Tak Menyempat - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Tuesday, July 24, 2012

Tak Menyempat

Hadoiii...

Tak menyempat konon. Ye ye aje. Patutnya bulan Ramadhan macam ni la lagi sempat, sebab da skip waktu sarapan, lunch dan tea time (macam la dulu ada tea time). So, lagi banyak masa untuk betul-betul fokus kat lab.

Tapi tapi tapi... Nape ntah susah bebenor nak fokusnyeee. Haiyooo...

Baca sikit je journal dan paper, baru beberapa ayat, satu-dua perenggan, dah rasa boring lalu carik benda lain nak buat. Adoiii... Tahu tak, masa kat lab je la masa nak fokusnyeee. Balik rumah petang da kena masak, berbuka, terawih, balik malam da penat. Mana la sempat nak study cik Sunah Sakura oiii~

So, please laaaa berusaha untuk fokus!!! Fokus, fokus!!!

Tapiiii...hurmmm... Hari tu kat rumah, baca lepas jam 12.30 malam, boleh pulak fokus. =.="

Rasanya kena carik masa yang sesuai jugak ni. Orang kata, masa berkualiti.

Tambah lagi, kena tampal note kat depan skrin desktop ni, dengan ayat berbunyi... "Ko nak kawen ke tak? Cepat habiskan master!!!"

Erk!


P/S: Petang ni nak berbuka ape ekkkk...tengokkkkkkkkkkk! Sempat pulakkk!!!

15 comments:

  1. Suka ayat note y bakal sunsh rancangkan tu.. Hehehe

    klu master tak abis.. Alamatnya pospone kahwin.. Hehehee

    apapun.. Setiap y sunah bt/lakukan k.ayu sokong100%

    Moga berjaya...

    ReplyDelete
  2. kekekeke
    terasa lucu plak bile akak bermonolog sendiri..
    heee..
    nmpak beno dugaan kuat masa posa kan kak..

    tak pe, insyaAllah, setkan fikiran pada aim master akak okeh!
    insyaA;;ah dpermudhkan..

    chayok2 kak ;)

    salam ramadhan kak sunah ;)

    ReplyDelete
  3. betul tu dik kalau x kena masa buat pun tak menjadi

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum sunah...ye sunah fokus2 nanti boleh habiskan pengajian cepat2 n nak kawin yer...:)

    selamat berpuasa yer...:)

    ReplyDelete
  5. haa..fokus2..nnt lmbt khwin..tehee

    ReplyDelete
  6. masa semakin mencemburui kita kan.

    ReplyDelete
  7. mesti semangat lebih bila baca kawen tue hari2 kihkihkih

    ReplyDelete
  8. note tak menahan

    cpt abiskan master

    tunggu yu kawen

    pastu ai lak kah4

    ReplyDelete
  9. kelakar la..nak kawen kena habis master ek? haha

    ReplyDelete
  10. ayat dekat note tu memang cun, berjujuran air mata kak Ita membacanya T_T

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad