Kamu, Kasi Kritik Blog Saya Sikit, Boleh?

July 07, 2011


Klik kalo nak tengok blog PCBeben

Kamu rasa blog saya ni ok ke?

You Might Also Like

36 Comments

  1. ok sngt2.. kalau boleh header sis tukar ke nama izzaty hedry boleh x?.. pas tu pasangkan dkt blog zaty ...ehheheheh

    ReplyDelete
  2. blog ni saye nak hack bole .. sebab saye dengki ngan header makcik

    ReplyDelete
  3. blog kamu kan memang dah ok...........

    ReplyDelete
  4. kiki..dah sangaaat okeh kak sunah..bole la temph header kat akak ni kan..kan3..?kiki

    ReplyDelete
  5. eceh, memang dah okeh. xnak komen.

    *dengki


    HHAHHA.



    datang dari..
    BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?

    ReplyDelete
  6. taknak komen banyak sebab blog ne dah ok dari segi design

    BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?

    ReplyDelete
  7. @☀ Izzaty Hedry☀

    @shiema sufian

    @waN Mohd Salim

    @FasiHaH SupiaN

    @aimie amalina

    errr...kamu-kamu ni bukan peserta segmen ye? *blurr sebab tak tinggal link*

    ReplyDelete
  8. salam,
    hehe. ala sweetnya tjuk segmen..
    join jugak yea,
    ingt td xnak join. bg korie blog kak sunah
    -sgt best!
    -byk ilmu yg bley dipelajari^^
    -blog sgt kemas .. tuanyer comperm kemas orgnya^^
    -gaya penulisan yg sopan jea xdanya jumpa kata2 yg xsedap didngar dlm blog ni
    -blog ni ringan dri blog korie
    -combination kaler blog yg sesuai
    -bley pergi jauh ni..


    Banyak suda

    kritik sy blik yea kak
    ttp://pinkexia.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  9. sunah..prince x join..sje nk komen..blog dah ckup cntik..sesuai untuk cri2 kprempuanan..

    ReplyDelete
  10. tersangat ok...

    paling suka header tue... hihihi

    ReplyDelete
  11. ok jah..

    dop join la.. line koho tenat doh.. jale2 udoh2 jah ni

    ReplyDelete
  12. hehe...nak kritik kamu?
    hmm...xde ape yg nak dikritik..
    sayang sunah..muaxxxxxxx...
    sunah x pernah letak gambar sendirikan kecuali yg ramai2 hr 2.hehe
    bagusnya kamu jaga diri :)

    ReplyDelete
  13. INI BEST SIS

    tak de pe y nk dkritik

    ReplyDelete
  14. meh nak kritik sikit! hehehehe

    1. blog sangat comel dan kemas, rasa tenang je masuk sini
    2. entri yang menarik dan penuh dengan ilmu yang berguna
    3. kalau tengok dari entri, mesti pemilik blog ni seorang yg lemah lembut kan? hehehehe
    4. blog wajib singgah tiap2 hari

    puas hati tak? ;))

    http://www.massaari.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-mas-sikit-boleh.html

    ReplyDelete
  15. tataw nak kritik apa . bub blog yg
    sgt sweetttt ! hehe
    ske dtg cni :)

    http://swetiepinky69.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-bleh.html

    ReplyDelete
  16. pinky2..suka2 :)
    nice blog..
    epy blogging :)

    salam kenal dari ninie (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  17. yuhuuuuuuuuuuuu sis, alya dtg nie!! hehe blog dah smart takde ape nak kritik, keep on blogging siss! :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

    ReplyDelete
  18. salam sunah

    1st,tajuk entry mmg sweet..terfikir nak tukar jgk tp tkut tak ikut term...huhu

    mlm ni on9 pkai brokben,..so kalau blog yg liplap2 kelip2 mmg berat nk load...lambat..mcm blog sunah ni header bunga2 sakura tu xkuar, dan side banner pun still loading.tak pasti gambar ke ape.visit today pn xde...sng kata yg kuar semua words shj..

    ape pun...teruskan menulis ye sunah.good luck.

    ReplyDelete
  19. First masuk...oh wow...rasa tenang je tgk header tu...hee

    *Sy tak join pun..sj nak komen...

    ReplyDelete
  20. blog akak okay sesangat..tak berat pun..isi pun best..cuma shoutmix dah takde ye? farah baru sempat online ni..baru nak menjenguk blog akak..farah tak jumpe or memang dh takde nih? hihi :D

    ReplyDelete
  21. kritik erkk..heheh

    hitam jer bckground...suram je rasa..dull.tak bersemangat

    terimas:/
    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  22. blog u kemas cantik..1st time dtg trus ttarik

    http://ayuitukamu.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  23. hehehehhe blog pemes ni, dh best sesangat

    http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  24. cantikk , kemasss :)
    semua content tersusun .
    tadelah berat sgt , biase je
    nice blog , good job !
    thx :)

    ikhlas ,
    http://quratulmazani.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  25. as salam..
    kritik? hm..background, boleh gunakan theme yang sama, tapi dikecilkan atau compact. sebab saiznya masih agak besar bagi background warna hitam.

    begitu juga dengan header, boleh kasi lebih ringan? sebab pernah baca kat blog2 yang cerita pasal flash header yang 'berat' yang mention sakura. sunah boleh tanya dan minta bantuan fahmi. pakcik pun rasa 'agak berat' walaupun bezanya cuma 0.5-1.5 saat.

    macam gambar kat sidebar, elok dikurangkan saiz. sebab gamabr yang melebihi 10 kb dah kira melambatkan loading page. boleh resize guna pshoscape. lepas resize, boleh besarkan saiznya dengan edit attribute gamabr yang tang tinggi dan lebar tu.

    lagi 1. gambar untuk setiap entri pun, pastikan saiz paling besar, sekitar 15-20 kb. lebih dari tu, boleh melambatkan loading blog. yaang ni pun, boleh guna photoscape. lepas edit, pastikan formatnya, .jpg. bukan .png(format berat)

    yang lain2, ok. tapi kalau pakcik nampak mana yng kurang ok, pakcik tambah

    ;)

    ReplyDelete
  26. maya rase cume tukar sedikt dalam text je.. sebab... dah macam serabut lah ^^ good luck !!


    meh meh

    http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  27. salam.

    Hurmm, ok2. Keseluruhannya baik, kemas. But, satu je, blog sis too much box.. agak banyak la kotak. Kalau 1st time dtg, tak tau nak tengok kotak mana satu. Mungkin sis niat nak beza2kan setiap satu. tapi bila da bnyk sgt kotak2, nampak semua benda dlm blog ni sama level. Tak nampak mana lagi penting,mana kurg penting utk dilihat/dibaca.sama je semua.

    Play with color more. Tapi jangan terover. Heheehe

    Orite, tu je! good luck ya! :)

    lana folo sini..tolong kritik lana juga? ^_^

    http://lianapm.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    tu je la kot.

    ReplyDelete
  28. salam... zyla rasa blog ni yang paling cool...

    ReplyDelete
  29. alamak, dah komen ke blm yer kat sini?
    hihi. anyway blog ni ok jer :)

    ReplyDelete
  30. blog retis ke ni? ramainya follower smpai kite pun terjebak follow skali. hihi.

    satu je nak ckp pasal blog ni. AWESOME!

    jom terjah n follow blog sini jom :)

    http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

    ReplyDelete
  31. X berani la nak komen blog fames Sunah Sakura ni. Hehhehe. Cun sgt dah. =D

    Dtg kritik blog saya jugak tau. Oh, ye. Dah join GA dari Korea dan Bandung yg saya anjurkan? =D

    ReplyDelete
  32. suka tgk belog neh. jom terjah sy punya :

    http://ainonsurvivor.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  33. hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

    well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

    have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

    ReplyDelete
  34. aida singgah!!nice blog la sis...

    nak bunga sakura yang gerak2 tu..


    Jom kritik kritik la

    Moh la join CONTEST AIDA

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com