BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, February 5, 2011

Pening: Sakura Buka Baju!

Pening bertambah pening. Sedih tau Enchek Nuffnang! Tadi gi cek trafik kat rumah Enchek Nuffnang, terkejut tengok trafik semalam.


0???? Biar betul? Adoi...kenapa 0? Masa cek semalam ada jek. Huhuhu. Nape ni Enchek Nuffnang? Kesianlah kat saya yang tengah demam ni. Aiyooo...lagi pening bila cek keywords yang orang cari kat blog ni.


Sakura ade pakai baju ke? Itu sakura lain! Gi cari tempat lain~ Sini sakura takde pakai baju. Eh, sakura kat sini bunga, jadi memang takde baju. Pengkid pun takde. Tak dengar cakap ke? Enchek Nuffnang, dah cakap tak kat dia tu? Ish, potong gaji kang!~:D




16 comments:

Wan Gerrard said... Reply to comment

alamak keyword bukan Gerrard yg cari :P

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@Wan Gerrard

oh, bukan eh? ekeke~

Along Usop said... Reply to comment

ahahahah.. macam tu punye search keyword pon lekat kat sini.. =p

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@Along Usop

entah! pelik betul!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply to comment

eh..cik sunah dah pakai template polkadot..bolehla geng hehe..

yahaya said... Reply to comment

mcm request ler tu..wat cepat

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

boleh, boleh~ hehehe

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@yahaya

haha~ dush!

-[miracle]- said... Reply to comment

haha. sape cari keyword macamtu?
eika takk ! :P

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@-[miracle]-

yeke? bukan eika ke? hahaha~

-[miracle]- said... Reply to comment

bukan eika ! percayalaaahhh~
haha :D

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@-[miracle]-

iye? ingatkan eika tadi...hahaha~

DeQdEq said... Reply to comment

siapakah sakura yang dicari tu...heheheh

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@DeQdEq

erm..sape ek? kak deqdeq kot! :D

iniialahaku said... Reply to comment

errr....samala kita..dah 3 minggu xamik port langsung kat blog,,,mnjunam abes

Sunah Sakura said... Reply to comment

@iniialahaku

jauhnya godek entri lamaaaa... hahahha~

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (48) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.