300, tahniah! Nuff da tak merajuk....:)

Alhamdulillah, hari ni bukak akaun nuff~ Terkejut tengok earning naik~ Naik berapa? Rahsia...haha. Apapun, thanks ya encik nuff~ Sudi jugak menaikkan diri...walaupun tak pernah ada BE...

Kamu-kamu yang klik tu, terima kasih ye~ klik la lagi~ hehe

Admin: Budak ni baru belajar pasal nuff...jadi, sila buat-buat kagum ye~

.

.

.

Pendeknya entri hari ni... Kita tambah lagi~ :D Sila tengok gambar di bawah...


Tahniah kepada follower ke 300! Bukak hari ni tadi da lebih 300, orang yang bertuah itu ialah Admin P@P. Beliau merupakan seorang guru yang berasal dari Sarawak dan mengajar juga di Sarawak. Heh~ orang negeri ni... Baru start berblog pada bulan Oktober tahun lepas, dan dah ada 51 follower setakat yang saya jenguk tadi. Blog yang simple, Cikgu Lai si pemiliknya, bila tengok nama blog beliau Paradigma @ Pandangan, boleh dilihat yang entri-entri beliau banyak berkisar mengenai isu semasa. Beliau mengupas isu dengan baik, itulah tugas seorang guru kan? Hehe...Apa lagi, jenguklah blog Cikgu Lain kat SINI ya, kalau suka, jangan lupa follow~ :)


Siap satu blog review khas untuk kamu follower ke 300~ ;) Tahniah dan terima kasih ya~



6 comments:

  1. Assalamualaikum.
    Terima kasih saudara Sunah atas ulasan ringkas tersebut. Semoga persahabatan maya akan terjalin kekal.

    TQ

    ReplyDelete
  2. laa...ingatkan ade rm300 dlm nuff tadi...klau ade pon ape slhnye...bley wt kenduri kesyukuran kecil2an kt utm...huhu

    ReplyDelete
  3. @Admin P@P

    Wa'alaikumsalam wrt..sama-sama cikgu. Insya'Allah..:)

    ReplyDelete
  4. @mohd zhafri

    ha..kalo gitu zhafri kena rajin klik iklan kat blog ni ye~ :D

    ReplyDelete
  5. tahniah sbb rmai dah follower..=)

    sy masih baru dalam dunia blog ni..
    masih banyak perlu belajar..

    ReplyDelete
  6. as salam..
    wah~ tahniah

    :)

    dari sarawak juga ;)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com