BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, September 15, 2011

SPONTANEOUS THURSDAY #8


Nak Moist Chocolate Cake??? Klik SANA


4 comments:

ieyza afieyna said...

nak !! :D

aimie amalina said...

yay!
alhamdulillah..sebelom ni ime ada tye pakcik mat, die tak jawb lagi..hehe..die bizi gak nye...skrg dh taw cam ne nak wat toping die
kikiki
maceh kak sunahhh! =]
tak sbr nak gitaw cikmi..hehehe

mcm ni lah said...

nak like yg mane 1 eh ?,. like semua blh ke ?
jom terjah ke blog saye,
ade pelbagai aneka info2 terkini lagi sengsasi,
nak tau info2 nye ?,.
jom ler terjah ke blog saye,.

FasiHaH SupiaN said...

angah, nak yg reall, umah kat mana? nak terjah la camniii.haha

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.