BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, June 23, 2011

Ady Budika Nak Kasi Ole-Ole Dari London


Tak jadi lak nak goodbye kat blog bila jiran sebelah buat GA. Adoiiiii! Tergendala misi sekejap! Takpe, lepas ni saya sambung misi balik! Hahahah~ Okie, kalau nak tau GA ape yang dia buat, boleh klik header kat bawah ni...

Klik header kacak ni untuk join

Tapi kamu-kamu kena lah gitau dia cane kamu jumpa blog dia kalau nak join tu~ Cite sikit-sikit jeee... Ermmm, saya kannnn... Jumpa blog dia dari entri abang Ben yang INI dan kemudiannya menuju ke entri jiran saya yang INI. Haaa... Camtu lah saya kenal blog jiran saya ni... :)

Sape-sape nak join, sila lah klik header kacak tu ye...~~~

Ok, kembali kepada misi... Takleh blogwalking malam ni, sorry sayang-sayang semua... >_<


9 comments:

Along Usop said...

alaaaaaa..... nak ugak!.. :)

NasZ said...

hehe...tak jadi goodbye blog ek?

jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE : MY WISH ...

mas saari said...

hehehehe...mesti kena paksa join ni!

Citarasa Rinduan said...

yes!!!!
sunnah.. minta ady beli kain batik ya..

Bidadari said...

hehehehe.............

Tea said...

wahwah.. best seyh..

Fiqas said...

oohh... sunah join GA ek.. good luck sunah..

NuSaNa NoSa 91 said...

owhhh~ entry adi budika pernah jd entry pilihan encik ben ea?? baru tau.. heeeee~ ^_^

AdyBudika said...

Tahniah, anda menang GA!

Rujuk Ada GA dan senarai pemenang untuk GA Ady Ke London... ^^

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.