Lima Ke Enam? Ke...Lima?


Lima ke enam?

Ke lima?

Enam eh?

Ke lima enam lima enam lima...?

Hahaha~ mende la si Jeneral SSS.com ni mengarut kan?

Sebenarnya nak kongsikan nombor cantik ni tadi...


Hari tu frust bersama-sama PCM sebab tak sempat nak capture yang 55555...T___T

PCM kata, tunggu yang 66666. Erk! Jauh sangat lagi tuuu...

Thanks tau kamu-kamu yang baca ni! Kamu la tu...yang dalam 56565...;)

Pssst! Dah undi jiran saya lom? Undi SINI!

Lima Ke Enam? Ke...Lima? Lima Ke Enam? Ke...Lima? Reviewed by Sunah Sakura on April 24, 2011 Rating: 5

13 comments:

  1. byk betul pageview die..pcm tu smngt betol

    ReplyDelete
  2. as salam..
    haha
    salah satu no. password saya
    no. 565656

    XD

    ReplyDelete
  3. kalau letak dekat blog
    konpem sikit je

    hahhahahhaha, tahniah

    ReplyDelete
  4. p la tikam, mane tau dpt 10k.hahaha

    ReplyDelete
  5. sok nk p tikam nombor ekor ea..hahahah

    ReplyDelete
  6. mai sini jap tengok otai n follow, huhu selama ni tak tau nak follow ker tak takut sombong, wuhuhu

    ReplyDelete
  7. yea!! alya dalam 56565 tu.hehehe

    ReplyDelete
  8. cantik no. tu sunah.. hihihihi esok akak undi sunah pulak, hari nie akak dah undi CMG

    ReplyDelete
  9. syangnya... ada 6 kalu 4 ikut kata mamat tu bli 4D lalaa... x bekk.. :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.