KEPANTASAN MATA BLOGGER

Tiba-tiba rasa cam nak laju je taip. Join satu segmen bernama Segmen Kepantasan Mata Blogger kat blog Enchek Ben yang berheaderkan header di bawah pada blog beliau~


Okie Enchek Ben, ni jawapan saye~~

1. http://lilyelisaabubakar.blogspot.com (LILY ELISA BT ABU BAKAR)


3. http://www.borakkosong.com (EDDIE YUSTIN)


5. http://www.benashaari.com (Ben Ashaari)

Pendapat saye, pendapat saye, pendapat saye~ Huhu..agak susah jugak segmen ni..sebab de satu blog tu  (4) dia da tukar header dia..hehehe~ Dan yang ke 5 tu, takde dalam senarai 50 list blogger yang diserpihkan headernya. Boleh ke tu? Heh~

Ni da boleh jugak jadi segmen Kepantasan Jari-jemari Blogger gak ni~ :p Tapi, apapun, best!! Sangat suka! Thanks Enchek Ben~ ;)

6 comments:

  1. ujang 9897 punya pun ada ek..hehe

    ReplyDelete
  2. ujang9897> a'ah~ ujang la yang tukar header tu~ hehe

    ReplyDelete
  3. NuSaNa NoSa 91> hee~ tak..pemenang 3 blogger je, saya lewat 2 blogger~ sob3..:p salam kenal ye~

    ReplyDelete
  4. as salam..
    wah!cukup pantas :)

    ReplyDelete
  5. ...> wassalam wrt..belum cukup lagi~ :D

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com