BLOG ENCIK SUAMI

Monday, August 13, 2012

Mungkin Entri Terakhir

Mungkin ni entri terakhir sebelum balik bercuti beberapa hari  lagi.

Kat rumah tak tau sempat ke tidak nak bukak laptop dah. Facebook pun semakin sunyi sebab internet kat rumah tak dapat menampung akaun Facebook saya yang beratnya entah berapa Mbps...=.=

Hari ni jumpa Dr, bincang sikit tentang perjalanan research. Dalam hujung bulan 11, thesis da nak kena submit. Jadi, ada tiga bulan lebih saje lagi untuk saya bergelumang dan bergelut jiwa raga dengan research saya yang em em em...susah nak describe. =.=

Hurmmm... Sedar tak sedar, tinggal berapa hari je lagi Ramadhan akan meninggalkan kita. Wuwuwu... Rasa macam tak cukup lagi amal ibadah yang saya buat bulan Ramadhan ni, da nak raya dah... Saya is sedih sangat-sangat.... T____T

Apapun, kalo tak sempat untuk saya beronline lagi lepas ni, mohon maaf zahir dan batin atas salah silap secara sedar mahupun tidak kepada semua pembaca blog samada yang bising ataupun senyap, penumpang lalu sekejap, penstalker, pen hitam, pen biru..eh...! Harap dimaafkan...

Selamat memperbaiki amal pada hari-hari terakhir Ramadhan dan salam Aidlifitri kepada semua... Moga Allah terima amalan kamu dan amalan kita semua... Ameen...


P/S: Dr cakap, kena banyak Qiamullail lagi di penghujung Ramadhan ni...saya cakap, Qiamullail buat kek lapis, Dr? Err...


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.