Wednesday, May 4, 2011

Saya Pun Gi i-City Gak! Kamu Ada???


Jangan jeles ye kak Shida dan kak Shida lagi satuuuu....dan semua warga Kami Blogger Utagha, saya pun gi gak tau!

Bukan gi sorang-sorang...gi dengan diorang la...tapi saya sampai lagi awal...lama saya tunggu....tak gerak-gerak pun. Sampaikan suhu yang sejuk tu pun lama-lama rasa panas je sampai kemerah-merahan da jadi. Huhuhu...

Tak percaya? Percayalah~~~~~ (sound effect lagu Dato' Siti) Siap ada gambar lagik dengan diorang tau! Best jumpa Dak Mucuk cumil niii...siap amek gambar dengan dia lagikkk~

Apa??? Tak percaya jugakkkkkkkk? Terjah SINI!!! Haaa...geram betul!

Gambar dengan yang lain lak??? Nanti eks...gi terjah yang tu dulu...kita sambung selepas ini...lalala~

10 comments:
Write Comments
  1. hahahahha~ tapi still rindu lagik nak jumpe tol2~=p

    ReplyDelete
  2. wahhh...bestnya sunah..saya tak dapat lagi nak jejak kaki kat i-City tu..walaupun dekat je kalau nak g..cian kan..huhuhu

    ReplyDelete
  3. bestnyer g i-city..aien pnah g sekali..ske tgok warna2 lampu..cantik..hehe :)

    ReplyDelete
  4. hahaha.. okay2 cheq percaya.. cheq percaya.. ;)

    ReplyDelete
  5. amboihh.. sonok la depa.. T.T dengki nih..

    ReplyDelete
  6. owh!!! sakura ade kat i-city...huhuhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com