BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, June 12, 2012

Jom Join Beauty Cutie Contest by Hijabsufi

Disebar-luaskan daripada: Hijabsufi



Mana-mana yang ada adik-adik comel macam Aisyah dengan Puteri tu, boleh la join pertandingan ni ye~ Kalo takde, gi mintak adik-adik perempuan tepi-tepi jalan tu bergambar dengan kamu... Yang penting, kamu bukan lelaki kayyy...=.=


5 comments:

Embun Melati said...

terima kasih banyak2 sunah!may Allah bless you always..:)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

kak sunah dengan kira xnak amik gambar skali ke n join contest??

adik ngan kakak kn

keh3..

maszull said...

assalamualaikum sunah...best gak ni tapi x tahu gambo anak sape yg nak diletakkn nanti ...:)

hijabsufi said...

Assalamualaikum...thanks bnyk2 ea tolong promote contest ni..:).

Iffah Afeefah said...

xmoo xmooo

kami xcomel

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.