BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, May 25, 2011

Best Ke Header Aku?


DAH TUTUP

Hurmmm...

Tiba-tiba nak buat segmen ni. Sebab tadi borak-borak dengan blogger kat UTM Bloggers, pasal satu contest tentang header tu. Tapi yang ni lain pulak. Hehehe... Saya nak buat macam ni, sape-sape yang join ni nanti, saya akan senaraikan link diorang, jadi kamu-kamu yang lain akan kritik habis-habisan header dia. Muahahaha~

Berminat tak? Eh, salah! Berani kena kritik tak??? Ape yang perlu kamu buat adalah...

1. Buat entri, tajuk : Sunah Sakura Tanya Best Ke Header Aku?

2. Tepek header Sunah Suka Sakura dot com dan linkkan ke entri ni.

Ini header SSS.com untuk ditepek
3. Tepek header blog kamu, dan nyatakan sape yang buat header blog kamu tu. Kalau taknak tepek header kamu pun takpe, sebab leh tengok kat atas... Hahaha~

4. Dah siap, paste url entri tu kat sini.

Tu jeee... Tutup? 4 petang.


61 comments:

aDisH.sHidA said... Reply to comment

best suka....header saya pun best kan.... :)

athirah said... Reply to comment

good luck yg join :)

farasakura said... Reply to comment

hehe header farasakura tak chomell la..XD

budakkampung39 said... Reply to comment

dah join...tapi header ku memang tak besh hahahaha

http://budakkampung39.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

solomolo said... Reply to comment

dah siap kak !!!~

http://solomolo.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

fRaMe+LenSeS said... Reply to comment

Assalamualaikum boss, ciap dah.. hehehe..

http://frameandlenses.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

Faris Adli said... Reply to comment

dah siap..

http://www.duniafaris.com/segmen/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku/

☀ Izzaty Hedry☀ said... Reply to comment

join..!.;)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

AdyBudika said... Reply to comment

http://www.adybudika.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

нαηιмQαtяυηηα∂α said... Reply to comment

saya join!! tapi link ke blog sunah tak ok lagi, nanti saya edit sebelum 4 petang ea...

http://mawarmawarputih.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

Farhan Muhammad said... Reply to comment

kali pertama menyertai.

http://kebosanankehidupan.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

jemput-jemputlah melawat.

MISS QASEH SAIFUDIN said... Reply to comment

nk join jgak..hihi..=)


http://qasehsaifudin.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

NiSha said... Reply to comment

Nisha join..

http://heandsheloves.blogspot.com/2011/05/155-sunah-sakura-tanya-best-ke-header.html

mizz_aainaa said... Reply to comment

http://aainaa4a.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

waN Mohd Salim said... Reply to comment

ps join deh

http://www.penulissenja.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

mad khaz said... Reply to comment

join XD

header buruk jek

http://platunkhaz.blogspot.com/2011/05/plan-no-151-sunah-sakura-tanya-best-ke.html

mohd zhafri said... Reply to comment

http://zaft3.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html
haha....meh la kritik2

Farhan Hanif said... Reply to comment

dengan ini saya mengumumkan saya JOIN segmen ini

http://farhanhanif.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

normala_ali said... Reply to comment

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

join.. :)

CikAizA said... Reply to comment

Aiza join yer... heheheh

http://aizasahree.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

nur amalina athman said... Reply to comment

kak sunah..nak join..:)

http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

aDisH.sHidA said... Reply to comment

http://cahayanurqasih.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

najwa's said... Reply to comment

best nih, tapi, namo join la sebab rasa berdosa dengan header najwa tuh. :'( sunah tolong carik sponsor nak wat header baru... :(

Belog MTT said... Reply to comment

MTT joinnnn .. :)

http://www.lailyqaisyirah.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

MyraAyreen ^^ said... Reply to comment

juin jugak ea sunah :D

http://secungkildukaku.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-haeder-aku.html

~..Lesung Batu..~ said... Reply to comment

akak sayam adik sayam join jugakkk =p

http://aremelyna.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

mcm ni lah said... Reply to comment

baru tempah semalam header saya dengan fahmi mahat. saya join segmen ni.

http://www.macamnilahkita.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

Syazana Aziz said... Reply to comment

saye join saye join. hihi

http://syazana-aziz.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

Syuhadah Razali said... Reply to comment

adah join,,

http://syuhadahrazali.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

kakiterbang said... Reply to comment

silalah mengomen kerana saya telah masuk segmen ini..

http://zeroesinlife.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

Ly_Tulip said... Reply to comment

Juin sini.. :)


http://lytulip.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

:)

FasiHaH SupiaN said... Reply to comment

nahhh da siap!


http://www.fasihah.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

forever love said... Reply to comment

atq dah join..

http://atiqsalleh.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

-✿Ayu✿- said... Reply to comment

best ke header ayu???

http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

~Kirin Selama Perak~ said... Reply to comment

http://kirinselamaperak.com/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku-kirin-selama-perak/

ehem2..KSP datang menyemak ni !
:D

Fariza Othman said... Reply to comment

http://farizaothman.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

GreenAppleKu.com said... Reply to comment

Header blog saya paling best dan gempak.. tak caya? Jom terjah..huhu..

http://www.greenappleku.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ker-header-aku.html

zie said... Reply to comment

cik sunah...zie join jugak ek..


http://secebisbingkisan.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

safia said... Reply to comment

MINE ;)

http://gig-safia.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

YAYA AZURA said... Reply to comment

salam..kak yaya join..

http://diariibuwafiq.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

Doktor Cinta said... Reply to comment

pendamba join..yeah

http://pendambamawar.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

UNA budak BAEQ said... Reply to comment

tao dah header saya best
tak perlu kata apa-apa :p

http://saiapanic.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

kiera'sakura said... Reply to comment

http://kierasakura.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

siap!!!

faizlaster said... Reply to comment

huh..sempat agi kan..hehe
join~

http://faizlaster.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

Mylady said... Reply to comment

walaupun akak tahu header akak tak cun, dan bakal dikutuk dan dikritik habis2an..tapi, akak tetap nak join...hehehehe...:-)

http://ibundadelight.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

Chegu Zubir said... Reply to comment

c.z join
http://zubir5588.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

mas saari said... Reply to comment

nak join jugak! sempat lagi kan?


http://www.massaari.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

Dayana AZ said... Reply to comment

http://www.herstoriie.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header.html

woot lagi 13 minit nk tutup . pheww haha

farra said... Reply to comment

http://farra-laiyin5606.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

meh tgk cni lak..

Misz Ayu said... Reply to comment

yuyuk join neh ! =)

http://yuyukstandalone.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

Cik NuRuN said... Reply to comment

alamak nk kol 4 dah , nk join jugak . kejap ye nk bwt entry , hehehe

Cik NuRuN said... Reply to comment

oke da siap ! hehe


http://nurunnadhirah.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

::Mastura Zakaria:: said... Reply to comment

nak join jugak...

http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

GeminiGurlz said... Reply to comment

2min left b4 4pm....
http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

azian said... Reply to comment

sunah...
tak dapat join taw!!!


huhuhu....


akak di cameron higlands la semalammmmm...huhuhuhu

azian said... Reply to comment

eh sunahhhhh....
ya allahhh...
hr ni ke???

busy laa...huhuhu...students baru masuk maaa...len kalik akak join laaa....buat la lagik...dan lagikk...lagiiikkkk...heheheh

apa2 pun akak suka header sunah...

shiema sufian said... Reply to comment

done :)
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

RedVixen said... Reply to comment

alamaakk... baru nak join :(

udin said... Reply to comment

huhuhu~ xsempat nk join.. baru ja on pc.. takpe la lagi pun header ceq biasa2 ja.. huhuhu~ :(

angah said... Reply to comment

kak sunah...awat tutup kedai awl sagt nie...baru ja nk join...baca2 da tutup kedai nie...uhuhuhuhu

shigellazoster said... Reply to comment

baru je nak join.. huhuhu... :)

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (48) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.