‘Senang & Menang with Puteri Katek!!’

Takde sape tag, tapi saya nak masuk! Haha~ Katek tag benda lain, saya nak join benda lain! Boleh tak Katek? :p

Nak join contest Katek...


Saya nak kongsi resepi ni~~ Resepi Pizza Telur Berkeju~~ Baru je post tengahari tadi... Sila rujuk SINI ye Katek... Boleh kan macam ni? Hahaha~

Saya tau contest ni dari blog Katek la! Sebab tadi Katek tag satu contest tu, tapi saya nampak contest Katek ni dulu~ Lalala~

Simple jek contest dia, kenapa simple? Klik la gambar contest kat atas tu kalau nak tahu ye~

Saya tag...Norfa...sebab dia suka masak jugak! Teetttt! :p

Admin: Psst! Norfa da tukar tau! Tukar pe? Bukan jantina! Gi tengok blog dia kalau perasan! :D



‘Senang & Menang with Puteri Katek!!’ ‘Senang & Menang with Puteri Katek!!’ Reviewed by Sunah Sakura on February 04, 2011 Rating: 5

2 comments:

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comments with link will be deleted, I'm sorry, as I don't want it to increase my spam score. Thank you.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.