TERBAIK DARI ENCIK SUAMI

Monday, February 20, 2012

Jodoh Saya Bukan Dengan Dia

Dia gegirl...

Nama dia Gegirl.

Tuan dia letak nama tu. Antara 13 ekor tu, bulu dia paling kembang dan paling cantik. Tapi masa kecik ni, tuan dia tak nampak lagi perbezaan dia dengan adik-beradik yang lain. So harga dia dengan Tinny sama je. Hehehe.

Hari tu, masa saya ke Batu Pahat amek Tinny, Gegirl pun ade. Dia da jadi sangat-sangat kembang. Jalan pun terkedek-kedek sebab kaki pendek. Hahaha~ Actually bukan kaki pendek, tapi nampak pendek sebab bulu da kembang satu badan. =.=

Gegirl yang dekat pintu, cer cari mana satu Tinny~ :p

Gegirl yang dekat pintu tu. Yang macam hantu. Err... Hari tu tuan baru dia tak amek dia lagi. Tapi hari ni nampak tuan baru kunun tu komen kat gambar dia, tanya Gegirl ni da tolak kat sape. Hoh??? Dia tak jadi amek ke??? Then owner kucing-kucing ni gitau, Gegirl da dibeli orang lain sebab yang nak beli hari tu tu tak datang amek. Lorhhh... Kalo saya tau, baik saya amek terus hari tu. =.=

Gegirl tido

Dan hari ni bila saya belek-belek balik album diorang, harga Gegirl da dinaikkan. Hehe, mungkin owner dia fikir balik ape yang saya dan housemate gitau dia masa datang ke rumahnya hari tu. Ye lah, Gegirl terlalu cantik. Bila harga dia da dinaikkan, saya rasa cukup berbaloi (walaupun saya rasa patut naik lebih lagi).

Takpe lah... Bukan jodoh saya dengan Gegirl ituuu.


Jodoh saya dengan Tinny saje kan.

28 comments:

aDisH.sHidA said...

comey nya.....walau akak takut dan geli dengan kucing...

pssst : akak blh tgok la gambar2 n video kucing kat komputer...tp kalau kat hp akak xleh tengok...uwaaaaa

kiera'sakura said...

seyes comey gle.. tp kira tkt kucing..hukhukhuk

mas saari said...

comelnya gegirl! memang patut harganya mahal..

tinny pun comel jugak!

fRaMe+LenSeS said...

Oooo kira tkt kucen ye. Nk bli leh ? Ahahaha tp cntik.la dedua gegirl n tinny ni. Nk pjm leh?

oshin-jamel said...

comeyyyynyeee...gerammmm!!

NadiRah said...

comeyyyy sgt!

NadiRah said...

tp cm ade taik mate je kat mate kanan tu...ehehehe...jgn mrh kak sunah..lalal~

Sunah Sakura said...

@NadiRah

yezzaaaa...gambar ini tidak diedit langsung melainkan crop dan letak link blog satu lagi..

tapi rasanya laptop kamu kotor tu..cer lap sikit..lalala~ :p

Anonymous said...

salam...sunah nak link FB penjual kucing tu nak tgok je..

Rozuan Ismail said...

huhu gegirl cumel. tinny lg vogue

reenapple said...

comel gila... macam boboi kucing aku.. heheh

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

comey jgk tiny.. =)

Sari Yusa Ibrahim said...

comelnya, akak nak cari sekor gf utk Zonan.. urmmm

Sunah Sakura said...

@Anonymous

salam awak..meh PM saya kat FB... :)

Cik Pulau said...

akak.......
comeynya.....
seyessssss...

JIJI YU said...

comey ke cmtu

MaiRa QuEeN said...

comelnye...geram tgok

Mat Gebu said...

Comel gegirl tuu.....

maszull said...

assalamualaikum sunah...aduh comeiinya die sunah geram mama tengok...:)

cute,cute geram...:)

ieyza afieyna said...

comel nye kucing... nanti nk kmpul duit.. nak beli kucing cntik macm tu la.. kt umah ade bnyak kucing tpi semua kucing kampung je...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sgt2 comel.cici mana dik?mesti dah besar kan?

Syafiq Ahadin said...

Kak Sunah!!! Dah lama tak jenguk.... padahal baru beberapa hari...

Kak Sunah! Lama dah tak komen.... hehe!

Solihin Zubir said...

comey gila gigirl.. haha.. kalo dijodohkan dgn kucen sy, mesti dia suka.. ;-p

alaaa.. tinny pun comey apa.. =)

Iffah Afeefah said...

dah2

jgn tamak

ckopla satu yu

ai tak nak tinny ke gegirl haha

ahsfantasy24 said...

tini pun comel !
saya suka kucing !
:D

Wallahua'lam said...

as salam..
comelnya tinny

;)

anak dia boleh bagi pakcik :p
hm..rupa ia lebih kurang macam kucing adik pakcik yang nama berin.
huhu..sebab dia oren.

ada 3 serangkai. biko, berin,becik.
adoi

FasiHaH SupiaN said...

ya Allah...comel sangattt

ash_mza said...

hik3... gebusssnyaaaaaaaaaaa bulu dia... gerammmmm cium2:D

Blogger Rajin Komen

Get this widget
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih dari Jeneral Sunah Suka Sakura dot com.