BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, May 4, 2011

Saya Pun Gi i-City Gak! Kamu Ada???


Jangan jeles ye kak Shida dan kak Shida lagi satuuuu....dan semua warga Kami Blogger Utagha, saya pun gi gak tau!

Bukan gi sorang-sorang...gi dengan diorang la...tapi saya sampai lagi awal...lama saya tunggu....tak gerak-gerak pun. Sampaikan suhu yang sejuk tu pun lama-lama rasa panas je sampai kemerah-merahan da jadi. Huhuhu...

Tak percaya? Percayalah~~~~~ (sound effect lagu Dato' Siti) Siap ada gambar lagik dengan diorang tau! Best jumpa Dak Mucuk cumil niii...siap amek gambar dengan dia lagikkk~

Apa??? Tak percaya jugakkkkkkkk? Terjah SINI!!! Haaa...geram betul!

Gambar dengan yang lain lak??? Nanti eks...gi terjah yang tu dulu...kita sambung selepas ini...lalala~


10 comments:

aliarosli said...

heh, tak paham

Sunah Mohammad said...

@aliarosli

hahahah~ ni sume tentang FB...:)

bersama kak Es said...

tak paham juge cam alia.. :(

~...AmALinA....~ said...

hahahahha~ tapi still rindu lagik nak jumpe tol2~=p

Nour Akmal said...

wahhh...bestnya sunah..saya tak dapat lagi nak jejak kaki kat i-City tu..walaupun dekat je kalau nak g..cian kan..huhuhu

Noraien said...

bestnyer g i-city..aien pnah g sekali..ske tgok warna2 lampu..cantik..hehe :)

udin said...

hahaha.. okay2 cheq percaya.. cheq percaya.. ;)

fRaMe+LenSeS said...

amboihh.. sonok la depa.. T.T dengki nih..

NadiRah said...

owh!!! sakura ade kat i-city...huhuhu

aDisH.sHidA said...

JELES JELES JELES :p

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.