Kalau Saya Ini Qaseh Dalia Adelia


Kalo kamu klik header ni, kamu mesti jumpa sesuatu

Kenapakah Qaseh Dalia Adelia??? Wahahahaha~ Dear, baca baik-baik ye...

Okie...kalo saya ni pemilik blog yang super duper cumil tu kan, first sekali...ha...ni kalo sape-sape kenal rapat sangat ni tau lah...saya akan pastikan entri saya justify. Baru nampak kemas sikit...ehehehe. Lepas tu saya akan pastikan takde typo dalam entri saya, okie~ Ops~

Then saya nak centerkan ads heartbeat kat bawah header tu dengan yang kat sidebar tu. Bagi lebih kemas sikit. Kih kih kih. Ads nuffnang semalam da cakap dah kat dia, Qaseh da betulkan. Jadi hari ni takleh nak tegur da benda tu. Hehehe...

Yang lain, ok kot...entri-entri pun da mantap...tang header malas nak kata apa sebab dia ni pandai bab-bab ni...so, tak payah kata apa, senyum saje... :)

Kalau Saya Ini Qaseh Dalia Adelia Kalau Saya Ini Qaseh Dalia Adelia Reviewed by Sunah Sakura on April 07, 2011 Rating: 5

14 comments:

  1. sebab saya tak pandai nak buat semua tu haha tq dear

    ReplyDelete
  2. segmen br ye? br balik.. jap nk jenguk~

    ReplyDelete
  3. ala..tak gado pun,...kutuk la kaw2..

    hehe

    ReplyDelete
  4. itu dia... komen yang sungguh bersifat keibuan.... hahaha....untungnya ady~
    tak de kene mengena pulak tetiba

    ReplyDelete
  5. haha,.ujang nk cri gado,.hehe,.hambek,sunah komen terbaekk dr ldang,.hehe,.

    ReplyDelete
  6. ujang x puas hati..kahkahkah

    ReplyDelete
  7. errkk.. tertdo td.. xsempat join..
    rugi jer..

    ReplyDelete
  8. sama mcm ujang...kita nk tgk kaw2 nyer...gado geli2..hehe


    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/doktor-cantik-lelaki-buncit-dan-dot-dot.html

    ReplyDelete
  9. haha...tu je?klu masuk blog akak...jumpa lbh dr 10 kelemahan kot?suba skedeng...tp tak guna kutuk pun sbb akak x pandai wat apa2 nak bg cun ..hik3

    ReplyDelete
  10. as salam..
    adei. komen ujang. ish.
    nak aje ada yang berlaga. ke main betul. hehe~ =p

    apa2 pun, memberi dan menerima.
    dua2 blog pun pun bagus ;)

    ReplyDelete
  11. kak sunnah mai bc entry tebaru ni. komen ye

    http://onlymezue.blogspot.com/2011/04/wahda-jd-blog-muslimahkak-sunnahnak.html

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comments with link will be deleted, I'm sorry, as I don't want it to increase my spam score. Thank you.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.