BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, October 1, 2011

5 Entri Blog Yang Saya Suka Hari Ini ~♥

Klik imej kalo nak join

Ok, disebabkan entri yang nak kena letak adalah entri yang dibaca PADA HARI INI SAJA, maka yang saya baca hari ni la ye saya promote...


Kak Limah cite pasal lelaki yang reti memasak, ape kelebihan dia... Suka entri ni sebab ada Jamie kat dalam tu, nampak begitu macho sekali okeh... Sebenarnya, suka pada passion seorang cook, so entri cenggini memang disukai lah~


Entri Mama Maszull yang ni walopun simple, tapi sangat berguna ye untuk mereka-mereka yang ada hati-hati untuk dijaga. Suka yang no 9, 10 dan 11. :)


Entri ni, sangat dekat dengan kita semua yang hidup kat dunia ni. Apa yang berlaku pada tiga golongan tu, saya rasa turut berlaku di sekeliling kamu. Ringkas dan padat peringatan yang CA Nadh kongsikan, jemput baca dan muhasabah bersama!


"ingat senang ke jadi pemes..hati tu kena kuat..kalo tak ke longkang jugak la niat kita berblog pada awalnya..pemes tak pemes ke sama je..yang penting hati tu kena jaga.."


Cer baca gak yang last ni... Lepas tu jangan lupa meriahkan hashtag #kalaulahakubuku kat twitter. :p


Terima kasih sudi baca bersama-sama... :)


19 comments:

Iffah Afeefah said... Reply to comment

Erk 3 kt bwh ske bce

Eera Shera said... Reply to comment

ok nak terjah

APi said... Reply to comment

entry saya?
=]

nuruashia ♥ said... Reply to comment

perghhhh nseb bek kak limah update hohoho3!~

FaKArePa!n said... Reply to comment

aik..link sndiri pon ado..

Kancil 8349 said... Reply to comment

no dua tu Kancil suka...hehehe

aimie amalina said... Reply to comment

toink2!
sume dh bace kak!=]

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply to comment

akak nk baca gak..jap2

cik pulau said... Reply to comment

ada yg da baaca. ada yg belum..heee

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said... Reply to comment

Salam.. Mak Dara dr segmen yang sama.. Wahhh 5 entry yang menarik.. Mak akan cuba terjah entry entry itu.. =)

JIJI YU said... Reply to comment

huk aloh...makaseh la akak sun

Novelgurl said... Reply to comment

haa..yag akhir tu pling best ! kih3~

FaKArePa!n said... Reply to comment

Cloud9 xde..sob3..

ieyza afieyna said... Reply to comment

nak pergi baca la semua entry tu.. ;)

Arpiiz said... Reply to comment

masa untuk menerjah..hehehe

ciK LyndaWawa said... Reply to comment

wa...blog ben ashari...=]

H.J said... Reply to comment

kirim salam kat abang ben.tak sempat dah nak join segmen dia..hahaha

fRaMe+LenSeS said... Reply to comment

suka sekali yang last tu. :D

maszull said... Reply to comment

salam sunah...wah mama ada rupa2nya dlm list sunah x sangka mama mekacih sunah...:)

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (50) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.