Saturday, July 2, 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011


Klik benda besar gedabak ni untuk join

Sambil tu, nak iklan jap...

Fabrik cotton Jepun bernilai RM165

Mungkin kamu antara yang bertuah yang akan mendapat fabrik Jepun kat atas~ Itu baru satu je hadiah yang ditayangkan... Ekekeke... Nak tau lebih lanjut, kena la join 31-7 Birthday Giveaway! dengan klik banner kat bawah ni~~~


Okie~ Itu sajeeee... Terima kasih~ Selamat menggegar~


18 comments:

Alya Esprézzo said... Reply to comment

gegaaaaaaarr gegaaaaarr !! hahaha terasa tak? :P

Munna said... Reply to comment

hi sunah..tak lama lg mmg retak la blog sunah ni...confirm rmai dtg gegar pny...hehe

JIJI YU said... Reply to comment

bergegor lemak aku

Pojiekyra said... Reply to comment

keretakan bakal bermula :D

kakchik@ella said... Reply to comment

cantek sgt la cotton jepun tu. tergoda!!

Siti asSaqynah. said... Reply to comment

hOyeah ! gegar2kan blog cik sunnah ! haha SALAM ZIARAH :)

SoLy SoLicious said... Reply to comment

singgah sini kasi gegar ^__^

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

saiazuan said... Reply to comment

dan bila ben bagi peluang.. http://eleventx.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

pha is said... Reply to comment

salam gegar blog julai...
jemput singgah sini yer : aku nak berkawan

gadis melayu said... Reply to comment

datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

gegar sini jugak ye
GEGAR BLOG JULAI 2011
dan sini
GEGAR BLOG JULAI 2011

jom join
31-7 Birthday Giveaway

heeeeeeeee~

Meck said... Reply to comment

gegar sini!!

cik Ida said... Reply to comment

hey, datang sini nak GEGAR belog kamu.. feel free to hit me back yeah :)

ada aku kesah

me@monolog said... Reply to comment

kasi gegar sama ini blog! ^^,

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

nuRuL said... Reply to comment

hello.

Datang menggegar & menggodek belog ini.hi³

Salam kenal yea!:)

imnabila said... Reply to comment

harloww..
kite kasi gggeeegegarrrr !!

hye !!
merayap n lepak kat sini yaww...
Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

sy tunggu.. heeee ~ :)

KhAiReDzAiMy said... Reply to comment

Salam...

Datang sini nak GEGAR belog awak...
Salam perkenalan...

Selalu-selalu singgah My Blog...

-Adios-

LUNA LANUN said... Reply to comment

saya dtg menggegarkan blog ini dr Segmen Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari...
Jom gegarkan saya semula!

Entri best la ni, pilih je mana yang korang nak baca:
1. Maklumbalas KFC Berikutan Laporan Kebersihan Premis Makanan Mereka Tempoh Hari
2. Buat Lawak Lak Stesen Minyak Ni!
3. Ingat Dato' Siti Je Ke Terror Menembak?!
4. Best Hape Wataniah Ni...
5. Cam ni je la kalau mau hidup!
by LUNA LANUN

A M E ! said... Reply to comment

hey there .

ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

and have a nice day ahead !

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (48) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.