BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, April 23, 2011

Saya Jatuh Cinta Dengan Blog Ini!


Jatuh cinta pandang pertama!

Yesssss!

Entri selamba dan berinfo!

Ayat santai dan sempoi!

Pengisian bermanfaat!

Terima kasih Anonymous yang memperkenalkan blog ini kepada saya!

Blog manakah yang mencuri hati saya?

Jom terjah SINI!



9 comments:

NadiRah said...

terjah!!!

Izamir Ridzwan said...

kawan baruuuu

efa said...

waah2 akak jatuh cinta itu blog yea zass terjah jap

fRaMe+LenSeS said...

wahh.. jatuh cinta jugak la kalau Sunah da jatuh cinta ..:P

Sembang Kemas said...

blog angel pakai gucci?

memang cool,aku rasa dia baca kamus tribahasa oxford jaafar.

ayat dia memang power.
macam nila aku nak cari.

mama comel said...

dah terjah..jadi kawan baru..ehehehe..best2!

Sunah Mohammad said...

terima kasih semua...:)

makan said...

as salam..
selamat menghadam dan mengunyah halwa bermanfaat ;)

Anonymous said...

kan kan kan?? best kan?

tp jgn best je baca. kena banyaaaak2 fikir apa yg dia cuba sampaikan. dan try amalkan ikut apa yg kita faham.

and still, kita sendiri kena usaha dekatkan diri dgn Allah, dgn Al-Qur'an, dan banyakkan bacaan.

selamat membaca dan berfikir semua~~

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.