BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, June 22, 2011

Wordless Wednesday #8: AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU


Klik header untuk join


48 comments:

tyka said...

abang bennnnnn

Mrs.Yie said...

selamat bersegmen..akak pun join gak ni.. :)

Azzah said...

ntah apa dia nak buat yek

cik pulau said...

ape nih??
nak join jugakk...

sergeant keroro said...

boleh berwordless wednesday ye, hehe

nak tiru :P

Hamba Ilahi said...

ini link penyertaan blog saya, kawan-kawan jemputlah terjah ke sini
saya promosi kamu promosi saya

Nabila Huda said...

toink2... promote2..


http://lalabiela.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Alya Esprézzo said...

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

yuhuuuuuuuuuuu hahaha..terjahhhhhhhh kak sunaah!! :)

Ly_Tulip said...

BW, sini... Lalalal

http://lytulip.blogspot.com

*Peace :)

アヌム ちゃん said...

singgah2~
http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

bls kunjungan..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

BeloG MTT said...

toinkkkk toinkkk~ http://www.lailyqaisyirah.com

ir yien 9897 said...

yien suka

meramai kan segmen abg ben =)

http://yien9897.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

normala_ali said...

singgah sini.. (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

nuRuL said...

hi..
am here..
:))

http://nadznur.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

fara said...

singgah :)

http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

osHin said...

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

cik pulau said...

menjalankan misi...menerjah rakan segmen...

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Shehan Ismail said...

Hi..Mommy datang kaco2.. ;p http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html Ur blog dh disenaraiputihkan dalam entry baru Mommy nt.. Heeeee…

Lulu Caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

pRiNCe said...

"datang segmen abg ben untuk tinggal link di blog ni...:) kalau prince nak bagi rm 50,awk nk x?

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

aienhashimm said...

hyeHYE ..
nakk selitt sikittt .

http://ahmooyymunchett.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

:D

Areliff said...

gua terjah sini dri BA nye segmen hu3 :P
http://www.areliff.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Mrs.Yie said...

http://www.rafinamimi.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Sukma Bintara said...

http://sukmabintara.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

singgah sini =)

haha said...

sergah sini :)

http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

PapaMacho said...

Singgah jalan2 kat sini.. TQ..

http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

mieya atiera said...

mieya singgah menziarah di sini..
kalau sudi, jemput datang ke blog Mieya pulak :)

http://budakshumort.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

lepak said...

terjah di ptg hari

http://easy-xs.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

amiena said...

singgah cni

http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Bro ahmad said...

salam,promosi
http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

msredcheesecake said...

Olaa..cik sunah...

msredcheesecake.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Muhammad Izzwan said...

mari kita sergah~~
http://izzwanariff.blogspot.com/2011/06/abang-ben-ounye-pasal.html

~HanAlia said...

singgah sini :)

http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

missunguviolet said...

terjah sini (:
http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

MerLe said...

nk join jugak~

bersama kak Es said...

jom promot promot
http://esmeda.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

ZIPPO MILLER said...

uiiii meriah gile..dtg dari sagmen BA

http://zippomiller.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

aku-amin said...

Singgah sini




http://aku-amin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku-ben-ashaari.html

SiBudakKurus said...

i'm here
http://kay-akam.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Cda CdOot said...

Even da lambat , aku nak gak TERjah ... =)

http://gadislollipops.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

aku dan segalanya said...

http://izyanmasri.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

genkconer said...

Walaupun dah lewat genk ttp
Genk datang sini…promo anda n follow juga
Ini link genk
http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku_22.html

MyLara Sarah Cullen said...

sayer singgah jugak sini walaupun dah terlambat... ^_^

http://mysarah4.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

sayer follow kamu ^_^

Golden Rose said...

terjah sini utk segmen APKPA walau dah terlambat...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Dayana AZ said...

http://www.herstoriie.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

kak sunah :) ! hehe.

genkconer said...

genk tag anda dlm entri ini

http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/genk-promote-blog-part-6.html

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.