Segmen Sakura Budika: 25 ! GAME SURVIVOR


DAH TUTUP

Selepas meeting dengan beberapa orang, maka saya rasa nak wat satu game yang cambest. Penganjurnya adalah kedua-dua blog Sunah Sakura dot com dan Ady Budika. Game ni ala-ala survivor, dan memerlukan kamu berada di depan laptop lebih lama dari biasa (tapi solat jangan lupa!). Sebelum start game, saya nak kumpul blogger yang nak join dulu. Dalam 25 orang sahaja, jadi kena pantas ye! (macam lah ramai yang nak join...-_-")

Okie...wat entry ni:

1. Letak header Sunah Suka Sakura dot com dan linkkan ke entri ni.

2. Letak tajuk: SAKURA BUDIKA: 25! GAME SURVIVOR

3. Letak ayat SAYA NAK JOIN 25! GAME SURVIVOR SAKURA BUDIKA

3. Paste url kat ruangan komen entri ni.

Tu je.

Tutup? Bila da cukup 25.

P/S: Masa untuk add YM dan Facebook...:D


32 comments:

  1. http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

    ReplyDelete
  2. survivor? mcm takot je nak join. :)

    ReplyDelete
  3. atia join..smpat lg x..??^_^

    http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

    ReplyDelete
  4. http://aremelyna.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

    ReplyDelete
  5. siap !!!~

    http://solomolo.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

    ReplyDelete
  6. join :)

    http://theeanddead.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

    ReplyDelete
  7. http://kaif-amb.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

    ReplyDelete
  8. YES!!! SEMPAT JOIN..
    NASIB BAIK NAD TAK G MAKAN LAGI..HEHEH

    http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

    ReplyDelete
  9. join

    http://puteri-katek.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

    ReplyDelete
  10. http://cintakuntumansyurga.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

    Kalut aih, sampai cari button publish post tak jumpa..huhuhu

    ReplyDelete
  11. kembar.. cik pulau join yer..

    http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

    ReplyDelete
  12. http://hackerz91.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

    sy join jugak tau...

    ReplyDelete
  13. mintak2 sempat nk join 1st segmen kak sunnah :)

    http://www.syafiqah.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

    ReplyDelete
  14. http://reality2fantasy.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

    salam kak sunah..erk..smpt x huu~

    ReplyDelete
  15. http://cahayanurqasih.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

    ReplyDelete
  16. Nak join gak tp xduk dpn laptop.. Kat luar ni... Kecewq...

    ReplyDelete
  17. http://shafildabaharuddin.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor_02.html

    ReplyDelete
  18. akak nak join gak...weee..;-)

    http://fashah84.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

    ReplyDelete
  19. http://ctqueen.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

    ReplyDelete
  20. hopefully tak cukup 25 lagi..
    http://www.norfanil.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

    ReplyDelete
  21. ek? ym boleh
    fb takleh

    em,takpat den nak maen

    ReplyDelete
  22. @aliarosli

    tak kisah la sayang...tu just nak cakap medium je..blog kat shoutmix pun boleh...:)

    ReplyDelete
  23. @athirah

    trex, join je..kang petang baru start game..

    ReplyDelete
  24. petang tue k0l bape ???
    sempat wat kek coklat jap ni...

    ReplyDelete
  25. YEH YEH AKAK SEMPAT TP BOLEH KE MAIN GAME NIE..MCM SBUK JE PASTU LINE JELES LAK

    ReplyDelete
  26. @solo molo

    petang sangat...heheh..wat la dulu..bagi sini sikit..

    ReplyDelete
  27. dah cukup korum ker?x mnarik la 25 orang je. mcam kroni2 jer yang join.kalau ada kosong,aku nak join gak.cambest

    ReplyDelete
  28. ct nak join jugak..tak kira...hope sempat

    game survivor

    ReplyDelete
  29. @3mind

    tak lagi..dialu-alukan untuk join...

    ReplyDelete
  30. ni game apa?duk depan laptop je?tak jadi join ada game petang ni.ingatkan skejap je macam ben buat.smoga sukses okey

    ReplyDelete
  31. Alaaa...

    sempat ke lagi ni

    http://nisa-pasirgudang.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

    ReplyDelete
  32. as salam..eh? paiz? lol

    =_="

    wah! gabungan dua blog! nak tunggu gabungan encik ben dengan pakcik mat. haha~ agak2nya segmen apa la tu nanti. buat resepi masakan untuk taffkan badan kot =p

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.