Sumbangan Kilat Untuk Blogger Iffah Afeefah

August 27, 2011

Kepada sahabat-sahabat blogger dan pembaca yang ingin menghulurkan sumbangan buat Iffah dan keluarganya, bolehlah menyumbang ke akaun CIMB ibu Iffah:

Puan Latifah Mohd Isa - 14350069250524

Moga dengan sumbangan ni boleh membantu Iffah dan keluarganya menjelang perayaan yang hampir tiba ni...

Terima kasih juga kepada sahabat blogger yang buat entry tentang Iffah...

plan no 538~~ Doakan Iffah Afeefah Semua:"INVASION" PLAN!!
Hidup Itu Indah: Tolong Doakan Iffah
Doakan Iffah cepat sembuh ye kawan2! ~ ~..Lesung Batu..~
Gua Nak Kita Semua Tolong Member Gua | Kirin Selama Perak
mrs secretary: sumbangan ikhlas untuk blogger Iffah Afeefah
Dapur Tanpa Sempadan...: SYUKUR ALHAMDULILLAHH...DERMA KILAT.
SEMOGA CEPAT SEMBUH IFFAH!! | [ kAtEk ]
Ya allah selamatkan kak ngah iffah afeefah | Suhaili Sarif
~Life Must Go On~: Iffah.. Kuatkan semangat tau!!!
Santai Bersama BEN ASHAARI: Rakan blogger memerlukan sokongan anda ..
(。♥‿♥。) mAsZuLL (。♥‿♥。): Doa Buat Blogger Iffah Afeefah Sihat Dan Selamat....

juga yang share kat FB dan yang lain yang saya tak dapat trace...

Iffah terharu dan ucapkan terima kasih. Dia sekarang ditahan kat Hospital Tengku Jaafar, Seremban - Wad 8B. Kawan-kawan semua boleh wish dan bagi dia kata-kata semangat kat wall FB dia atau fanpage Blog Buta+Pekak+Bisu=CINTA kat Facebook.

Guys, you all blogger yang baik kan? Please... I beg you, bagi dia kata-kata semangat...

Doakan dia dapat tidur...

Kuatlah Iffah...kitorang semua sayang you!

You Might Also Like

27 Comments

  1. lor..doakan dpt tidor ek.ekeke.sumbangan kilat ini perlu..

    ReplyDelete
  2. moga bantuan kita semua dpt meringankan mereka sekeluarga..amin.

    naper iffah tak leh tido, hrp dia blh lelapkan mata dan berehat .mesti iffah masih trauma..sian dia.

    ReplyDelete
  3. insyallah, akan tolong setakat yang mampu! nak iffah sembuh...

    ReplyDelete
  4. amin...smoga die cpt smbuh...nk pergi mlwat die..tp tkot x boleh plak...sbb die pmpn...:)

    ReplyDelete
  5. InsyaAllah tak apa2... dah sedar kan.. Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  6. As-salam.. sunah..
    terkejut juga bila sy dapat berita macam ni.. wpun x kenal sgt dengan iffah.. apa2 pun sy doakan smoga dia cepat smbuh dan tabah hadapi ujian ni..

    ReplyDelete
  7. harap kak iffah smbuh scpat mgkin..syafakillah

    ReplyDelete
  8. insyaAllah bantu saudara seIslam :)

    ReplyDelete
  9. salam...semoga iffah cepat sembuh n dpt beraya....sedihnya mama dengar kisah ni...

    bila kemalangan itu terjadi....iffah cepat sembuh yer...:)

    ReplyDelete
  10. salam...semoga iffah cepat sembuh yer...mama akan sentiasa mendoakan kesejahteraan iffah...:(

    ReplyDelete
  11. semoga kak iffah cepat sembuh dan dipermudahkan urusannya oleh Allah. Amin :)

    ReplyDelete
  12. tak mampu nak buat sumbangan kerana diri sendiri pun makbapa tanggung. btw doa pun sumbangan juga. heheh :)

    ReplyDelete
  13. baru je seminggu jd follower iffah ni...em...moga cepat sembuh...

    ReplyDelete
  14. moga iffah kuat adapi sume ni.. sy tau dia boleh...insyaAllah..

    sayang dia...

    ReplyDelete
  15. semoga iffah cepat sembuh..
    sama2 membantu..hulurkan tgn, ringankan beban, insyaAllah.. :)

    ReplyDelete
  16. Pertama kali singgah di sini. Didoakan iffah cepat sembuh dan tabah menghadapi dugaan ini

    ReplyDelete
  17. salam sunah ...mama ada buat n3 buat iffah yer...

    semoga iffah selamat n sembuh ...:(

    http://maszull.blogspot.com/2011/08/doa-buat-blogger-iffah-afeefah-sihat.html

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com