Cakkkkk Mek Rebit! - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Friday, October 7, 2011

Cakkkkk Mek Rebit!

Rabbit of Pushistik by ~mechtaniya on deviantART

Cakkkk!

Comel kan rabbit tu...?

Budak tu pun comel gak buat aksi cenggitu...kan? Macam saya... Hahaha~

Hari ni, kan...kan...kan...

Besday rabbit dalam gambar tu. Tapi bukan rabbit tu yang besday hari ni. Ada sorang kakak chef blogger ni yang tarikh lahir dia hari ni. Nama dia Mek Rebit. Eh salah, salah! Nama dia kak Ummi Zaihadi. Blogger Home Sweet Home. PCM kata, Dapur Tanpa Sempadan cawangan Kuantan. Hahaha~

Okie lerr, di kesempatan ni nak ucapkan Selamat Hari Lahir kepada Mek Rebit, semoga dengan usia di dunia yang semakin berkurangan, akan menambahkan lagi rasa rendah diri pada Allah yang memberikan kita umur dan nikmat hidup. Semoga semakin bertambah iman dan amal. Ameen...

Sayang Mek Rebit~~~ Meh nak tiom sikitttt!

15 comments:

  1. ingat mek rebbit ape lah tadi kak. hehehe :p

    ReplyDelete
  2. salam sunah...selamat hari lahir buat Mek Rebit atau Ummi Zaihadi Home Sweet Home....:)

    ReplyDelete
  3. hehehhe mek rebbit tu comel...
    sanah helwah buat dia :)

    ReplyDelete
  4. Hepi besday Kak Ummi...aummmmmm

    ReplyDelete
  5. renaaaaaabbb!
    suke renab
    alo comei
    heheheh
    selamat hari lahir kak ummi!=]

    ReplyDelete
  6. Hahahhaa...comelnya rebit..main cak-cak dgn Sunah la tu yea...ooww i likkeee..hehe, Nnt nak suh google buang sume gambar rebit n rimau laaa...depa sume kejiii taaauu...habis bwk masuk kat FB kat blog segala...hahahhaha

    ReplyDelete
  7. kembar cik bunny ka ni?...(muka perasan jap =p)

    ReplyDelete
  8. anum ingatkan mat rebit pe..
    hehhehehhe

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad