Jodoh Saya Bukan Dengan Dia - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Monday, February 20, 2012

Jodoh Saya Bukan Dengan Dia

Dia gegirl...

Nama dia Gegirl.

Tuan dia letak nama tu. Antara 13 ekor tu, bulu dia paling kembang dan paling cantik. Tapi masa kecik ni, tuan dia tak nampak lagi perbezaan dia dengan adik-beradik yang lain. So harga dia dengan Tinny sama je. Hehehe.

Hari tu, masa saya ke Batu Pahat amek Tinny, Gegirl pun ade. Dia da jadi sangat-sangat kembang. Jalan pun terkedek-kedek sebab kaki pendek. Hahaha~ Actually bukan kaki pendek, tapi nampak pendek sebab bulu da kembang satu badan. =.=

Gegirl yang dekat pintu, cer cari mana satu Tinny~ :p

Gegirl yang dekat pintu tu. Yang macam hantu. Err... Hari tu tuan baru dia tak amek dia lagi. Tapi hari ni nampak tuan baru kunun tu komen kat gambar dia, tanya Gegirl ni da tolak kat sape. Hoh??? Dia tak jadi amek ke??? Then owner kucing-kucing ni gitau, Gegirl da dibeli orang lain sebab yang nak beli hari tu tu tak datang amek. Lorhhh... Kalo saya tau, baik saya amek terus hari tu. =.=

Gegirl tido

Dan hari ni bila saya belek-belek balik album diorang, harga Gegirl da dinaikkan. Hehe, mungkin owner dia fikir balik ape yang saya dan housemate gitau dia masa datang ke rumahnya hari tu. Ye lah, Gegirl terlalu cantik. Bila harga dia da dinaikkan, saya rasa cukup berbaloi (walaupun saya rasa patut naik lebih lagi).

Takpe lah... Bukan jodoh saya dengan Gegirl ituuu.


Jodoh saya dengan Tinny saje kan.

28 comments:

  1. comey nya.....walau akak takut dan geli dengan kucing...

    pssst : akak blh tgok la gambar2 n video kucing kat komputer...tp kalau kat hp akak xleh tengok...uwaaaaa

    ReplyDelete
  2. seyes comey gle.. tp kira tkt kucing..hukhukhuk

    ReplyDelete
  3. comelnya gegirl! memang patut harganya mahal..

    tinny pun comel jugak!

    ReplyDelete
  4. Oooo kira tkt kucen ye. Nk bli leh ? Ahahaha tp cntik.la dedua gegirl n tinny ni. Nk pjm leh?

    ReplyDelete
  5. tp cm ade taik mate je kat mate kanan tu...ehehehe...jgn mrh kak sunah..lalal~

    ReplyDelete
  6. @NadiRah

    yezzaaaa...gambar ini tidak diedit langsung melainkan crop dan letak link blog satu lagi..

    tapi rasanya laptop kamu kotor tu..cer lap sikit..lalala~ :p

    ReplyDelete
  7. salam...sunah nak link FB penjual kucing tu nak tgok je..

    ReplyDelete
  8. comel gila... macam boboi kucing aku.. heheh

    ReplyDelete
  9. comelnya, akak nak cari sekor gf utk Zonan.. urmmm

    ReplyDelete
  10. akak.......
    comeynya.....
    seyessssss...

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum sunah...aduh comeiinya die sunah geram mama tengok...:)

    cute,cute geram...:)

    ReplyDelete
  12. comel nye kucing... nanti nk kmpul duit.. nak beli kucing cntik macm tu la.. kt umah ade bnyak kucing tpi semua kucing kampung je...

    ReplyDelete
  13. sgt2 comel.cici mana dik?mesti dah besar kan?

    ReplyDelete
  14. Kak Sunah!!! Dah lama tak jenguk.... padahal baru beberapa hari...

    Kak Sunah! Lama dah tak komen.... hehe!

    ReplyDelete
  15. comey gila gigirl.. haha.. kalo dijodohkan dgn kucen sy, mesti dia suka.. ;-p

    alaaa.. tinny pun comey apa.. =)

    ReplyDelete
  16. dah2

    jgn tamak

    ckopla satu yu

    ai tak nak tinny ke gegirl haha

    ReplyDelete
  17. tini pun comel !
    saya suka kucing !
    :D

    ReplyDelete
  18. as salam..
    comelnya tinny

    ;)

    anak dia boleh bagi pakcik :p
    hm..rupa ia lebih kurang macam kucing adik pakcik yang nama berin.
    huhu..sebab dia oren.

    ada 3 serangkai. biko, berin,becik.
    adoi

    ReplyDelete
  19. hik3... gebusssnyaaaaaaaaaaa bulu dia... gerammmmm cium2:D

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad