Friday, July 1, 2011

31-7 Birthday Giveaway!



Okie, ni GA gabungan dengan beberapa orang blogger yang saya kenal dalam dunia blog ni... Yang istimewanya kami semua punya tarikh lahir yang sama. Hehehe... Jadi kami adalah kembar empat yang lahir pada tahun berbeza-beza. Erk! Camtu panggil kembar gak ke? Tak kisahlah! Janji sama tarikh! Macam kat bawah...

Sunah Sakura - 31 Julai 1987
cik pulau - 31 Julai 1988
CiKaLi - 31 Julai 1989
gadis melayu - 31 Julai 1990

Untuk GA ni, hadiah untuk 12 orang pemenang akan disumbangkan oleh keempat-empat blogger kat atas ni, dan 2 orang pemenang lagi hadiahnya akan disumbangkan oleh Jalut Norfanil.com. So, 14 pemenang akan dipilih. Kalau ada lagi yang nak menyumbang, boleh jugak~~~ :D Hadiah-hadiahnya akan diupdate di mana-mana blog blogger di atas nanti yeee...

Bagi yang berminat nak join, buat satu entri:
  1. Tajuk: 31-7 Birthday Giveaway!
  2. Letak banner GA kat atas tuuu dalam entri kamu dan linkkan ke entri ni.
  3. Bagi la ucapan besday sikit untuk keempat-empat kembar ni, ringkas jek~
  4. Dah siap published, copy siap-siap url entri tu dannnnnnn paste kat entri cik pulau yang INI. Paste kat sana je tau, sape yang paste kat sini, takkan disenaraikan.
Pemenang akan dipilih dengan menggunakan random.org dan tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 Julai 2011 jam 12.00 tengah malam. So, pe tunggu lagi~

66 comments:
Write Comments
  1. best!! nt tea nk join ni, Insyaallah.. kena tgu internet gegeh berlari dlu.. skg ni tgh jd kura2.. -..-

    ReplyDelete
  2. dil 17.7..xley masok senarai ke..hihii..ni kembar bulan..

    ReplyDelete
  3. wah GA..boleh join ni..sunah lahir bulan julai ye

    ReplyDelete
  4. korie comperm nak join sbb ada kak sunah dan yg lain^^.. oke. nt kita buat. wah kembar 4 org skali.. best ni. msti diorang ni diingati stiap kli smbut bufday.

    ReplyDelete
  5. saya lahir bulan 7 gak.. 8hb 7... coming soon.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. eh, kite sama la kak, tapi bila di buang no 1 tu la. hehe ;)

    ReplyDelete
  7. nak join. Esok fida buat entry.

    On gune hp nie. Laptop rosak. Esok nk pinjam laptop mama. :)

    ReplyDelete
  8. wahhhh~~~


    hehehehe


    akan join.hihihi

    ReplyDelete
  9. kalau family bleh x.. heee

    http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2011/06/dihina-lagi-belanda-haram-sembelih.html

    ReplyDelete
  10. http://www.my-shopping2u.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

    kt situ dh paste.. tpi nk paste gk kt sini :)

    ReplyDelete
  11. kak sunaaaaaaaaaaah, alya 30 tak boleh senaraikan ke? wahahaahah :P

    ReplyDelete
  12. kalau prince lahir 31 julai 1991 boleh join gak?hehe..:)

    ReplyDelete
  13. lgu tu mmg best :)
    akak suka smua lgu imran ..arwah dlu pn suka jgak :)

    ReplyDelete
  14. sanah helwah n hepy bufday ye kak sunah..

    ReplyDelete
  15. hehe, tak pernah bertuah dalam GA T.T

    ReplyDelete
  16. waahhh..bestnye same tarikh lahir.. jeles i..hikhik nak join..!! :D

    ~hepy becoming befday to u all~ :D
    Jom Terjah Sini :)

    ReplyDelete
  17. HAPPY BIRTHDAY to
    kak sunah, cik pulau, ciKali, & gadis melayu :)

    jemput singgah baca ucapan..hehe:D

    http://efagurlz.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  18. weehuhuuuu..kembars rupanya semua.hehe
    sweet btul tarikh sama.hihi
    okies..kak elly join ya sunah!!!

    p/s: nak adiah bestday x??? :D

    ReplyDelete
  19. bufday saya bulan 7 juga!
    tp 4/7

    ReplyDelete
  20. perghhh... korang lahir 31 Julai...

    eden plak lahir 1 Julai...

    nak joinnnnn... hahaha.. memandangkan takde sesapa bagi adiah kat eden... jadi berharap bonarlah dapat adiah dari GA ni.. hahaha..

    ReplyDelete
  21. diiklankan disini..

    http://gift4blogger.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  22. uitttt...mcm best je ni..hehe

    sunnah..

    entry panas hati lagi..huhu

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/07/entry-sangat-sakit-hati-kau-memang.html

    ReplyDelete
  23. wah syioknyeeee!!!

    my lahir 16 julai!;)

    ReplyDelete
  24. http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  25. http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html


    siap!!! ^^

    ReplyDelete
  26. ok da siap...

    http://eyty-story.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  27. join..

    http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

    tq

    ReplyDelete
  28. Saya join ye Cik Sunah Sakura

    http://komputer-milikku.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  29. NUR JOIN YE SUNAH..

    http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

    nurhafiz2009@yahoo.com

    ReplyDelete
  30. happy birthday julai...

    http://chequesuechekgu.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  31. wahhhh..
    memang besar tu..
    kalau salah paste lagi tak tahu lah...
    hahaha

    ReplyDelete
  32. heppy besday all of u..dear...may god bless u always...

    ReplyDelete
  33. cambest je.. akak.. sy nak join leh ??

    ReplyDelete
  34. http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  35. kora-kora lagi laju dr line kyra akak hahhahaha

    ReplyDelete
  36. sama tahun rupanya kita....hihihiii.....

    ReplyDelete
  37. eh eh cmne leh terlepas ni..nsb hrni bru 11hb hahahah sempat lg..sat2 nak bt entry..muahahahahahahaha

    :p

    ReplyDelete
  38. Kita dah SIAP dah tu...dh link kat SANA tu..tp saja nak LINK jugak kat sini..hahahahahha

    http://linmdnoor.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  39. dah join =)...

    http://bexraz.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  40. yeahhhhh! farah join! jemput bce ehh kak sunah :)

    http://ceriteracikfarah.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

    btw, farah dah link dah kt blog cik pulau :)

    ReplyDelete
  41. http://misscenonettt.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

    selamat hari jadi!

    ReplyDelete
  42. salam kunjungan dari saya.. follow blog ni :D

    ReplyDelete
  43. ingt.. jgn salah paste komen yee...

    ReplyDelete
  44. kita sama , kita sama :D
    31 julai ^___^

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com