Thursday, June 23, 2011

Ady Budika Nak Kasi Ole-Ole Dari London


Tak jadi lak nak goodbye kat blog bila jiran sebelah buat GA. Adoiiiii! Tergendala misi sekejap! Takpe, lepas ni saya sambung misi balik! Hahahah~ Okie, kalau nak tau GA ape yang dia buat, boleh klik header kat bawah ni...

Klik header kacak ni untuk join

Tapi kamu-kamu kena lah gitau dia cane kamu jumpa blog dia kalau nak join tu~ Cite sikit-sikit jeee... Ermmm, saya kannnn... Jumpa blog dia dari entri abang Ben yang INI dan kemudiannya menuju ke entri jiran saya yang INI. Haaa... Camtu lah saya kenal blog jiran saya ni... :)

Sape-sape nak join, sila lah klik header kacak tu ye...~~~

Ok, kembali kepada misi... Takleh blogwalking malam ni, sorry sayang-sayang semua... >_<

9 comments:
Write Comments
  1. hehe...tak jadi goodbye blog ek?

    jemput join segmen simple saya..

    SEGMEN SIMPLE : MY WISH ...

    ReplyDelete
  2. hehehehe...mesti kena paksa join ni!

    ReplyDelete
  3. yes!!!!
    sunnah.. minta ady beli kain batik ya..

    ReplyDelete
  4. oohh... sunah join GA ek.. good luck sunah..

    ReplyDelete
  5. owhhh~ entry adi budika pernah jd entry pilihan encik ben ea?? baru tau.. heeeee~ ^_^

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com