Blog Menjadi Saksi di Sana!


http://cik-shiqah.blogspot.com


Jika mulut, tangan dan kaki akan menjadi saksi di akhirat kelak, maka blog pula adalah salah satu bahan bukti kepada tangan serta jari jemari. 

Apa yang kalian tulis? Apa yang kalian gambarkan? Suatu hari nanti pasti akan dihitungkan. Blog memang tak bernyawa dan mempunyai suara tapi blog punya jiwa. Jiwa yang terhasil daripada penulis blog itu sendiri agar dapat diserap ke dalam minda pembaca yang membaca blognya. Sila baca sambungan di SINI.

19 comments:

  1. =)..nak buat entry ni jugak..

    ReplyDelete
  2. erk terbaik

    ermmm sume ni saham di akhirt kelak

    ReplyDelete
  3. wow!!

    tetibe takut nak blogging.. kena jejak kasih balik entri-entri lepas. dah baik atau belum??

    dan smeoga entri akan datang lebih bermanfaat.. terima kasih :)

    ReplyDelete
  4. sapa ada melucah dalam blog, pas baca ni mesti kelam kabut nak padam.. haha

    ReplyDelete
  5. wow!

    sharing yang bagus!

    terbaik kak sunah :)

    ReplyDelete
  6. testing2!!! retiss kuning dtg..

    ReplyDelete
  7. ini serious satu sharing palin g power+best dalam hidup saya.haha

    ReplyDelete
  8. perkongsian yg hebat!
    sebab tulah kita berblog kena ikhlas dan tak terpesong dari landasan sebenar!

    ReplyDelete
  9. wow mase bace blog dia mcm terfikir2 balik entry2 yang lepas,, thanks syer ni sunah ;)

    ReplyDelete
  10. kata-kata tu sama macam kata2 HLOVATE dalam setiap karyanya...

    yang pasti novel2 HLOVATE memang BEST..

    err.. okey.. terjah!!!

    ReplyDelete
  11. Indahnya kata-kata entry ni...tersentuh...

    ReplyDelete
  12. betul tu.. apa yang ditulis, sama seperti apa yang kita bicarakan..

    berhati-hati bila menggunakan tangan untuk mewakili hati..

    ReplyDelete
  13. dah baca dah entry tu...tu la..kdg2 tujuan berblogging ni kene pegang betul2...blog la umpama suara hati kita...yg di luah kan melalui tangan...

    -Yok mampir diluk = tiada yang sempurna...ALLAH itu maha adil...

    ReplyDelete
  14. nice.. =)
    peringatan yang baik..

    ReplyDelete
  15. blog bkn medan fitnah.... thanks sharing

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com