BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, June 2, 2011

Blog Kuning! Ape Kejadah???


Kuning betul!

Tadi saya gi blogwalking. Tersentap jantung ni.

Kat header dia je dah kuning. Sakit mata. Sesak nafas.

Blogger sekarang memang macam ni kan? Semua nak kuning. Kalau tak kuning, tak sah! Saje nak tarik trafik dengan benda-benda kuning. Tau lahhh, yang lelaki semua suka blog kuning cam ni... Kan?? Mengaku je lahhh... Walaupun kadang-kadang tajuk je kuning, tapi entri tak kuning pun. Ade gak yang tajuk ngan entri kuning melampau-lampau. Eiks, cuba lerr jangan kuning sangat. Tak rasa malu ke berkuning-kuning ni?

Hurmmm... Malas nak bebel banyak-banyak. Kamu-kamu tengok lah sendiri kalau tak percaya, memang kuning betul blog NI!

Budak, jangan marah nooo... :p


23 comments:

Rozuan Ismail said...

blog itik kuning rupanya =)muahaha

Rai said...

ala..tak bley bukak..kuning=warna kuning ke..sifat kuning..

haihh..ape aku cakap ni..arghh...

!! Kodet !! said...

Haha , perempuan pun post benda2 kuning sekrang ni .. bukan laki je .. tp blog tu mmg kuning !

Faris Adli said...

dunia faris bukan blog kuning kan?

Fakhrul said...

hahahaa.....kuning ke biru sunah? :P hahaha..cian nad xpasal2 kena kuning..wakaka

Afuan Shah said...

haha..kuning benau...

Budak Botak said...

Adeiiii kuning betul la blog dia...

qasehraihan said...

woooo...i loike kuning..hahahaha

Isteri Encek Bard said...

hahhaha blog kuning tuuu.. kuning jap otak ieb tengok itek seksi nie

Eera Shera said...

tak suka kuning :p

Qaseh dalia adelia said...

kene repot ni.. de itik terlepas sekor haha

MindaMalay said...

hait... kuning punya blog... rasa nak pulas aje benda kuning tu...

sergeant keroro said...

hahaha. dah agak dah blog musuh tadi,kih kih XD

♥yaya budak suka embun♥ said...

header mengancam. hahaha

RedVixen said...

digi pun kuning jugak. hahaha

'CikMimiEy' said...

yeawwww... belog itik kuning mmg kuning.. ngeh3 , tp cute laa ank itik tuh. :)

mama comel said...

itik gembo2...anak itik tok wi..ahahaha..dah agak dah..mesti blog itik kuning tu..:)

Miss Ran said...

tp sunah..nk gak pk lain...

tersirat sungguh...

lelaki mmg...pompuan skng pun da tak malu utk mngomen kekuningan

rosak minda

cik pulau said...

dah agak dah.. mesti blog itik kuning.. hahaha..
lama dia menyepi..
sibuk jadi fasi agaknya.. haha..^^,

singgah sekejap..
bz la akak.. tak sempat nak update blog.. lala~

A retarded kitty said...

warna kuning takpe jangan otak kuning

mas saari said...

macam blog diraja pulak...hehehee

zarulfarhana said...

ooo....itik kuning ka...

NadiRah said...

wohhooo~!!!
mmg kuning betol itik tu kan..
naseb bek akak bg link entry nih...
kalau x, x pasan akak de ckp pasal blog lucah ni...hahahah!!!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.