BLOG ENCIK SUAMI

Friday, July 8, 2011

Jalan Yang HENDAK Ditutup Sempena BERSIH 2.0




Jalan kotor dalam pilihanraya






Alamak, jangan marah nooo... Gurau-gurau petang... :p


33 comments:

NasZ said...

haha..betul2..

sokong awak..

minta bagi pendapat bleh tak?

MOHD NASER.com

mynameismy said...

hahah ade betulnye..;D

Hans said...

hahahaha
ingat senarai jalan tadi
ekekekeke

Racun Serangga Terbaru - Hansect

FaKArePa!n said...

bnyk jln yang kotor tu.. heheh

niena shopping2u said...

muahahahahhasangatlawakdisitu

JIJI YU said...

ekeke...kalo betol2 berjuang mmg boleh kasi tutup terus le

niena shopping2u said...

blog yg hendak ditutup sempena bersih adalah


NIENA PENGEMBARA ILAHI... hehehe

sergeant keroro said...

blog yang perlu ditutup ketika bersih, blog itik kuning XD

haha :p

BeloG MTT said...

Gara gara BERSIH pada NAMA office pon di tutup besok sebab jalan semua tutup..Alangkah indah kalau punya sayap.. #Tibatiba

cik pulau said...

Err,,, macam2..^^,

Nini Hartini said...

hahaha..nakalnyaaaaa

Iffah Afeefah said...

yu ni kan

serius tertpu hahaha

waN Mohd Salim said...

aku kene tipu .. adehhhhhh

b a m b a m ' s said...

hahahahha....notty sunah ekkk!!!

sama jek pro govt ngan pembangkang.. idop parti cik bambam! wahahahahha

Cik Aqilah Wardah said...

baru je nk cek, jln pi keje esok tutup x?? adessss kene g keje la jwbnye... huhuhu~

♥yaya budak suka embun♥ said...

ingatkan betoi nak bagitaw jalan apa yang tutup. :p

mas saari said...

hehehehee..

gadis melayu said...

hahahaha..^_^

Jalan Yang HENDAK Ditutup Sempena BERSIH 2.0

qasehraihan said...

hahahaha...sokong!!!!

Pojiekyra said...

rindu akak sunah..!!! line jelez xley on9 2 ari da huhuhu

+_Miss.Jannah_+ said...

sabaaaaarr je la dengan sunah ni tau..hahaha

nuruashia ♥ said...

BETUL..!!!!!

Pena_Sense said...

huhu nicel la akak ni!! terkena pulak

aizamia3 said...

hahaha... betul tu.. asyik baca jalan sana tutup jalan sini tutup, yang ni ada betulnya kan..

syarifahsidrus said...

haha. betul3

suhaili sarif said...

hahahaha..sabar jela akk dik non
semangat je akk nk tahu sbb esok nak keluar.hehe

tp mmg sentap habis ayat ni..

::blog anak jawer:: said...

bagi yg membantah..sila tambah kekotoran di jalan tu..yg sokong, jgn lupa turun bwk penyapu..hehd

bersama kak Es said...

TEPATTTT !!

sweet la

Pak Syahot (sYaHir) said...

cant wait!

mcm ni lah said...

anak buah saya puteri sarah iskandar masuk paper kosmo sebab iras mat saleh ni link nye

http://www.macamnilahkita.com/2011/07/budak-melayu-iras-mat-salleh.html

Kalamhati said...

hehehe pandaaaaiii dia..den tetipu gak..buibui

niena shopping2u said...

huh.. mana menghilang ni? join bersih ke hehe

logorithm said...

Jalan-jalan yang kotor memang perlu ditutup untuk dibersihkan. Hehe...

[U] Dua lagi rekabentuk LOGO mengancam untuk pilihan EqbalZack.com!

[18SX] Cinta malam pertama

[18PGSX] Logorithm's Wordless Wednesday #5 - Pecah kepala!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.