Ady Budika Nak Kasi Ole-Ole Dari London

June 23, 2011


Tak jadi lak nak goodbye kat blog bila jiran sebelah buat GA. Adoiiiii! Tergendala misi sekejap! Takpe, lepas ni saya sambung misi balik! Hahahah~ Okie, kalau nak tau GA ape yang dia buat, boleh klik header kat bawah ni...

Klik header kacak ni untuk join

Tapi kamu-kamu kena lah gitau dia cane kamu jumpa blog dia kalau nak join tu~ Cite sikit-sikit jeee... Ermmm, saya kannnn... Jumpa blog dia dari entri abang Ben yang INI dan kemudiannya menuju ke entri jiran saya yang INI. Haaa... Camtu lah saya kenal blog jiran saya ni... :)

Sape-sape nak join, sila lah klik header kacak tu ye...~~~

Ok, kembali kepada misi... Takleh blogwalking malam ni, sorry sayang-sayang semua... >_<

You Might Also Like

9 Comments

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com