BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, July 24, 2012

Tak Menyempat

Hadoiii...

Tak menyempat konon. Ye ye aje. Patutnya bulan Ramadhan macam ni la lagi sempat, sebab da skip waktu sarapan, lunch dan tea time (macam la dulu ada tea time). So, lagi banyak masa untuk betul-betul fokus kat lab.

Tapi tapi tapi... Nape ntah susah bebenor nak fokusnyeee. Haiyooo...

Baca sikit je journal dan paper, baru beberapa ayat, satu-dua perenggan, dah rasa boring lalu carik benda lain nak buat. Adoiii... Tahu tak, masa kat lab je la masa nak fokusnyeee. Balik rumah petang da kena masak, berbuka, terawih, balik malam da penat. Mana la sempat nak study cik Sunah Sakura oiii~

So, please laaaa berusaha untuk fokus!!! Fokus, fokus!!!

Tapiiii...hurmmm... Hari tu kat rumah, baca lepas jam 12.30 malam, boleh pulak fokus. =.="

Rasanya kena carik masa yang sesuai jugak ni. Orang kata, masa berkualiti.

Tambah lagi, kena tampal note kat depan skrin desktop ni, dengan ayat berbunyi... "Ko nak kawen ke tak? Cepat habiskan master!!!"

Erk!


P/S: Petang ni nak berbuka ape ekkkk...tengokkkkkkkkkkk! Sempat pulakkk!!!


15 comments:

Anum said...

fokus2

Citarasa Rinduan said...

Suka ayat note y bakal sunsh rancangkan tu.. Hehehe

klu master tak abis.. Alamatnya pospone kahwin.. Hehehee

apapun.. Setiap y sunah bt/lakukan k.ayu sokong100%

Moga berjaya...

aimie amalina said...

kekekeke
terasa lucu plak bile akak bermonolog sendiri..
heee..
nmpak beno dugaan kuat masa posa kan kak..

tak pe, insyaAllah, setkan fikiran pada aim master akak okeh!
insyaA;;ah dpermudhkan..

chayok2 kak ;)

salam ramadhan kak sunah ;)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

betul tu dik kalau x kena masa buat pun tak menjadi

maszull said...

assalamualaikum sunah...ye sunah fokus2 nanti boleh habiskan pengajian cepat2 n nak kawin yer...:)

selamat berpuasa yer...:)

FasiHaH SupiaN said...

hahaha comel la angha nie =D

SoLy SoLicious said...

haa..fokus2..nnt lmbt khwin..tehee

eiela said...

masa semakin mencemburui kita kan.

kiera'sakura said...

mesti semangat lebih bila baca kawen tue hari2 kihkihkih

Iffah Afeefah said...

note tak menahan

cpt abiskan master

tunggu yu kawen

pastu ai lak kah4

misshannajr said...

kelakar la..nak kawen kena habis master ek? haha

fRaMe+LenSeS said...

Bole tu boss.

mas saari said...

chaiyok2.. sunah boleh!

anif abdullah| AA said...

slow-slow... huhu

IBU GEBU said...

ayat dekat note tu memang cun, berjujuran air mata kak Ita membacanya T_T

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.