Blog Kuning! Ape Kejadah???

June 02, 2011


Kuning betul!

Tadi saya gi blogwalking. Tersentap jantung ni.

Kat header dia je dah kuning. Sakit mata. Sesak nafas.

Blogger sekarang memang macam ni kan? Semua nak kuning. Kalau tak kuning, tak sah! Saje nak tarik trafik dengan benda-benda kuning. Tau lahhh, yang lelaki semua suka blog kuning cam ni... Kan?? Mengaku je lahhh... Walaupun kadang-kadang tajuk je kuning, tapi entri tak kuning pun. Ade gak yang tajuk ngan entri kuning melampau-lampau. Eiks, cuba lerr jangan kuning sangat. Tak rasa malu ke berkuning-kuning ni?

Hurmmm... Malas nak bebel banyak-banyak. Kamu-kamu tengok lah sendiri kalau tak percaya, memang kuning betul blog NI!

Budak, jangan marah nooo... :p

You Might Also Like

23 Comments

  1. blog itik kuning rupanya =)muahaha

    ReplyDelete
  2. ala..tak bley bukak..kuning=warna kuning ke..sifat kuning..

    haihh..ape aku cakap ni..arghh...

    ReplyDelete
  3. Haha , perempuan pun post benda2 kuning sekrang ni .. bukan laki je .. tp blog tu mmg kuning !

    ReplyDelete
  4. dunia faris bukan blog kuning kan?

    ReplyDelete
  5. hahahaa.....kuning ke biru sunah? :P hahaha..cian nad xpasal2 kena kuning..wakaka

    ReplyDelete
  6. Adeiiii kuning betul la blog dia...

    ReplyDelete
  7. woooo...i loike kuning..hahahaha

    ReplyDelete
  8. hahhaha blog kuning tuuu.. kuning jap otak ieb tengok itek seksi nie

    ReplyDelete
  9. kene repot ni.. de itik terlepas sekor haha

    ReplyDelete
  10. hait... kuning punya blog... rasa nak pulas aje benda kuning tu...

    ReplyDelete
  11. hahaha. dah agak dah blog musuh tadi,kih kih XD

    ReplyDelete
  12. digi pun kuning jugak. hahaha

    ReplyDelete
  13. yeawwww... belog itik kuning mmg kuning.. ngeh3 , tp cute laa ank itik tuh. :)

    ReplyDelete
  14. itik gembo2...anak itik tok wi..ahahaha..dah agak dah..mesti blog itik kuning tu..:)

    ReplyDelete
  15. tp sunah..nk gak pk lain...

    tersirat sungguh...

    lelaki mmg...pompuan skng pun da tak malu utk mngomen kekuningan

    rosak minda

    ReplyDelete
  16. dah agak dah.. mesti blog itik kuning.. hahaha..
    lama dia menyepi..
    sibuk jadi fasi agaknya.. haha..^^,

    singgah sekejap..
    bz la akak.. tak sempat nak update blog.. lala~

    ReplyDelete
  17. warna kuning takpe jangan otak kuning

    ReplyDelete
  18. macam blog diraja pulak...hehehee

    ReplyDelete
  19. wohhooo~!!!
    mmg kuning betol itik tu kan..
    naseb bek akak bg link entry nih...
    kalau x, x pasan akak de ckp pasal blog lucah ni...hahahah!!!

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com