Thursday, June 16, 2011

Bangun Lah Budak!


Cici tido atas beg

Ingat tak Cici? Yang semalam tuu...

Mengacau orang online dan berblog memang kerja utama dia. Sampai jenuh nak alih dari depan lappy. Dia pun nak menaip jugak, nak komen jugak. Ada sekali tu dia buat jadi full screen, gelabah nak buang balik full screen tu sebab tak reti. Nak dekat 10 minit gak fikir camne. Hadoiiii...

Tapi timbul rasa kesian jugak kat Cici ni. Ade beberapa kali dia buat jari-jemari ni macam susu mak dia je. Rindu nak menyusu la tu. Ni dia tido lagi. Lepas puas merengek-rengek ke sana ke mari, main semut yang kacau makanan dia, last-last lentok jugak atas peha. Nape la ang suke sangat tido atas peha ceq ni?

Cramp tau tak, cramp???

P/S: Kadang-kadang memelihara kucing yang tak faham bahasa manusia ni mendidik kesabaran kita sebagai tuan, orang kata jangan bela kucing kalau takut banyak dosa. Huhuhu... Saya sayang Cici...

12 comments:
Write Comments
  1. alalalala...comelnya!
    akak pun sayang cici...hehehehe

    ReplyDelete
  2. huhu akoo takot ngn kuceng..

    ReplyDelete
  3. uih sebok kucin tu

    ai tak ske

    terganggu bile ade kucin

    jge leklok k

    ReplyDelete
  4. chumel la beliau, kawin kan ngan kucing i la.haha

    ReplyDelete
  5. aloalo comey eh cici tu kehkeh tak leh bela kucing la akak alegic ngn bulunya uhuhu

    ReplyDelete
  6. kucing ina pulak,tiap2 pagi mesti datang kat ina dengan adik..lepas tu,dia mesti jilat pipi adik and gigit kaki ina and mengiau kuat2 dekat telinga kitorang suruh kitorang bangun...haha...bila lapar sangat,itulah yang diorang buat...

    ReplyDelete
  7. cutenya cici..sopen je die tidor..

    ReplyDelete
  8. aku nak beli kucing parsi weyh

    ReplyDelete
  9. comelnya cici XD

    hehe, macam keroro :P

    ReplyDelete
  10. nak gigit pipi dia boleh tak sunah?

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com