orang lain guna dot com jugak, tapi takde la laju cam dia. Laju loading sama cam lajunya paparan halaman tu bertukar tiap saat. Apa rahsia? Ce cite sikit.

Hurmmm...entri ok, walaupun orang kata entri ulang-ulang ek? Boleh diterima, saya tak kisah. Entri dia kalo saya tertinggal, saya akan gi older posts lagi, lagi, dan lagi, nak baca semua! Walaupun tak komen...tak pe kan? Saya tau, dia tak kisah punya...walaupun dia unfollow blog ni. Ops!

Tapi kannnn...part dia kata 'bf saya' punya blog ayahkuslow.com tu...saya tak berapa nak senang lah. Boleh tak jangan sebut gitu lagi? Tak baiklah, kang 40 kali, jadi doa pulak kang...tak nak, tak nak...lepas ni sebut ayahkubijak.com ok? Tak pun adybudika.com jee...boleh?

Eh, dia ni sape? Mesti da tau punye sape... Kalau tak tau lagik, ce klik SINI nak tau nape dia kutuk-kutuk.

17 comments:

  1. wahhh.. entri balas nampak.. hahaha..^^,

    ReplyDelete
  2. 57 orang on9...perghhh....nih yang wat niq jeles nih..

    ReplyDelete
  3. tak yah bagi back link abg ben pun tak pe kot....rasanya semua dah tau. hehehe

    ReplyDelete
  4. haha, belum tekan lagi dah tau siapa yang dimaksudkan tu..^^

    ReplyDelete
  5. Walaupun x paham..saya cube utk pahammm....hehe..salam perkenalan...

    ReplyDelete
  6. sabar je la....tu bukan kutuk..tp puji ade la...huhu

    ReplyDelete
  7. bila sunnah dah start membebel..hahahaaa

    ReplyDelete
  8. hahahahhaha~ gado2 manja.. xbleh bla.. ^_^

    ReplyDelete
  9. nk pi terjah tgok.. laju sgt ka.. heheh..

    ReplyDelete
  10. erk nak tekan ke tak nk link tu

    aah slo motion...betol2 mkin slow cmne?

    payah2=P

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.