Friday, October 7, 2011

Cakkkkk Mek Rebit!

Rabbit of Pushistik by ~mechtaniya on deviantART

Cakkkk!

Comel kan rabbit tu...?

Budak tu pun comel gak buat aksi cenggitu...kan? Macam saya... Hahaha~

Hari ni, kan...kan...kan...

Besday rabbit dalam gambar tu. Tapi bukan rabbit tu yang besday hari ni. Ada sorang kakak chef blogger ni yang tarikh lahir dia hari ni. Nama dia Mek Rebit. Eh salah, salah! Nama dia kak Ummi Zaihadi. Blogger Home Sweet Home. PCM kata, Dapur Tanpa Sempadan cawangan Kuantan. Hahaha~

Okie lerr, di kesempatan ni nak ucapkan Selamat Hari Lahir kepada Mek Rebit, semoga dengan usia di dunia yang semakin berkurangan, akan menambahkan lagi rasa rendah diri pada Allah yang memberikan kita umur dan nikmat hidup. Semoga semakin bertambah iman dan amal. Ameen...

Sayang Mek Rebit~~~ Meh nak tiom sikitttt!

15 comments:
Write Comments
  1. ingat mek rebbit ape lah tadi kak. hehehe :p

    ReplyDelete
  2. salam sunah...selamat hari lahir buat Mek Rebit atau Ummi Zaihadi Home Sweet Home....:)

    ReplyDelete
  3. hehehhe mek rebbit tu comel...
    sanah helwah buat dia :)

    ReplyDelete
  4. Hepi besday Kak Ummi...aummmmmm

    ReplyDelete
  5. renaaaaaabbb!
    suke renab
    alo comei
    heheheh
    selamat hari lahir kak ummi!=]

    ReplyDelete
  6. Hahahhaa...comelnya rebit..main cak-cak dgn Sunah la tu yea...ooww i likkeee..hehe, Nnt nak suh google buang sume gambar rebit n rimau laaa...depa sume kejiii taaauu...habis bwk masuk kat FB kat blog segala...hahahhaha

    ReplyDelete
  7. kembar cik bunny ka ni?...(muka perasan jap =p)

    ReplyDelete
  8. anum ingatkan mat rebit pe..
    hehhehehhe

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com