TOLONG Jangan Ganggu! V 1.0

Saya tahu kamu da baca entri ni.

Maaf kalau kamu terasa walaupun saya tak letak nama sesiapa dalam entri sebelum ni.

Apepun, saya mohon maaf kalau apa yang saya taip sebelum ni buat kamu terasa tempiasnya sekali. Saya tak berniat untuk bermusuh dengan sesiapa, jauh sekali macam apa yang kamu sebut-sebut tu.

Kalau betul kamu faham maksud ukhuwah, bukan begitu caranya.

Maaf kalau teguran saya tak pernah dapat buat kamu berfikir jauh.

Sekali lagi saya minta maaf kalau saya tersilap berkata. Apepun, memang itulah hakikatnya, sahabat saya tak senang dengan soalan-soalan kamu tentang hal peribadi saya. Harap kamu ambil perhatian tentang tu.

Saya juga mendoakan kamu dan sahabat-sahabat yang lain sentiasa.

Maaf sekali lagi.

Dan terima kasih kerana menyebut nama saya.

14 comments:

  1. tolong lah janggan ganggu sunah sakurako hehehe

    ReplyDelete
  2. sabar ye kak.. kira doakan yg terbaik untuk akak, moga dipermudahkan perjalanan...

    ReplyDelete
  3. sape yang suka ganggu2 ni.. meh akak jentik telinga dia!

    ReplyDelete
  4. Love this statement "kita menulis ikut kefahaman kita, orang lain mentafsir ikut kefahaman diorang".. kita tak boleh nak puaskan hati semua orang..

    ReplyDelete
  5. akak ggu sunah ke...

    (tnya dengan perasaan bersalah)


    SIAPA YANG DOK GANGGU KAWAN SUNAH NIE HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA???????????

    ReplyDelete
  6. salam..

    ramai peminat barangkali...

    ReplyDelete
  7. Nape die tak ganggu ai?

    Adekah ai bkn kwn yu T.T

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum sunah.....sentiasa ada yg sakit hati n saja nak mengusik ko...:)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com