BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, July 24, 2011

23 Julai 2011


Alhamdulillah...

Sampai rumah sudah.

Penat. Tapi terkenang-kenang.

Terima kasih untuk masa-masa kamu semua yang sanggup mengusung diri ni ke sana, ke mari dalam dua tiga hari ni. Tak sangka boleh jumpa juga akhirnya. Dah lama tunggu saat-saat macam ni, berjumpa secara realiti dengan insan-insan yang amat saya senangi di dunia maya. Alhamdulillah, apa yang dirancang selari dengan rancanganNya, untuk mempertemukan kita dalam masa yang sangat singkat dan padat.


Dak Mucuk, Kakak Kecik, Aimaa, Kak Elly, Iffah, Along Tomok, Pak Cek Biola, Hisham Si Gajus, Kirin, Dek Nasz, CA Nadh, Abang Kecik, Gaven, Pikar dan lain-lain yang dijenguk sekejap kat gath SB...

Terima kasih semua...

Mengharapkan agar dari pertemuan yang singkat ni, ukhwah yang sedia terjalin semakin erat bertaut... Ameen...


26 comments:

bersama kak Es said... Reply to comment

kenape blur kan muka chomellll ituuuuu!!

forever love said... Reply to comment

terima kasih sebab datang event atq..

fRaMe+LenSeS said... Reply to comment

betul la boss. terkenang2.. T.T

Iffah Afeefah said... Reply to comment

ermm sedih la tgk gamba..

rindu sudahhh

ps: cm rupe antu lak kan 3 org tu=P

NadiRah said... Reply to comment

hahaha!!!
comel muka akak bile diblurkan..
huhuhu...

untunglah dpt bersama yg tersayang~
hik3

Hanis MY said... Reply to comment

bestnya gathering!

putERi-kAtEk said... Reply to comment

kenapa pic sy tak ada??

sergeant keroro said... Reply to comment

hehe, kenapa diblurkan muka tu?? muka sape tu?? hehe XD

p/s : yang pastinya kak sunah, 2 lagi tak kenal :P

Kalamhati said... Reply to comment

Alaa tak aci muka awak tak nampak..huhu

Bestnyeee..

aimie amalina said... Reply to comment

waaaaa..besnye! =)

アヌム ちゃん said... Reply to comment

ehh main blur2 pulak ye..heee

suhaili sarif said... Reply to comment

ukhuwah fillah
alhamdulillah
thanx sunah :)

Citarasa Rinduan said... Reply to comment

sunnah........
bestnya, knp kak tau ada gather2..
alahai..
jeles2x

FasiHaH SupiaN said... Reply to comment

hmmmm......sure seronok........

~Kirin Selama Perak~ said... Reply to comment

<--teringin bergambar ngan kak sunah~

Muslimah Optimis said... Reply to comment

iffah... macam antu ek?? antu yang cute kan..hihi

azila said... Reply to comment

Sunah..lom cukup korum lg tu 3 muka diblurkan, sbb kalo ader k.zla baru ok..4 muka diblurkan..heheh

Syahir Ramli said... Reply to comment

ni mst wajah eksklusif astro neyh..smpi nk kne blurkn mke tu plak...hihihi

::contengan hati::)) said... Reply to comment

best nye bila nak dpt join mcm ni kan ;)

lieynanilaz said... Reply to comment

sungguh jeles tau tengok korang leh geder2 gini...mencikk..haha..

rosmina samin said... Reply to comment

kenapa mesti blur..kenapa? hehehe

cik pulau said... Reply to comment

uhukk..uhukk..
jelez teramat...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply to comment

hurm...
tgk pun tau korang seronok bertemu

b a m b a m ' s said... Reply to comment

awat muka blurrrr... :P

aDisH.sHidA said... Reply to comment

semoga ikatan ukhwah antara kita akan terus berkekalan hingga akhir hayat....

SoLy SoLicious said... Reply to comment

jumpa kawan2, bestnye.... knp kt sebelah tu blur?? hmmm

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (48) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.