BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, July 7, 2011

Kamu, Kasi Kritik Blog Saya Sikit, Boleh?


Klik kalo nak tengok blog PCBeben

Kamu rasa blog saya ni ok ke?


36 comments:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

ok sngt2.. kalau boleh header sis tukar ke nama izzaty hedry boleh x?.. pas tu pasangkan dkt blog zaty ...ehheheheh

shiema sufian said...

nice blog sis :)

waN Mohd Salim said...

blog ni saye nak hack bole .. sebab saye dengki ngan header makcik

FasiHaH SupiaN said...

blog kamu kan memang dah ok...........

aimie amalina said...

kiki..dah sangaaat okeh kak sunah..bole la temph header kat akak ni kan..kan3..?kiki

Tea said...

eceh, memang dah okeh. xnak komen.

*dengki


HHAHHA.



datang dari..
BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?

muz said...

taknak komen banyak sebab blog ne dah ok dari segi design

BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?

Sunah Sakura said...

@☀ Izzaty Hedry☀

@shiema sufian

@waN Mohd Salim

@FasiHaH SupiaN

@aimie amalina

errr...kamu-kamu ni bukan peserta segmen ye? *blurr sebab tak tinggal link*

K O R I E said...

salam,
hehe. ala sweetnya tjuk segmen..
join jugak yea,
ingt td xnak join. bg korie blog kak sunah
-sgt best!
-byk ilmu yg bley dipelajari^^
-blog sgt kemas .. tuanyer comperm kemas orgnya^^
-gaya penulisan yg sopan jea xdanya jumpa kata2 yg xsedap didngar dlm blog ni
-blog ni ringan dri blog korie
-combination kaler blog yg sesuai
-bley pergi jauh ni..


Banyak suda

kritik sy blik yea kak
ttp://pinkexia.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

pRiNCe said...

sunah..prince x join..sje nk komen..blog dah ckup cntik..sesuai untuk cri2 kprempuanan..

kiera'sakura said...

tersangat ok...

paling suka header tue... hihihi

kokser kokdam said...

ok jah..

dop join la.. line koho tenat doh.. jale2 udoh2 jah ni

suhaili sarif said...

hehe...nak kritik kamu?
hmm...xde ape yg nak dikritik..
sayang sunah..muaxxxxxxx...
sunah x pernah letak gambar sendirikan kecuali yg ramai2 hr 2.hehe
bagusnya kamu jaga diri :)

Iffah Afeefah said...

INI BEST SIS

tak de pe y nk dkritik

mas saari said...

meh nak kritik sikit! hehehehe

1. blog sangat comel dan kemas, rasa tenang je masuk sini
2. entri yang menarik dan penuh dengan ilmu yang berguna
3. kalau tengok dari entri, mesti pemilik blog ni seorang yg lemah lembut kan? hehehehe
4. blog wajib singgah tiap2 hari

puas hati tak? ;))

http://www.massaari.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-mas-sikit-boleh.html

نور عملينا زهافيرح said...

tataw nak kritik apa . bub blog yg
sgt sweetttt ! hehe
ske dtg cni :)

http://swetiepinky69.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-bleh.html

ninie_azriena said...

pinky2..suka2 :)
nice blog..
epy blogging :)

salam kenal dari ninie (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuuuuuuu sis, alya dtg nie!! hehe blog dah smart takde ape nak kritik, keep on blogging siss! :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

Munna said...

salam sunah

1st,tajuk entry mmg sweet..terfikir nak tukar jgk tp tkut tak ikut term...huhu

mlm ni on9 pkai brokben,..so kalau blog yg liplap2 kelip2 mmg berat nk load...lambat..mcm blog sunah ni header bunga2 sakura tu xkuar, dan side banner pun still loading.tak pasti gambar ke ape.visit today pn xde...sng kata yg kuar semua words shj..

ape pun...teruskan menulis ye sunah.good luck.

GnieSyazni SSC said...

First masuk...oh wow...rasa tenang je tgk header tu...hee

*Sy tak join pun..sj nak komen...

Cik Farah said...

blog akak okay sesangat..tak berat pun..isi pun best..cuma shoutmix dah takde ye? farah baru sempat online ni..baru nak menjenguk blog akak..farah tak jumpe or memang dh takde nih? hihi :D

Muhammad Ferdaus Zulkifli said...

kritik erkk..heheh

hitam jer bckground...suram je rasa..dull.tak bersemangat

terimas:/
http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

HaFizaH aYu said...

blog u kemas cantik..1st time dtg trus ttarik

http://ayuitukamu.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

NasZ said...

nice blog..

SEGMEN ABANG BEN : "BRO, KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH?"

Lelord said...

hehehehhe blog pemes ni, dh best sesangat

http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Q :) said...

cantikk , kemasss :)
semua content tersusun .
tadelah berat sgt , biase je
nice blog , good job !
thx :)

ikhlas ,
http://quratulmazani.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Подтверждаю said...

as salam..
kritik? hm..background, boleh gunakan theme yang sama, tapi dikecilkan atau compact. sebab saiznya masih agak besar bagi background warna hitam.

begitu juga dengan header, boleh kasi lebih ringan? sebab pernah baca kat blog2 yang cerita pasal flash header yang 'berat' yang mention sakura. sunah boleh tanya dan minta bantuan fahmi. pakcik pun rasa 'agak berat' walaupun bezanya cuma 0.5-1.5 saat.

macam gambar kat sidebar, elok dikurangkan saiz. sebab gamabr yang melebihi 10 kb dah kira melambatkan loading page. boleh resize guna pshoscape. lepas resize, boleh besarkan saiznya dengan edit attribute gamabr yang tang tinggi dan lebar tu.

lagi 1. gambar untuk setiap entri pun, pastikan saiz paling besar, sekitar 15-20 kb. lebih dari tu, boleh melambatkan loading blog. yaang ni pun, boleh guna photoscape. lepas edit, pastikan formatnya, .jpg. bukan .png(format berat)

yang lain2, ok. tapi kalau pakcik nampak mana yng kurang ok, pakcik tambah

;)

Maya Lisa said...

maya rase cume tukar sedikt dalam text je.. sebab... dah macam serabut lah ^^ good luck !!


meh meh

http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

TYNTHA LANA said...

salam.

Hurmm, ok2. Keseluruhannya baik, kemas. But, satu je, blog sis too much box.. agak banyak la kotak. Kalau 1st time dtg, tak tau nak tengok kotak mana satu. Mungkin sis niat nak beza2kan setiap satu. tapi bila da bnyk sgt kotak2, nampak semua benda dlm blog ni sama level. Tak nampak mana lagi penting,mana kurg penting utk dilihat/dibaca.sama je semua.

Play with color more. Tapi jangan terover. Heheehe

Orite, tu je! good luck ya! :)

lana folo sini..tolong kritik lana juga? ^_^

http://lianapm.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

tu je la kot.

Fathin Fazila Razali said...

salam... zyla rasa blog ni yang paling cool...

Atika Farha ;D said...

alamak, dah komen ke blm yer kat sini?
hihi. anyway blog ni ok jer :)

Alin Hassan said...

blog retis ke ni? ramainya follower smpai kite pun terjebak follow skali. hihi.

satu je nak ckp pasal blog ni. AWESOME!

jom terjah n follow blog sini jom :)

http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

Mrs. Farhan said...

X berani la nak komen blog fames Sunah Sakura ni. Hehhehe. Cun sgt dah. =D

Dtg kritik blog saya jugak tau. Oh, ye. Dah join GA dari Korea dan Bandung yg saya anjurkan? =D

ainondreamergirl♥ said...

suka tgk belog neh. jom terjah sy punya :

http://ainonsurvivor.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

A M E ! said...

hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

cik aida said...

aida singgah!!nice blog la sis...

nak bunga sakura yang gerak2 tu..


Jom kritik kritik la

Moh la join CONTEST AIDA

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.