Saya Pun Gi i-City Gak! Kamu Ada??? - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Wednesday, May 4, 2011

Saya Pun Gi i-City Gak! Kamu Ada???


Jangan jeles ye kak Shida dan kak Shida lagi satuuuu....dan semua warga Kami Blogger Utagha, saya pun gi gak tau!

Bukan gi sorang-sorang...gi dengan diorang la...tapi saya sampai lagi awal...lama saya tunggu....tak gerak-gerak pun. Sampaikan suhu yang sejuk tu pun lama-lama rasa panas je sampai kemerah-merahan da jadi. Huhuhu...

Tak percaya? Percayalah~~~~~ (sound effect lagu Dato' Siti) Siap ada gambar lagik dengan diorang tau! Best jumpa Dak Mucuk cumil niii...siap amek gambar dengan dia lagikkk~

Apa??? Tak percaya jugakkkkkkkk? Terjah SINI!!! Haaa...geram betul!

Gambar dengan yang lain lak??? Nanti eks...gi terjah yang tu dulu...kita sambung selepas ini...lalala~

10 comments:

  1. hahahahha~ tapi still rindu lagik nak jumpe tol2~=p

    ReplyDelete
  2. wahhh...bestnya sunah..saya tak dapat lagi nak jejak kaki kat i-City tu..walaupun dekat je kalau nak g..cian kan..huhuhu

    ReplyDelete
  3. bestnyer g i-city..aien pnah g sekali..ske tgok warna2 lampu..cantik..hehe :)

    ReplyDelete
  4. hahaha.. okay2 cheq percaya.. cheq percaya.. ;)

    ReplyDelete
  5. amboihh.. sonok la depa.. T.T dengki nih..

    ReplyDelete
  6. owh!!! sakura ade kat i-city...huhuhu

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad