Sergeant Keroro tanya apa hobi anda !!


Sila klik header alien ni untuk jumpa UFO

Sergeant Keroro tanya dari hari tu lagi nehhh...

Hobi akak eks?

Ermmmm... Ermmmm... Ermmmm...

Biarlah gambosss bercerita~

Cherry Blossoms 1 by ~juju--juju on deviantART

Summeritis 2. by =realityDream on deviantART

050510IX by ~kristianna11 on deviantART

Fire Flower by ~ShantDotMe on deviantART

I blog it all by *xixa on deviantART

Itu saje~ Faham? Hehehe...

Nak tag kamu-kamu yang berminat untuk join~
Sergeant Keroro tanya apa hobi anda !! Sergeant Keroro tanya apa hobi anda !! Reviewed by Sunah Sakura on May 30, 2011 Rating: 5

9 comments:

  1. ahahaa..last2 berblog jugak akhirnya..

    ReplyDelete
  2. gambar second last tu cam gambar api kat tempat masak je

    ReplyDelete
  3. 1. tanam pokok??
    2. seriusly tak tau..hehe.
    3. membaca (akak pun sama)
    4. memasak
    5. blogging...

    cantik2 gmbr ni..
    and yes,hanya gambar tak perlu kata apa - apa :)

    ReplyDelete
  4. dah join dah,. nak tengok tak kita nyanyi lagu 60an

    ReplyDelete
  5. 1.tengok bunga sakura
    2.melukis kot?
    3.membaca...
    4.memasak!
    5.yg of courselah tau...blogging!

    hehehehehe...

    ReplyDelete
  6. no 2...tengok matahari terbenam?
    or tengok langit bila matahari nak terbenam..hehe

    ReplyDelete
  7. @pearl jade

    wah, nak cuba sampai dapat eks.. hahahaha~

    no 2 tu lebih kepada tengok alam ciptaan Allah...jalan2...tengok matahari terbenam tu boleh diterima juga.. hehehe...

    ReplyDelete
  8. wow wow!!

    as expected from kak sunah.

    biarlah gambar berbicara,tak gitu? hehe XD

    thanks join kak! =)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comments with link will be deleted, I'm sorry, as I don't want it to increase my spam score. Thank you.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.