BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, August 27, 2011

Sumbangan Kilat Untuk Blogger Iffah Afeefah

Kepada sahabat-sahabat blogger dan pembaca yang ingin menghulurkan sumbangan buat Iffah dan keluarganya, bolehlah menyumbang ke akaun CIMB ibu Iffah:

Puan Latifah Mohd Isa - 14350069250524

Moga dengan sumbangan ni boleh membantu Iffah dan keluarganya menjelang perayaan yang hampir tiba ni...

Terima kasih juga kepada sahabat blogger yang buat entry tentang Iffah...

plan no 538~~ Doakan Iffah Afeefah Semua:"INVASION" PLAN!!
Hidup Itu Indah: Tolong Doakan Iffah
Doakan Iffah cepat sembuh ye kawan2! ~ ~..Lesung Batu..~
Gua Nak Kita Semua Tolong Member Gua | Kirin Selama Perak
mrs secretary: sumbangan ikhlas untuk blogger Iffah Afeefah
Dapur Tanpa Sempadan...: SYUKUR ALHAMDULILLAHH...DERMA KILAT.
SEMOGA CEPAT SEMBUH IFFAH!! | [ kAtEk ]
Ya allah selamatkan kak ngah iffah afeefah | Suhaili Sarif
~Life Must Go On~: Iffah.. Kuatkan semangat tau!!!
Santai Bersama BEN ASHAARI: Rakan blogger memerlukan sokongan anda ..
(。♥‿♥。) mAsZuLL (。♥‿♥。): Doa Buat Blogger Iffah Afeefah Sihat Dan Selamat....

juga yang share kat FB dan yang lain yang saya tak dapat trace...

Iffah terharu dan ucapkan terima kasih. Dia sekarang ditahan kat Hospital Tengku Jaafar, Seremban - Wad 8B. Kawan-kawan semua boleh wish dan bagi dia kata-kata semangat kat wall FB dia atau fanpage Blog Buta+Pekak+Bisu=CINTA kat Facebook.

Guys, you all blogger yang baik kan? Please... I beg you, bagi dia kata-kata semangat...

Doakan dia dapat tidur...

Kuatlah Iffah...kitorang semua sayang you!


27 comments:

JIJI YU said...

lor..doakan dpt tidor ek.ekeke.sumbangan kilat ini perlu..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

moga bantuan kita semua dpt meringankan mereka sekeluarga..amin.

naper iffah tak leh tido, hrp dia blh lelapkan mata dan berehat .mesti iffah masih trauma..sian dia.

Niena Pengembara Ilahi said...

baru tahu.. masih kat wad lgi kah?

mas saari said...

insyallah, akan tolong setakat yang mampu! nak iffah sembuh...

sergeant keroro said...

insyaAllah :)

.*.WiE.*. said...

semoga dia cepat sembuh..

pRiNCe said...

amin...smoga die cpt smbuh...nk pergi mlwat die..tp tkot x boleh plak...sbb die pmpn...:)

Cik Bambam said...

InsyaAllah tak apa2... dah sedar kan.. Alhamdulillah..

Faaein Talip Roy said...

As-salam.. sunah..
terkejut juga bila sy dapat berita macam ni.. wpun x kenal sgt dengan iffah.. apa2 pun sy doakan smoga dia cepat smbuh dan tabah hadapi ujian ni..

Nur Ilyani said...

harap kak iffah smbuh scpat mgkin..syafakillah

Nuur mutiara said...

insyaAllah bantu saudara seIslam :)

maszull said...

salam...semoga iffah cepat sembuh n dpt beraya....sedihnya mama dengar kisah ni...

bila kemalangan itu terjadi....iffah cepat sembuh yer...:)

MerLe said...

insyaallah dia ok...

cik heroin said...

InsyaAllah dia selamat

maszull said...

salam...semoga iffah cepat sembuh yer...mama akan sentiasa mendoakan kesejahteraan iffah...:(

ir prof dr alia rosli said...

sayang gak kat dia :))

::Cik Pija:: said...

semoga kak iffah cepat sembuh dan dipermudahkan urusannya oleh Allah. Amin :)

kura said...

tak mampu nak buat sumbangan kerana diri sendiri pun makbapa tanggung. btw doa pun sumbangan juga. heheh :)

Syahir Ramli said...

insyaAllah iffah kuat...

Terompah Caring said...

dekat dah dengan rumah. em..

tamlegend said...

baru je seminggu jd follower iffah ni...em...moga cepat sembuh...

alepridz said...

**tadah tangan terus doa...

cik pulau said...

moga iffah kuat adapi sume ni.. sy tau dia boleh...insyaAllah..

sayang dia...

efa nur said...

semoga iffah cepat sembuh..
sama2 membantu..hulurkan tgn, ringankan beban, insyaAllah.. :)

FyzaLovato said...

semoga dia cepat sembuh. Amin.

Fitri Senin said...

Pertama kali singgah di sini. Didoakan iffah cepat sembuh dan tabah menghadapi dugaan ini

maszull said...

salam sunah ...mama ada buat n3 buat iffah yer...

semoga iffah selamat n sembuh ...:(

http://maszull.blogspot.com/2011/08/doa-buat-blogger-iffah-afeefah-sihat.html

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.