Saya Pun Gi i-City Gak! Kamu Ada???

May 04, 2011


Jangan jeles ye kak Shida dan kak Shida lagi satuuuu....dan semua warga Kami Blogger Utagha, saya pun gi gak tau!

Bukan gi sorang-sorang...gi dengan diorang la...tapi saya sampai lagi awal...lama saya tunggu....tak gerak-gerak pun. Sampaikan suhu yang sejuk tu pun lama-lama rasa panas je sampai kemerah-merahan da jadi. Huhuhu...

Tak percaya? Percayalah~~~~~ (sound effect lagu Dato' Siti) Siap ada gambar lagik dengan diorang tau! Best jumpa Dak Mucuk cumil niii...siap amek gambar dengan dia lagikkk~

Apa??? Tak percaya jugakkkkkkkk? Terjah SINI!!! Haaa...geram betul!

Gambar dengan yang lain lak??? Nanti eks...gi terjah yang tu dulu...kita sambung selepas ini...lalala~

You Might Also Like

10 Comments

  1. hahahahha~ tapi still rindu lagik nak jumpe tol2~=p

    ReplyDelete
  2. wahhh...bestnya sunah..saya tak dapat lagi nak jejak kaki kat i-City tu..walaupun dekat je kalau nak g..cian kan..huhuhu

    ReplyDelete
  3. bestnyer g i-city..aien pnah g sekali..ske tgok warna2 lampu..cantik..hehe :)

    ReplyDelete
  4. hahaha.. okay2 cheq percaya.. cheq percaya.. ;)

    ReplyDelete
  5. amboihh.. sonok la depa.. T.T dengki nih..

    ReplyDelete
  6. owh!!! sakura ade kat i-city...huhuhu

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com