Thanks Stalker!

Ni bukan shoutbox, sila jangan jerit kat sini~ hehe

Nak melenting?

Taklah...

Nak menyeru stalker yang dikehendaki...

Tunjukkan diri, tak tinggal link pun~ tak best!

Tadi ramai cerita tentang rumah dah siap, pahat tak berbunyi...

Ni pulak baling batu, sembunyi tangan kot...

Thanks sebab mengendap saya~ Rajin-rajinlah baca entry dalam blog ni ye terutama yang ni dan yang ni, jangan duk baca komen kat blog-blog lain jek... Terima kasih.


Thanks Stalker! Thanks Stalker! Reviewed by Sunah Sakura on January 10, 2011 Rating: 5

9 comments:

  1. sabar ya...selalunya stalker nie mmg mcm nie..tak tiggalkan link..yelah, siapa yang nak orang tahu identiti dia bila dia cakap sesuatu yang tak baik kan..

    ReplyDelete
  2. sabar ek...
    org takde keje mmg cetu...
    taw mgata jer...

    ReplyDelete
  3. as salam..
    kan boleh kesan dalam blog?kalau komen2 anon ni,kita boleh cari dari mana sumbernya tu.

    ReplyDelete
  4. eh.silap.tu dalam.sb rupanya

    ReplyDelete
  5. @...

    boleh kesan IP? bolehkan...yang pasti IP dia dari KL..

    ReplyDelete
  6. salam,
    mesti dia tu baru sekali dua tengok blog sunah.. eheh~

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comments with link will be deleted, I'm sorry, as I don't want it to increase my spam score. Thank you.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.