BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, June 18, 2011

Saya Student UIA?


Dah ramai jugak yang tanya benda ni.

"Salam kak sunah, nak tanye..amik master kat uia ke skrg?"

"Student UIA ek, saya ada kawan kat sana... :)"

"Study kat UIA ke? Kenal tak XXX...?"

Nape eks? Saya macam student UIA ke? Erk!

Saya rasa ni mesti sebab anak murid UIA yang sorang tu. Dulu, feed dia kat blog ni saya namakan sebagai 'Anak Murid Universiti Islam Antarabangsa', sebab dia letak kat blog dia, feed saya sebagai 'Sifu UTM Skudai'... Tapi, sebenarnya itu tak menunjukkan saya seorang lecturer di UIA dan dia seorang student di UTM Skudai. Penamaan tu hanya menunjukkan kampus pemilik feed tu. Hehehe... Tapi saya da tukar nama feed tu, bagi mengelakkan lebih banyak kekeliruan.


Kalo ade yang rajin jenguk profile saya tu, diorang akan nampak, saya bukan student UIA, saya student UTM JB. Dan...saya seorang perempuan. Hehehe...

18 comments:

AdyBudika said... Reply to comment

pandangan pertama ...ehheheehheeh

Sunah Sakura said... Reply to comment

@AdyBudika

erk, abang pun?

Salim Harmanain said... Reply to comment

hahaha ni mesti kes kat fb semalam tu.. :P

shopping2u said... Reply to comment

nk tanya lagi sekali. sunah ni student UIA ke? hehehe

☀ Izzaty Hedry☀ said... Reply to comment

berita di terima sis..:P

mas saari said... Reply to comment

dah tau sbb pernah tgk profile sunah...hehehehe

sergeant keroro said... Reply to comment

kak sunah memang perempuan, ayu gituu.

hehe XD

::blog anak jawer:: said... Reply to comment

akhirnya terjawab sudah...ingatkn same u...pelik gak fahmi mahat ckp kak sunah student uia...hehe

-Yok mampir diluk = pasang niat untuk berblogging...

K O R I E said... Reply to comment

huhu~
baca dgn reaksi mulut ternganga ;0
OoOo inilah kak sunah
ok~ byk lagi yg xthu..
sila bongkarkan lagi. hee

ala dh terlmbt kc komen.Ingt nk jd org 1st komen~

cik Ida said... Reply to comment

dok kat Jb ke?? leh la jumpa... admire ngan Sunah la.. :)

cik pulau said... Reply to comment

errk.. dulu pun ingat akak UIA..
hahaha

kantoiiii~~

Miss Ran said... Reply to comment

lalala tau mmg dr dlu adelah wanita

Arpiiz said... Reply to comment

owh, ni kira salah faham lah ye..^^

SyazwanSarawak said... Reply to comment

laa. ingatkan budak UIA gak ><
salam perkenalan~

Entri baru - Lepak kat rumah Bro Framestone :D

Kak Aya said... Reply to comment

kak aya tau sunah tu perempuan he he.

FasiHaH SupiaN said... Reply to comment

itulah kak sunah,, sy agak xfhm, bila sy dah kata bukan dia kata xpercaya. geram juga....last2 sy yg keliru, dan terpaksa tanya...grrr

::contengan hati::)) said... Reply to comment

oww stdn utm ke ingt kan uthm jauh tak hehe,..
jb ea boleh a kite lepak same2 kan ;)

aliarosli said... Reply to comment

akak datang la pontian jenguk kite

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (50) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.