Sang Saka Biru

Sang Saka Biru by Joe Flizzow
Featuring Alif, SonaOne & Altimet



[Pre Chorus: SonaOne & Alif]
Ada yang kita lepas
Ada yang kita simpan
Ku menuju ke depan
Menuju derngan lekas
Bertenang
Kalau ku diseru
Pasti datang
Sang Saka Biru
Kami akan menang

[Chorus: SonaOne]
Mana boleh berserah?
Mana boleh mengalah?
Mana boleh berserah?
Mana boleh mengalah?

[Verse 1: Altimet]
Uhhh
Kerah semua unit
Rendezvous bertemu di markas sulit
Kita senangkan semua kes rumit
Bukak fail baru yang dah tutup takyah nak ungkit
Aman kami mengalir dari atas bukit
Hati sama merah jangan tengok warna kulit
Kalau baru nak insaf sorry bruh it is too late
Budak nakal baru nak nangis lepas kena cubit
Kami sebab anak bangsa tidur nyenyak
Tidur kami pula tak lena tak kerap
Garuda gerak senyap harimau jalan tegak
Tiap hari semua keluar berentap
Nak buat onar jangan malu jangan sipu
Simpang jalan ada kanan kiri jangan keliru
Masuk bilik itu mana ada pintu
Setahun sekali jamah lemang bersama yang dirindu

[Pre Chorus: SonaOne & Alif]
Ada yang kita lepas
Ada yang kita simpan
Ku menuju ke depan
Menuju derngan lekas
Bertenang
Kalau ku diseru
Pasti datang
Sang Saka Biru
Kami akan menang

[Chorus: SonaOne]
Oi!
Mana boleh berserah?
Mana boleh mengalah?
Mana boleh berserah?
Mana boleh mengalah?

[Verse 2: Joe Flizzow]
Musuh dalam selimut selak kain mereka hilang
Waktu mereka singkat setiap detik mereka pinjam
Sinar lampu biru buat masa depan hitam
Kejar-kejar tekan minyak macam lumba dekat litar
Sepintar-pintar mana pun tupai yang melompat
Kan jatuh ke tanah jua lambat atau cepat
Sepandai ikan berenang masuk bubu kan tersekat
Dulu otak cair sekarang semua jadi pekat
We setting it off, aku mulakan dengan zoom dalam sniperscope
Finger on the trigger tarik lembut target muncul dekat crosshair itu
Untuk ibu pertiwi semuanya ku buat untuk negaraku
Semboyan telah berbunyi akan ku maju ke mana arah pun
ASAP undercover dengar lagu dalam Maybach
Laid back gaya kaya boss di tingkat paling apex
Di Thailand ku di Thonglor, London cari ku di Mayfair
Merata di bumi yang dulu mereka kata leper

[Pre Chorus: SonaOne & Alif]
Ada yang kita lepas
Ada yang kita simpan
Ku menuju ke depan
Menuju derngan lekas
Bertenang
Kalau ku diseru
Pasti datang
Sang Saka Biru
Kami akan menang

[Chorus: SonaOne]
Oi!
Mana boleh berserah?
Mana boleh mengalah?
Mana boleh berserah?
Mana boleh mengalah?
Mana boleh berserah?
Mana boleh mengalah?
Mana boleh berserah?
Mana boleh mengalah?


P/S: Ape? Random sangat lirik sis kauu? Ah, biarlah. Aku post aje mana yang bermain-main lama dalam fikiran bila dia kuar kat radio. Hahaha.
Sang Saka Biru Sang Saka Biru Reviewed by Sunah Sakura on February 17, 2019 Rating: 5

7 comments:

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.