BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, April 3, 2011

Segmen Sakura Budika: 25 ! GAME SURVIVOR


DAH TUTUP

Selepas meeting dengan beberapa orang, maka saya rasa nak wat satu game yang cambest. Penganjurnya adalah kedua-dua blog Sunah Sakura dot com dan Ady Budika. Game ni ala-ala survivor, dan memerlukan kamu berada di depan laptop lebih lama dari biasa (tapi solat jangan lupa!). Sebelum start game, saya nak kumpul blogger yang nak join dulu. Dalam 25 orang sahaja, jadi kena pantas ye! (macam lah ramai yang nak join...-_-")

Okie...wat entry ni:

1. Letak header Sunah Suka Sakura dot com dan linkkan ke entri ni.

2. Letak tajuk: SAKURA BUDIKA: 25! GAME SURVIVOR

3. Letak ayat SAYA NAK JOIN 25! GAME SURVIVOR SAKURA BUDIKA

3. Paste url kat ruangan komen entri ni.

Tu je.

Tutup? Bila da cukup 25.

P/S: Masa untuk add YM dan Facebook...:D




32 comments:

Miss Ran said...

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

shafida said...

survivor? mcm takot je nak join. :)

gadis melayu said...

atia join..smpat lg x..??^_^

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

~...AmALinA....~ said...

http://aremelyna.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

solo molo said...

siap !!!~

http://solomolo.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

cik riffa :) said...

join :)

http://theeanddead.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

KyêrulL said...

http://kaif-amb.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

NadiRah said...

YES!!! SEMPAT JOIN..
NASIB BAIK NAD TAK G MAKAN LAGI..HEHEH

http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

putERi-kAtEk said...

join

http://puteri-katek.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

Cik Sara said...

http://cintakuntumansyurga.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

Kalut aih, sampai cari button publish post tak jumpa..huhuhu

cik pulau said...

kembar.. cik pulau join yer..

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

pRiNCe said...

http://hackerz91.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

sy join jugak tau...

♥NuR SyAFiQah♥ said...

mintak2 sempat nk join 1st segmen kak sunnah :)

http://www.syafiqah.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

Novelgurl said...

http://reality2fantasy.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

salam kak sunah..erk..smpt x huu~

aDisH.sHidA said...

http://cahayanurqasih.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

athirah said...

Nak join gak tp xduk dpn laptop.. Kat luar ni... Kecewq...

shafida said...

http://shafildabaharuddin.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor_02.html

fashah84 said...

akak nak join gak...weee..;-)

http://fashah84.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

MaiRa QuEeN said...

http://ctqueen.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

Norfa said...

hopefully tak cukup 25 lagi..
http://www.norfanil.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

aliarosli said...

ek? ym boleh
fb takleh

em,takpat den nak maen

Sunah Mohammad said...

@aliarosli

tak kisah la sayang...tu just nak cakap medium je..blog kat shoutmix pun boleh...:)

Sunah Mohammad said...

@athirah

trex, join je..kang petang baru start game..

solo molo said...

petang tue k0l bape ???
sempat wat kek coklat jap ni...

aDisH.sHidA said...

YEH YEH AKAK SEMPAT TP BOLEH KE MAIN GAME NIE..MCM SBUK JE PASTU LINE JELES LAK

Sunah Mohammad said...

@solo molo

petang sangat...heheh..wat la dulu..bagi sini sikit..

3mind said...

dah cukup korum ker?x mnarik la 25 orang je. mcam kroni2 jer yang join.kalau ada kosong,aku nak join gak.cambest

c-tea said...

ct nak join jugak..tak kira...hope sempat

game survivor

Sunah Mohammad said...

@3mind

tak lagi..dialu-alukan untuk join...

3mind said...

ni game apa?duk depan laptop je?tak jadi join ada game petang ni.ingatkan skejap je macam ben buat.smoga sukses okey

Nisa' Pasir Gudang said...

Alaaa...

sempat ke lagi ni

http://nisa-pasirgudang.blogspot.com/2011/04/sakura-budika-25-game-survivor.html

... said...

as salam..eh? paiz? lol

=_="

wah! gabungan dua blog! nak tunggu gabungan encik ben dengan pakcik mat. haha~ agak2nya segmen apa la tu nanti. buat resepi masakan untuk taffkan badan kot =p

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.