BLOG ENCIK SUAMI

Friday, January 27, 2012

Minat Baru... Maafkan Saya Blog...

sunahsakura.tumblr.com

Erk!

Dah sehari lebih tak update blog. Err... Sebab takde idea? Ye kot. Tambah dengan kebizian di Twitter buat research yang semakin memeningkan. Huhuhu.

Hari ni, tetiba ada minat baru. Housemate saya da cucuk-cucuk saya buat tumblr. Dah lama sangat dia cucuk-cucuk tapi tak luka-luka pun. Hari ni baru luka. Dalam dan berdarah. Eh! Tu maksudnya da terjebak la tu dengan tumblr. =.=

Best jugak eh tumblr ni. Boleh share semua benda yang ada dalam tu dengan hanya berapa klik saje *ye, memang tumblr ni da lama sangat moncol kat dunia ni, saya je yang baru nak explore...=.=* Yang bestnye, tak payah nak backlink-backlink. Automatic dia backlink kan. So, takde la yang bising gambar kene curik melainkan yang memang 'rajin' nak upload balik. Hahaha~

Sape lagi ade tumblr? Bak sini url!

Jemput-jemput jenguk tumblr saya kat --> http://sunahsakura.tumblr.com


P/S: Berkongsi di alam maya pun kena hati-hati... Bimbang lebih banyak berkongsi dosa daripada berkongsi pahala...


22 comments:

Iffah Afeefah said...

da terjebak pulak die

masak2

nur amalina athman said...

<--tak ada tumblr..

Syat0za Zai said...

tudia dah kr tumblr plak..haha :D

~..Lesung Batu..~ said...

amboiiiii~~~!!!

Eza Boom Boom :) said...

tumblr ni apa pulakkk?? hihi. tak tau Eza.

NURUL NADIAH MAMAT said...

tak menang tangan lah nanti cik sunah kita...ahaha...

Syafiq Ahadin said...

saya pun ada tumbler dari form 3!! :)

My Name is Mar said...

Masih xfaham apa itu tumblr..
Nanti share blh?

Sunah Sakura said...

@My Name is Mar

insya'Allah nanti saya buat entri lain tentang tumblr... :)

Cik Lia Lomi said...

hehe, Lia juga kurang faham apa itu tumblr..

fakhri khairi said...

wah sunnah dah ade tumblr! saya dulu pon xtau gak pasal tumblr ni, tp lepas diperkenalkan oleh kengkawan, terus blog terabai. kah kah kah kesian blog saya tu, tp tumblr ni ada bagusnya jugak, kat tumblr nilah saya akan cari gambar yang sesuai utk dikaitkan dengan entry2. gambar2 kat tumblr semua cantik2 gilo haha. nak terjah tumblr awak, come visit itskeyri.tumblr.com :)

sumaiyah mokhtar said...

Macam best je ;)

Anonymous said...

amboi, tumblr pulak dah. ketuk nak? tamak betul, haha

-dia-

[k]o{q}i[n] said...

wahh...kire akak advance lagi la.. ayie pun x reti nk guna benda alah ni lagi....huhuhu

Miss Nadya said...

nad dah lama ada..nak follow pon tak tahu..:(

http://missnadyagraphy.tumblr.com/

JIJI YU said...

HAHA..LMBT TOL ENGKO NI..AKU DAH BERKURUN DAH BER TMBLR..

F.A.R.A.H. deeb said...

Halamakkk cantiknya sooo pinky! I loikeee... hehe...

Tea said...

Apekah tumblr?

maszull said...

assalamualaikum sunah...wah dah ada minat yg baru yer tapi blog jgn d'lupakn ye...:)

[sutera kasih] said...

nntii nk try jgk la ehehe

Cik Pulau said...

setakat ni lom terhebak lg.. hahahaha

FasiHaH SupiaN said...

nak jejoin la

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.