Minat Baru... Maafkan Saya Blog...

January 27, 2012

sunahsakura.tumblr.com

Erk!

Dah sehari lebih tak update blog. Err... Sebab takde idea? Ye kot. Tambah dengan kebizian di Twitter buat research yang semakin memeningkan. Huhuhu.

Hari ni, tetiba ada minat baru. Housemate saya da cucuk-cucuk saya buat tumblr. Dah lama sangat dia cucuk-cucuk tapi tak luka-luka pun. Hari ni baru luka. Dalam dan berdarah. Eh! Tu maksudnya da terjebak la tu dengan tumblr. =.=

Best jugak eh tumblr ni. Boleh share semua benda yang ada dalam tu dengan hanya berapa klik saje *ye, memang tumblr ni da lama sangat moncol kat dunia ni, saya je yang baru nak explore...=.=* Yang bestnye, tak payah nak backlink-backlink. Automatic dia backlink kan. So, takde la yang bising gambar kene curik melainkan yang memang 'rajin' nak upload balik. Hahaha~

Sape lagi ade tumblr? Bak sini url!

Jemput-jemput jenguk tumblr saya kat --> http://sunahsakura.tumblr.com


P/S: Berkongsi di alam maya pun kena hati-hati... Bimbang lebih banyak berkongsi dosa daripada berkongsi pahala...

You Might Also Like

22 Comments

  1. tumblr ni apa pulakkk?? hihi. tak tau Eza.

    ReplyDelete
  2. tak menang tangan lah nanti cik sunah kita...ahaha...

    ReplyDelete
  3. saya pun ada tumbler dari form 3!! :)

    ReplyDelete
  4. Masih xfaham apa itu tumblr..
    Nanti share blh?

    ReplyDelete
  5. @My Name is Mar

    insya'Allah nanti saya buat entri lain tentang tumblr... :)

    ReplyDelete
  6. hehe, Lia juga kurang faham apa itu tumblr..

    ReplyDelete
  7. wah sunnah dah ade tumblr! saya dulu pon xtau gak pasal tumblr ni, tp lepas diperkenalkan oleh kengkawan, terus blog terabai. kah kah kah kesian blog saya tu, tp tumblr ni ada bagusnya jugak, kat tumblr nilah saya akan cari gambar yang sesuai utk dikaitkan dengan entry2. gambar2 kat tumblr semua cantik2 gilo haha. nak terjah tumblr awak, come visit itskeyri.tumblr.com :)

    ReplyDelete
  8. amboi, tumblr pulak dah. ketuk nak? tamak betul, haha

    -dia-

    ReplyDelete
  9. wahh...kire akak advance lagi la.. ayie pun x reti nk guna benda alah ni lagi....huhuhu

    ReplyDelete
  10. nad dah lama ada..nak follow pon tak tahu..:(

    http://missnadyagraphy.tumblr.com/

    ReplyDelete
  11. HAHA..LMBT TOL ENGKO NI..AKU DAH BERKURUN DAH BER TMBLR..

    ReplyDelete
  12. Halamakkk cantiknya sooo pinky! I loikeee... hehe...

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum sunah...wah dah ada minat yg baru yer tapi blog jgn d'lupakn ye...:)

    ReplyDelete
  14. setakat ni lom terhebak lg.. hahahaha

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com