BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, March 13, 2013

Bila Kain Baru Sampai

Bila kain baru sampai kat kedai Benang Hijau Collections, semua jadi sibuk.

Semua muka ketat. Memula je gembira dan happy sebab tengok kain cantik-cantik. Siap berebut-rebut lagi kononnya kain baru yang cantik-cantik tu dia yang punya. Padahal berangan je. Nak belinya kena fikir bebanyak kali dulu. Hehehe.

Lama-lama bila kain dah makin berlambak depan mata nak lipat, tag dan gantung, semua makin ketat mukanya. Dah start senyap dan buat hal memasing. Kalau jawab soklan antara satu sama lain pun macam nak tak nak aje. Pasal semua da penat agaknya. +_+

Ni tak habis lagi ni, esok sambung!


P/S: Tak berpeluang amek gambar sebab lupa bawak kamera! Esok, ye!


5 comments:

aDisH.sHidA said... Reply to comment

mesti cantik2 kan stok baru...


biasa la semua akan macam tu..bila dah sibuk wat keje muka ketat la..jgn tegur nanti ada yg terasa lak bila wat tatau

kiera'sakura said... Reply to comment

tapi yang paling cantik tue akak boleh booking dlu heee. akak kalau ada kain bunga sakura akak gtau kira ye, kira nak. yg cntik2

nabila azmi said... Reply to comment

msti cntik222=)

AyueJean AJ said... Reply to comment

Cepat2 upload gambar.. =D

Nafisa81 said... Reply to comment

biasa la...

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (48) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.