BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, March 21, 2013

Sedangkan Mulut Lagi Tergigit

Sakitnya bila tergigit dinding mulut sendiri.

Eh, peliknya ayat tu. Takkan dinding mulut orang lain pulak. =.="

Orang kata, kalo tergigit lidah or ape-ape yang berkaitan dengan isi dalam mulut tu (isi kat sini, bukan makanan), maksudnya ada orang tengah mengata kita kat belakang. Ye ke? Hamboi hamboi hamboi~~~ Sape la ye yang tengah semangat mengata saya ni sampai dua tiga kali tergigit dinding mulut.

Sakit tahu!

Kemain, entah-entah salah dia jugak yang makan gelojoh sangat. Bahahah!

Malam ni, makan roti sapu planta ajeee. Bukan diet ye, tapi berjimat-cerematttt sebab dua hari lepas da makan malam terlampau mewah dua hari berturut-turut. Rasa melampau dan menyesal sangat. Sob sob sob. T_T

Dan lepas ni mungkin kena lebihhh lagi berjimat ceremattt sebab nak berjalan jauh ke Pantai Timur di hujung minggu! Weehuuuu~


P/S: Dah gi klinik akhirnya, doktor cakap, bukan resdung, tapi memang alergi! T_T


9 comments:

Iffah Afeefah said... Reply to comment

kesian u

mohon berjimat n beringat

combi said... Reply to comment

have a save journey k :)

Rozuan Ismail said... Reply to comment

sabar je lah.. x pe.. nanti dapat rezeki lagi leh makan lagi

aDisH.sHidA said... Reply to comment

roti sapu planta pun sedap pe....

makan besar..untung jual kek ke yunk..heheheh..lawak je

apa pun take care..

diana said... Reply to comment

masa akak kecik dulu kalau tergigit mulut sendiri mak akak kata sebab nak makan sesuatu..hahah..padahal masa tu memang macam2 teringin nak makan..budak2 kan..

Nafisa81 said... Reply to comment

dulu2 selalu..sekarang takde pulah..cuma bile berus gigi kerap tertujah..terus jadik mata ikan

nabila azmi said... Reply to comment

sapu kaya pon sdp ni=)..

tc tau=)

نورعيم said... Reply to comment

akak nak dtg pantai timur? belah manee tu???

kiera'sakura said... Reply to comment

roti sapu planta tabur garam pun sedap pe kak!!!!!

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (48) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.