Saya Dah Tukar Kepada Shoutmix!

Baik! Saya dah tukar kepada shoutmix jugak!

Sebelum ni memang ada shoutmix, tapi saja nak buang balik...sebab nak bagi pengunjung duduk blog lebih lama (sebab kena taip sendiri nama & url kalau guna Cbox~ haha, kejam tak??)

Tapi malam ni, setelah baca macam-macam cerita di blog rakan-rakan blogger, gulp~~ saya rasa better tukar...takpe lah kalau pengunjung jejak kejap je pun. Asalkan tak ditipu oleh blogwalker.

Kenapa mereka menipu? Tentu ada sebabnya, dan mereka juga ada kelebihan tu untuk melakukannya sedemikian. Kalau saya nak, saya pun boleh buat macam tu kan? Memudahkan kerja lagi~~ Tak penat dah nak blogwalking~ Boleh fokus projek...lalala~

Tapi...tak best la gitu...lebih suka blogwalking sambil amek tau berita terbaru rakan-rakan bloggers...lagi best kan??

Ops, apa yang berlaku sebenarnya? Nak tau sila klik blog Ir Nazirul Hazwan, dan ikut langkah-langkah seterusnya~ :D



Saya Dah Tukar Kepada Shoutmix! Saya Dah Tukar Kepada Shoutmix! Reviewed by Sunah Sakura on January 18, 2011 Rating: 5

7 comments:

  1. kmk singgah sitok juak. dah folo ktk.
    kmk alu delete cbox kmk tek, tegal bw pebulak ya. huhu.

    ReplyDelete
  2. @Yann Mazian

    ya lah, alhamdulillah..agik ada akaun shoutmix dolok..:)

    ReplyDelete
  3. blur2=,= huhu
    kmk x paham pun pa bnda tok...cmne dknya bole bulak??
    bukak kt blog2 yg di'link'kan entri2 yg cita sal tok..semua cm lam keadaan marah jak..huhu..
    mun gna flashbox??eehehe

    ReplyDelete
  4. tu la..byk dah dgr kes bw guna sofware ni.. nak jalan mudah..

    ReplyDelete
  5. @Fiqas

    kelebihan masing2..cuma ganjarannya kelak berbeza..

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comments with link will be deleted, I'm sorry, as I don't want it to increase my spam score. Thank you.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.