Lagi-lagi TAK Sambut Ni!

Blog tak laku lagi? Ade lagi yang komen kat SINI. Bila baca-baca komen diorang, ada satu komen tu yang buat saya terdetik nak tulis ni. Diorang kata takde orang nak datang baca entry kat blog diorang, tapi saya tengok ramai jek yang datang malah di kalangan kawan-kawan lak tu~ Sangat best tau bila kawan-kawan yang memang kenal kita, datang baca blog kita! Mungkin diorang tak komen, tapi diorang baca gak kan? :) 

Tak macam blog saya ni...huhuhu...sedih, sedih..:(

Lagi mereka yang join kempen...sila jangan meluat baca pasal kempen aje! :D

Amalina (adikku sayang~~~ :D)
Enchek Ben (dush2! pakcik saya pun join! :p)
FAZTEE DANISHA (nama campuran! :D)
Syah (Syah ada buat 'kempen buang bayi' jugak~ baca entry dia)
Areliff (dari dia la kempen ni mula terjadik!)

Tadi saya gi blogwalking kat blog-blog yang join kempen, sambil tu jenguk satu blog ni sebab tengok title macam lain macam jek...bila bukak, wahahaha! Paknyah, kalau u tak jenguk, memang rugi! Siyes! Hahaha~ Sila jenguk SINI~ Tettt!


12 comments:

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com