BLOG ENCIK SUAMI

Friday, October 7, 2011

Cakkkkk Mek Rebit!

Rabbit of Pushistik by ~mechtaniya on deviantART

Cakkkk!

Comel kan rabbit tu...?

Budak tu pun comel gak buat aksi cenggitu...kan? Macam saya... Hahaha~

Hari ni, kan...kan...kan...

Besday rabbit dalam gambar tu. Tapi bukan rabbit tu yang besday hari ni. Ada sorang kakak chef blogger ni yang tarikh lahir dia hari ni. Nama dia Mek Rebit. Eh salah, salah! Nama dia kak Ummi Zaihadi. Blogger Home Sweet Home. PCM kata, Dapur Tanpa Sempadan cawangan Kuantan. Hahaha~

Okie lerr, di kesempatan ni nak ucapkan Selamat Hari Lahir kepada Mek Rebit, semoga dengan usia di dunia yang semakin berkurangan, akan menambahkan lagi rasa rendah diri pada Allah yang memberikan kita umur dan nikmat hidup. Semoga semakin bertambah iman dan amal. Ameen...

Sayang Mek Rebit~~~ Meh nak tiom sikitttt!


15 comments:

siti kektus said...

ingat mek rebbit ape lah tadi kak. hehehe :p

JIJI YU said...

rebbit aku dah menghilang dah

maszull said...

salam sunah...selamat hari lahir buat Mek Rebit atau Ummi Zaihadi Home Sweet Home....:)

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehhe mek rebbit tu comel...
sanah helwah buat dia :)

Sis-Lin said...

Hepi besday Kak Ummi...aummmmmm

aimie amalina said...

renaaaaaabbb!
suke renab
alo comei
heheheh
selamat hari lahir kak ummi!=]

Ummi said...

Hahahhaa...comelnya rebit..main cak-cak dgn Sunah la tu yea...ooww i likkeee..hehe, Nnt nak suh google buang sume gambar rebit n rimau laaa...depa sume kejiii taaauu...habis bwk masuk kat FB kat blog segala...hahahhaha

Isteri Encek Bard said...

appy bufday ti kak ummi

Cik Bunny said...

kembar cik bunny ka ni?...(muka perasan jap =p)

Anum said...

anum ingatkan mat rebit pe..
hehhehehhe

Oh Oeya said...

Makin comeiii Sunah ahaks!

Miss Nadya said...

eppy bufday jugak..:)

hyazz said...

cakkk!!..hehehe..

FaKArePa!n said...

cute nama dia.. hehehe

Iffah Afeefah said...

Laaaa kak umi upenye

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.